اقتصادی 18:49 - 12 آبان 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از یکشنبه ۱۳ آبان ماه دمای هوا در شهر‌های شمالی کشور کاهش و شاهد تشدید بارش در این مناطق خواهیم بود.

کاهش نسبی دمای هوا در نواحی شمال کشور از ۱۳ آبان ماه

صادق ضیائیان مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه امشب شاهد تشدید بارش ها در نواحی غرب و شمال غرب کشور و شهرهای شمالی خواهیم بود  گفت: امشب در استان‌های ایلام، کرمانشاه، غرب کردستان، لرستان، شمال خوزستان، جنوب آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش‌هایی همراه با رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی را شاهد هستیم.

وی با بیان اینکه  فردا یکشنبه ۱۳ آبان فعالیت این سامانه بارشی تشدید می شود. گفت: و مناطقی از شمال غرب، غرب و جنوب غرب کشور مانند استان‌های همدان، مرکزی، غرب اصفهان و به‌ تدریج گیلان، غرب مازندران، قزوین، البرز و تهران را در بر خواهد گرفت. در این مناطق نیز رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید و در برخی مناطق احتمال گردوخاک وجود دارد.

ضیائیان  از تشدید بارش ها در نواحی شمال غرب طی روز دوشنبه خبر داد گفت:  در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه بارندگی‌ها در شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق و ارتفاعات زاگرس مرکزی ادامه پیدا می‌کند و روز چهارشنبه، شدت بارش‌ها در استان‌های ساحلی دریای خزر بیشتر می‌شود.

وی  با بیان اینکه روزهای یکشنبه و دوشنبه کاهش نسبی دما در نوار شمالی کشور رخ خواهد داد  گفت: در مناطق سردسیر شمال غرب و ارتفاعات البرز و زاگرس نیز بارش‌ها به‌صورت برف خواهد بود.

وی درباره وضعیت جوی آب‌های جنوب و شمال نیز گفت: امروز آب‌های خلیج فارس مواج و متلاطم خواهد بود. همچنین دریای خزر از فردا یکشنبه تا دوشنبه، شرایطی متلاطم خواهد داشت.


12111762
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ارتباطات، اطلاع‌رسانی و امور بین‌الملل شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام‌کرد: بر اساس اعلام شرکت هواپیمایی قطر، پرواز‌های این شرکت در مسیر دوحه - تهران - دوحه تا پایان خردادماه ۱۴۰۵ (۳۰ ژوئن ۲۰۲۶) به صورت روزانه (فقط یک پرواز) برقرار ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور از کاهش قیمت تخم مرغ خبب داد و گفت: قیمت هر شانه تخم مرغ فله به کمتر از ۲۵۰ هزارتومان رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: براساس برآورد‌های صورت گرفته بیش از ۲۰۰ هزارتن سیب و پرتقال برای شب عید توسط بخش دولتی و خصوصی ذخیره سازی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه شرایط بازار خودرو به گونه‌ای است که نمی‌توان پیش‌بینی دقیقی درمورد آینده آن داشت. اما عواملی هستند که بر این بازار تأثیر می‌گذارند. به همین دلیل، خریداران خودرو باید با درنظر گرفتن آنها به خرید خودرو بپردازند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است