بین‌الملل 15:16 - 27 اسفند 1403
در پی تشدید حملات جدایی طلبان و تروریست‌ها در مناطق مرزی پاکستان، حمله انتحاری به کاروان نیرو‌های امنیتی، ده‌ها کشته و زخمی بر جای گذاشت.

حمله خونین جدایی طلبان به نیرو‌های امنیتی پاکستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - در حمله جدید جدایی طلبان بلوچ به نیرو‌های امنیتی پاکستان، حداقل ۵ نیروی امنیتی کشته و حدود ۳۰ نفر زخمی شدند. این حمله چند روز پس از عملیات گروگان گیری رخ داد که طبق اعلام یک مقام پلیس به خبرگزاری فرانسه، حدود ۶۰ کشته برجای گذاشت.

محمد ظفر، مسئول پلیس نوشکی در حدود ۱۰۰ کیلومتری کویته در بلوچستان، گفت: «به یکی از اتوبو‌س‌های کاروانی متشکل از ۷ اتوبوس (حامل نیرو‌های امنیتی) که به سمت تفتان (شهری در مرز ایران) در حرکت بودند، در نزدیکی نوشکی، یک خودروی بمب گذاری شده برخورد کرد که منجر به کشته شدن ۵ نفر و زخمی شدن ۳۵ نفر دیگر شد.»

تروریست‌های جدایی‌طلب در پاکستان موسوم به ارتش آزادیبخش بلوچستان در منطقه هم مرز با ایران و افغانستان، مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت و اعلام کرد که این حمله توسط بمب گذاران انتحاری انجام شده است.

این گروه تروریستی، سه شنبه گذشته به قطاری حامل ۴۵۰ مسافر حمله کرد و پاکستان را به مدت دو روز در حالت آماده باش باقی ماند. این حمله نگرانی‌ها را در مورد تشدید خشونت‌های جدایی طلبانه برانگیخت، در حالی که پاکستان تقریبا روزانه شاهد حملات گروه‌های تکفیری است.

از اول ژانویه، طبق گزارش خبرگزاری فرانسه، حدود ۱۳۰ نفر که بیشتر آنها از نیرو‌های امنیتی بودند، در خشونت‌های انجام شده توسط گروه‌های مسلح که با دولت به ویژه در غرب در مرز با افغانستان می‌جنگند، کشته شده‌اند.

مرکز تحقیقات و مطالعات امنیتی اسلام آباد اعلام کرد که سال ۲۰۲۴ خونین‌ترین سال در یک دهه اخیر در پاکستان بوده است، زیرا بیش از ۱۶۰۰ نفر در آن کشته شدند که تقریبا نیمی از آنها از نیرو‌های امنیتی بودند.

منبع: الشرق الاوسط


12168034
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که دونالد ترامپ لفاظی‌های رسانه‌ای خود را علیه ایران افزایش داده، پکن نسبت به «ماجراجویی نظامی» در غرب آسیا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت نمایندگی روسیه در مذاکرات خلع سلاح در وین گفت: رهبری اتحادیه اروپا قصد خود را برای ادامه تأمین سلاح و پول برای اوکراین پنهان نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک اندیشکده مستقر در واشنگتن می‌گوید مجموع افراد کشته و زخمی از دو طرف جنگ اوکراین، حدود ۴ سال پس از جنگ در حال رسیدن به دو میلیون نفر است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بلژیک، کانادا، دانمارک، فرانسه، ایسلند، ایرلند، ژاپن، نروژ، پرتغال، اسپانیا و انگلیس تخریب اخیر مقر آنروا در شرق قدس اشغالی توسط اسرائیل را «به شدت» محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه از آمریکا خواست جزئیات بیشتری درباره نیرو‌های امنیتی که قرار است در غزه مستقر شوند، ارائه کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حماس روز چهارشنبه اعلام کرد که آماده انتقال حکومت غزه به یک کمیته تکنوکرات فلسطینی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره امور آوارگان اداره خودمختار کرد به خبرگزاری نورث پرس گفت: اقدامات نظامی در شمال شرقی سوریه منجر به آوارگی گسترده جمعیت کرد شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا ادعا‌هایی را درباره ونزوئلا و برخی کشور‌های بلوک شرق با آن مطرح کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش تایوان اولین رزمایش نظامی خود در سال جدید را انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که دور دوم مذاکرات صلح بین روسیه، اوکراین و آمریکا روز یکشنبه در ابوظبی برگزار خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است