بین‌الملل 04:55 - 07 مهر 1401
دولت آلمان اعلام کرد، دو نیروگاه‌ هسته‌ای فعال این کشور احتمالا تا ماه آوریل سال2023 به کار خود ادامه می‌دهند.

آلمان فعالیت دو نیروگاه‌ هسته‌ای خود را تمدید می‌کند

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، دولت آلمان برنامه تعطیل کردن نیروگاه‌های هسته‌ای این کشور را از روی نگرانی درباره بحران در زمینه تامین برق به تعویق انداخته اما برنامه کلی خود را برای کنارگذاشتن این نیروگاه‌های برق هسته‌ای تغییر نمی‌دهد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، «استفی لمکه»، وزیر محیط زیست دولت آلمان روز چهارشنبه در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «فکر می‌کنم معقول باشد این دو نیروگاه برق هسته‌ای همچنان برای چند ماه دیگر به شبکه برق متصل نگه داشته شوند.» او حمایت خود را از برنامه وزارت انرژی آلمان برای به تعویق انداختن برنامه تعطیل کردن همه نیروگاه‌های هسته‌ای آلمان که در ابتدا با ضرب‌الاجل پایان سال جاری میلادی در نظر گرفته شد، اعلام کرد.

به گفته لمکه، آلمان دو نیرگاه هسته‌ای «ایزار 2» و «نکاروِشتایم » را تا چند ماه دیگر با هدف جلوگیری از وقوع کمبود انرژی در فصل زمستان فعال نگه خواهد داشت اما تمدید استفاده از نیروگاه‌های برق هسته‌ای برای مدتی طولانی‌تر را رد می‌کند.

او بیان کرد: «تمدید فعالیت آنها برای مدت چند سال حرکتی مسئولانه نخواهد بود.»

به گفته این وزیر دولت آلمان، پارلمان این کشور باید تصمیم نهایی را در این مورد بگیرد.

آلمان در سال 2011 تصمیم به متوقف ساختن استفاده از انرژی هسته‌ای در پی وقوع فاجعه نیروگاه هسته‌ای «فوکوشیما» ژاپن گرفت. هر چند که برنامه آلمان تعطیل کردن سه نیروگاه برق هسته‌ای باقی مانده این کشور تا پایان سال جاری میلادی بوده اما «روبرت هابک»، وزیر انرژی آلمان نیز روز سه شنبه اعلام کرد دو نیروگاه هسته‌ای «ایزار 2» و«نکاروشتایم» این کشور قرار نیست تا پایان سال جاری میلادی تعطیل شوند.

او گفت، وزارتخانه تحت امر او و شرکت‌های اپراتور آلمانی به توافق رسیده‌اند تا آنها را دست کم تا اواسط ماه آوریل با هدف جلوگیری از کمبود برق فعال نگه دارند چرا که فرانسه، همسایه آلمان، ممکن است در ماه‌های زمستان برق کافی به آلمان صادر نکند.

پایان پیام/


11698509
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس فرانسه روز جمعه در حالی که جشن‌های پایان سال پایتخت در جریان بود، مردی را که مظنون به چاقو زدن به سه زن در متروی پاریس است، دستگیر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور ونزوئلا، اعلام کرد ایالات متحده نخواهد توانست یک «الگوی سلطه و بهره‌کشی استعماری» را بر کشورش تحمیل یا منابع طبیعی آن را «بدزدد».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کی‌یف در ساعات اولیه روز شنبه هدف انفجار‌های شدید و حملات هوایی قرار گرفت و مقامات هشدار دادند پایتخت اوکراین در معرض تهدید موشکی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تایلند و کامبوج پس از چند روز مذاکره بر سر توقف فوری خصومت‌ها در منطقه مرزی مورد مناقشه توافق کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، با به رسمیت شناختن سومالی‌لند توسط واشنگتن مخالفت کرد و در واکنشی تردیدآمیز گفت: «آیا واقعاً کسی می‌داند سومالی‌لند چیست؟».
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صندوق حاکمیتی عربستان با تخصیص ۹ میلیارد دلار به پروژه‌های سبز، در پی رهبری بازار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قاهره قرارداد گازی با رژیم صهیونیستی را صرفاً تجاری می‌خواند و شایعات دیدار سیسی با نتانیاهو در آمریکا را رد می‌کند، اما در سایه جنایات غزه، این توافق بیش از هر زمان دیگری رنگ و بوی سیاسی به خود گرفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه خبرنگاران جوان؛ مهسا حنیفه - در آستانه دیدار بنیامین نتانیاهو با دونالد ترامپ در ۲۹ دسامبر در مارالاگو، رژیم صهیونیستی همچنان در برابر فشار‌های آمریکا برای ورود به مرحله دوم آتش‌بس غزه مقاومت می‌کند و تلاش دارد با بزرگ‌نمایی تهدیدات امنیتی...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رویترز به نقل از دو محقق می‌گوید که روسیه در حال مستقر کردن موشک‌های مافوق صوت جدید خود در شرق بلاروس است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» امید به پایان جنگ اوکراین، در کنار پیش‌بینی مازاد عرضه ۴ میلیون بشکه‌ای در سال آینده، قیمت نفت را به کمترین سطح سالانه کشاند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است