بین‌الملل 14:03 - 16 مرداد 1399
رئیس جمهوری فرانسه امروز (پنجشنبه) وارد بیروت شد و مورد استقبال همتای لبنانی خود قرار گرفت.

ماکرون در بیروت: لبنان تنها نیست

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المنار، امانوئل ماکرون، رئیس جمهوری فرانسه قرار است در این سفر با میشل عون، همتای لبنانی خود و دیگر مسوولان این کشور دیدار کند.

این نخستین سفر رئیس جمهوری یک کشور خارجی به بیروت پس از وقوع حادثه انفجار بیروت در سه شنبه شب است.

ماکرون با یک توییت به زبان عربی خبر ورودش به بیروت را اعلام کرد.

او در این توییت نوشت: لبنان تنها نیست.

وی همچنین کمی پیش از سفرش به بیروت در توییتی نوشت: پنجشنبه برای دیدار با ملت لبنان به بیروت می‌روم تا پیام برادری و همبستگی مردم فرانسه را به آنها برسانم. وضعیت را با مقامات سیاسی نیز ارزیابی خواهیم کرد.

رئیس جمهوری فرانسه روز سه شنبه نیز پس از انفجار بندر بیروت در توییتی به زبان عربی نوشت: پس از انفجاری که چندین قربانی و خسارات سنگین برجای گذاشت با ملت لبنان ابراز همبستگی می‌کنم. فرانسه همیشه در کنار لبنان است. کمک ها و امدادرسانی های فرانسه اکنون به لبنان ارسال می شود.

در پی وقوع انفجار بندر بیروت که سه شنبه شب روی داد، علاوه بر آسیب دیدن زیرساخت‌ها و زخمی شدن هزاران تن، بیش از ۱۰۰ تن نیز جان باختند.

انتهای پیام


10655594
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس در واکنش به شهادت دو فلسطینی در جنین اعلام کرد که حملات صهیونیست‌ها ثابت می‌کند مقاومت مسلحانه تنها پاسخ طبیعی و مشروع به این تجاوزات است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل در لبنان امروز اعلام کردند که اسرائیل همچنان اشغالگری خود را در داخل خاک لبنان حفظ کرده و به تعهدات خود عمل نکرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر جنگ آمریکا از ناو هواپیمابر یواس‌اس جرالد آر فورد در دریای کارائیب بازدید کرد، اقدامی که در بحبوحه تنش با ونزوئلا مورد توجه قرار گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات اسرائیلی مدعی بازسازی توانمندی حزب‌الله شده و ادعا کردند که صبر رژیم تروریستی اسرائیل و آمریکا در این خصوص رو به اتمام است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین از ادامه مذاکرات با آمریکا برای نزدیک‌تر کردن مواضع دو طرف خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فایلی از رئیس سابق موساد پخش شده که در آن ادعا کرده است که ماموران این سازمان در داخل خاک ایران به جذب نیرو و جمع‌آوری اطلاعات می‌پردازند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس حزب اصلاحات انگلیس، با استناد به داده‌های جدید، اعلام کرد که این کشور در سال ۲۰۲۴ شاهد بزرگترین مهاجرت افراد از دهه ۱۹۲۰ بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سیا تایید کرد: مهاجمی که شب گذشته دو عضو گارد ملی آمریکا را مجروح کرده، در گذشته با برخی آژانس‌های آمریکایی همکاری داشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان گفت که حذف آفریقای جنوبی از اجلاس گروه ۲۰ به نفع آمریکا نیست و نفوذ واشنگتن را کاهش می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع چین در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان، قاطعانه اعلام کرد که وحدت ارضی چین خط قرمز است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است