سیاسی 14:56 - 08 بهمن 1400
وزیر امورخارجه روز چهارشنبه به دعوت رئیس و اعضاء کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی حاضر و ضمن تشریح آخرین وضعیت مذاکرات در وین، به سوالات نمایندگان ملت پاسخ گفت.

امیرعبداللهیان: هیچ گفت‌وگوی مستقیمی میان ایران و آمریکا انجام نشده است

به گزارش ایسنا، حسین امیر عبداللهیان در این گفت‌وگوی صمیمانه به ارائه گزارشی از روند مذاکرات در چهار حوزه رفع تحریم ‌ها، تعهدات هسته‌ای، اخذ تضامین و راستی‌آزمایی، پرداخت و ضمن پاسخ به سوالات ، دیدگاه های نمایندگان حاضر در نشست کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی را دریافت کرد.

وزیر امور خارجه با تبیین تلاش جدی مذاکره کننده ارشد دکتر باقری و ابتکارات مطروحه از سوی جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکره کننده اظهار داشت: اراده تهران برای رسیدن به یک توافق خوب، پایدار و قابل اتکا قطعی است.

امیر عبداللهیان با تاکید بر اینکه تا به امروز هیچ گفت‌وگوی مستقیمی میان تیم‌های مذاکراتی جمهوری اسلامی ایران و آمریکا  انجام نشده است، اظهار داشت: نظرات فنی دو طرف از طریق یادداشت‌های مکتوب غیررسمی و به واسطه‌گری هماهنگ کننده اتحادیه اروپا انجام می‌شود.

انتهای پیام


11430369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی، به تحولات اخیر سوریه و وقوع درگیری‌های نظامی در این کشور واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفت‌وگوی ویژه خبری جمعه شب به بررسی تحولات سیاسی، پس از دفاع مقدس ۱۲ روزه ملت ایران اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر ایران در روسیه با معاون دومای دولتی مجلس فدرال فدراسیون روسیه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پانصدوسومین شماره هفته‌نامه خط‌حزب‌الله منتشر شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر جدید جمهوری اسلامی ایران در آغاز ماموریت دیپلماتیک خود در اروگوئه، با وزیر روابط خارجی اروگوئه دیدار و رونوشت استوارنامه خود را تسلیم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: مثل همیشه ما با مردم سوریه هستیم و با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته امیر سرتیپ نعمتی، ممکن است دشمن باز هم حماقت کند و به کشورمان تجاوز کند، اما قطعا جواب محکم‌تر و قاطع تری به آن‌ها خواهیم داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر کشور از آغاز به کار رسمی سامانه مشترک «سجا» در پایانه‌های مرزی ایران و عراق خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه پیشین کشورمان در حساب ایکس خود نوشت: جنگ، ترور، خرابکاری، باج‌گیری. نشان می‌دهد که تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسائل سیاست خارجی با اشاره به احتمال فعال سازی مکانیزم ماشه توسط اتحادیه اروپا نکاتی را بیان کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است