اجتماعی 13:20 - 03 فروردین 1404
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در جریان سفر نوروزی به شهرستان ورامین از ایستگاه راه آهن، مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» و کارخانه آجر پزی سفال «نمونه» بازدید کرد.

بازدید نوروزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شهرستان ورامین

باشگاه خبرنگاران جوان ـ احمد میدری در بدو ورود به شهرستان ورامین از روند بهسازی و تعمیرات ایستگاه راه‌آهن ورامین بازدید و ضمن تاکید بر اهمیت رفع مشکلات حمل‌ونقل ریلی در این منطقه، از آغاز عملیات تعمیر سه رام قطار خبر داد و اظهار کرد: قطار‌های شرکت رجا پس از تعمیر در اردیبهشت‌ماه به خطوط حمل‌ونقل ریلی ورامین بازمی‌گردند.

وی گفت: با اشاره به درخواست‌های مکرر مردم منطقه برای بهبود وضعیت حمل‌ونقل ریلی پس از سال‌ها که این قطار‌ها از مدار خارج شده بودند، اقدامات لازم برای تعمیر و آماده‌سازی آنها در حال انجام است و به‌زودی شاهد بازگشت قطار‌ها به خطوط خواهیم بود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: این موضوع یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم است و ما برای حل سریع مشکل تردد و کاهش فشار‌های ترافیکی در منطقه، در حال همکاری با شرکت راه‌آهن برای تسریع در روند تعمیرات و بازگشت قطار‌ها به مسیر هستیم.

میدری ادامه داد: تعمیرات موردنیاز برای راه‌اندازی مجدد قطار‌ها در حال انجام است و پس از اتمام این مراحل، قطار‌ها مجدداً وارد مدار و خطوط ریلی شده و کمک شایانی به بهبود وضعیت حمل‌ونقل در شهرستان‌های ورامین، قرچک و پیشوا خواهند کرد.

وی گفت: باتوجه‌به اهمیت این موضوع، دولت در تلاش است تا در اسرع‌وقت این پروژه را به نتیجه برساند و به مردم منطقه خدمات مطلوب‌تری ارائه دهد، چرا که جابه‌جایی شهروند و گرفتار نشدن مردم در ترافیک از اولویت‌ها است، و خطوط ریلی می‌تواند در کاهش ترافیک نقش‌آفرینی کند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه این سفر از مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» بازدید کرد.

در این مرکز ۲۵ نفر کودکان از مقطع تحصیلی اول ابتدایی تا نهم متوسطه ساکن و نگهداری می‌شوند.

تعدادی از کودکان تحت پوشش مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «خانه بهشت» ضمن گفت‌وگوی بی‌واسطه و صمیمانه، از آرزو‌ها و اهداف خود برای سال نو و آینده خود سخن گفتند.

وزیر کار در پایان این سفر از کارخانه آجر پزی سفال «نمونه» بازدید و با کارگران این کارخانه در زمینه پوشش بیمه‌ای، ساعت کاری و رعایت دستورالعمل‌های حفاظت ایمنی کار «hse» گفت‌و‌گو و بر اجرای قرار داد‌های پیمان دست جمعی کارگران تاکید کرد.

منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دولت


12169909
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور سامانه‌ها و هوش قضایی مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: آیین‌نامه اجرایی نحوه استفاده از فناوری‌های نوین در فرآیند‌های قضایی دو هدف تسریع در رسیدگی‌ها و دقت و اتقان را دنبال می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون خدمات شهری شهرداری تهران از تقسیم کار بین مناطق و سازمان‌ها برای پوشش مراسم اربعین خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره بیمه بیکاری و تعهدات کوتاه‌مدت تأمین اجتماعی نحوه برخورداری از حمایت‌هایی مانند کمک‌هزینه ازدواج و مراسم ترحیم را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام قاضی عسکر اربعین را نماد مقاومت جهانی علیه ظلم و ستم خواند و تأکید کرد این حرکت پیام وحدت و عدالت را به جهان می‌رساند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» برخورد سواری ۲۰۶ با اتوبوس بی آر تی در بزرگراه چمران سبب بروز حادثه شد، اما خوشبختانه مصدومی به همراه نداشت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در برخی از معابر و بزرگراه‌های حال حاضر پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۸۸ در وضعیت قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شهردار تهران گفت: اربعین امسال رسالتی تمدن‌ساز برای ملت ایران است و فرصتی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی به جهان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دختر سردار سلامی گفت: تشییع باشکوه شهدا نماد اتحاد، انسجام و قدرت ملت ایران در برابر سختی‌ها بود و نشان داد هیچ دشمنی قادر به تضعیف ایران نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس سازمان حفاظت محیط زیست، ضمن تاکید بر اینکه کانون عمده گرد و غبار تهران و کرج را تالاب صالحیه است، بر لزوم اولویت قرار گرفتن این موضوع در اولویت دستگاه‌های اجرایی خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است