اقتصادی 21:54 - 06 خرداد 1402

افزایش ۲ برابری طول خطوط لوله انتقال گاز کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، غلامعباس حسینی در حاشیه سفر دو روزه به منطقه ۷ عملیات انتقال گاز، گفت: شرکت انتقال گاز ایران اکنون با ۱۰ منطقه عملیاتی، بیش از ۳۹ هزار کیلومتر خط لوله، ۹۰ تأسیسات تقویت فشار گاز، ۳۳۱ واحد کمپرسوری و ۶۱ مرکز بهره‌برداری خطوط لوله، گاز را از مبادی تولید به مصارف خانگی، صنعتی و نیروگاهی انتقال می‌دهد.

وی افزود: با توجه به رشد و توسعه تجهیزات فنی، تأسیسات و خطوط لوله در کشور طی سال‌های گذشته، شایسته است که اصلاحات ساختاری در تعداد کارکنان، پست‌ها و سمت‌های سازمانی انجام می‌شود که در این زمینه اقدام‌های خوبی در حال اجراست.

مدیرعامل شرکت انتقال گاز ایران در این سفر، ضمن بازدید از تأسیسات تقویت فشار گاز فامنین (همدان) بر نقش مؤثر این منطقه در انتقال پایدار گاز طبیعی به شهرها و روستاهای سردسیر، سخت‌گذر و کوهستانی استان‌های غربی و شمال غربی کشور اشاره کرد و ادامه داد: مصرف گاز و ثبت رکورد بیشترین مقدار حجم انتقال گاز کشور در بهمن ماه سال ۱۴۰۱، یعنی ۸۵۸.۲ میلیون مترمکعب گاز در روز، نتیجه تلاش همکاران سختکوش مناطق ده‌گانه و قابل قدردانی است.

حسینی با بیان اینکه ارتقای توانمندی فنی - عملیاتی کارکنان، افزایش بهره‌وری را هموار می‌کند، تصریح کرد: همسو با افزایش بهره‌وری و کارآیی کارکنان در کنار رشد و ارتقای توانمندی‌های فنی، عملیاتی و مهارت افزایی، با تدبیر و انجام برنامه‌ریزی‌هایی بنا داریم تسهیلات رفاهی و ورزشی در مناطق دهگانه انتقال گاز افزایش یابد.

مهدی زارع، مدیر منطقه ۷ عملیات انتقال گاز نیز ضمن خوشامدگویی، مهم‌ترین اقدام‌های این منطقه عملیاتی در سال ۱۴۰۱ در تأسیسات تقویت فشار گاز و خطوط لوله را تشریح و اظهار کرد: تحویل و تحول سه ایستگاه کنترل فشار گاز پیاز آباد هلیلان، بیستون و صبور خرم‌آباد و خطوط لوله طرح BOT از دیگر اقدام‌های مهم منطقه ۷ عملیات بوده است.


11901407
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به نرخ‌های امروز، هر متر مکعب آب شیرین‌شده از دریا برای شهر تهران حدود ۷ یورو هزینه خواهد داشت که معادل ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب با ورود سامانه بارشی از سمت غرب شاهد بارش در نواحی غرب و ارتفاعات شمال تهران خواهیم بود و این شرایط تا اواسط هفته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی از ابتدای سال جاری تا ۲۴ آبان، بیش از ۳۶.۷ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات تأمین کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رکورد‌هایی که در پروژه ریلی چابهار به زاهدان شکسته شده گفت: شعار «ما می‌توانیم» در این پروژه به روشنی به منصه ظهور رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۴ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی انجمن صنایع لبنی گفت: کاهش شیر تولیدی و افزایش قیمت آن و همچنین عدم اختیار در تعیین قیمت مناسب جهت تولید و عرضه شیر مدارس باعث از دست رفتن امکان عقد قرارداد با آموزش و پرورش شد.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حفاظت و بهره برداری آب استان تهران گفت: طی ۶۰ سال گذشته برای اولین بار، ۵ سال خشکسالی متوالی رخ داده است و از ابتدای سال آبی (مهر) تاکنون بارش‌ها صفر بوده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت آب کشور گفت: در مورد سد‌های تهران، ما نسبت به زمان مشابه در سال گذشته ۲۲۰ میلیون متر مکعب عقب‌ماندگی ذخیره داریم و درصد پرشدگی این سد‌ها به حدود ۱۰ درصد رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک صنعتی گفت: بنابر آمار سالانه ۴۰ هزارتن کره در کشور مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اجرای سند تحول کیفیت خودرو با راه‌اندازی مرکز آزمایش کامل تصادف تکمیل می شود که درحال حاضر این مرکز به پیشرفت 95 درصدی رسیده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است