اجتماعی 13:20 - 03 فروردین 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان سفر نوروزی به شهرستان ورامین از ایستگاه راه آهن، مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» و کارخانه آجر پزی سفال «نمونه» بازدید کرد.

بازدید نوروزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شهرستان ورامین

باشگاه خبرنگاران جوان ـ احمد میدری در بدو ورود به شهرستان ورامین از روند بهسازی و تعمیرات ایستگاه راه‌آهن ورامین بازدید و ضمن تاکید بر اهمیت رفع مشکلات حمل‌ونقل ریلی در این منطقه، از آغاز عملیات تعمیر سه رام قطار خبر داد و اظهار کرد: قطار‌های شرکت رجا پس از تعمیر در اردیبهشت‌ماه به خطوط حمل‌ونقل ریلی ورامین بازمی‌گردند.

وی گفت: با اشاره به درخواست‌های مکرر مردم منطقه برای بهبود وضعیت حمل‌ونقل ریلی پس از سال‌ها که این قطار‌ها از مدار خارج شده بودند، اقدامات لازم برای تعمیر و آماده‌سازی آنها در حال انجام است و به‌زودی شاهد بازگشت قطار‌ها به خطوط خواهیم بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این موضوع یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم است و ما برای حل سریع مشکل تردد و کاهش فشار‌های ترافیکی در منطقه، در حال همکاری با شرکت راه‌آهن برای تسریع در روند تعمیرات و بازگشت قطار‌ها به مسیر هستیم.

میدری ادامه داد: تعمیرات موردنیاز برای راه‌اندازی مجدد قطار‌ها در حال انجام است و پس از اتمام این مراحل، قطار‌ها مجدداً وارد مدار و خطوط ریلی شده و کمک شایانی به بهبود وضعیت حمل‌ونقل در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا خواهند کرد.

وی گفت: باتوجه‌به اهمیت این موضوع، دولت در تلاش است تا در اسرع‌وقت این پروژه را به نتیجه برساند و به مردم منطقه خدمات مطلوب‌تری ارائه دهد، چرا که جابه‌جایی شهروند و گرفتار نشدن مردم در ترافیک از اولویت‌ها است، و خطوط ریلی می‌تواند در کاهش ترافیک نقش‌آفرینی کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه این سفر از مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» بازدید کرد.

در این مرکز ۲۵ نفر کودکان از مقطع تحصیلی اول ابتدایی تا نهم متوسطه ساکن و نگهداری می‌شوند.

تعدادی از کودکان تحت پوشش مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» ضمن گفت‌وگوی بی‌واسطه و صمیمانه، از آرزو‌ها و اهداف خود برای سال نو و آینده خود سخن گفتند.

وزیر کار در پایان این سفر از کارخانه آجر پزی سفال «نمونه» بازدید و با کارگران این کارخانه در زمینه پوشش بیمه‌ای، ساعت کاری و رعایت دستورالعمل‌های حفاظت ایمنی کار «hse» گفت‌و‌گو و بر اجرای قرار داد‌های پیمان دست جمعی کارگران تاکید کرد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12169909
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد: زوج‌های جوانی که تاریخ عقد رسمی آنها در سال ۱۴۰۴ به ثبت رسیده است، می‌توانند از ظرفیت اختصاص‌یافته برای اعزام به عمره مفرده بهره‌مند شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‌ای تأکید کرد که هرگونه اخبار رسمی درباره آزمون استخدامی این جمعیت تنها از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی رسمی آن قابل پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با بهبود رفتار‌های ترافیکی می‌توانیم آینده‌ای سالم برای فرزندان خود بسازیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» افکار منفی به طور جدی سلامت انسان را به خطر می‌اندازند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرایند بررسی شکایت‌های نامزد‌های ردصلاحیت‌شده انتخابات شورای اسلامی شهر تهران و سایر شهرستان‌های استان تهران، از امروز در «هیات عالی نظارت استان تهران» آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده مرزبانی فراجا از اجرای طرح مقابله با قاچاق سلاح و کشف ۱۶۵ قبضه سلاح جنگی طی یک هفته گذشته در سطح مرز‌های کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حمل بار نامتعارف توسط وانت‌ها می‌تواند حادثه آفرین باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای شهر تهران با اشاره به اختصاص ۴۸ درصد از بودجه ۱۴۰۵ شهرداری به حمل و نقل عمومی، گفت: اعتبارات ویژه‌ای برای بازچرخانی آب و استفاده از ظرفیت تصفیه‌خانه‌ها در نظر گرفته شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ از کشف پرونده فقدان یک دختر ۱۸ ساله و دستگیری عامل اغفال و اختفای وی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران در جمع خبرنگاران از ترخیص قریب‌الوقوع محموله‌های اتوبوس باقی‌مانده در گمرک خبر داد و اظهار امیدواری کرد: این روند به‌زودی تکمیل شده و موجبات آسایش شهروندان فراهم شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است