بین‌الملل 19:00 - 05 تیر 1401

روسیه هراسی برای منحرف کردن توجهات از فروپاشی داخلی در انگلیس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که نمایندگان تشکیلات انگلستان در تلاش هستند تا مردم این کشور را از جنگ هسته ای قریب الوقوع با روسیه بترسانند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد که دلیل این اقدام آن ها این است که می خواهند مردمِ خود را از مشکلات سیاسی داخلی، به ویژه از فروپاشی سلطنت بریتانیا منحرف کنند.

«ماریا زاخارووا» در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت: تشکیلات بریتانیا از آماده شدن برای یک آخر الزمان هسته ای خسته نمی‌ شود و اظهارات غیراصولی را از طرف روسیه در این مورد ارائه می‌ کند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، این یک موضوع راحت است که برای منحرف کردن توجه از فروپاشی سیاسی داخلی سلطنت بریتانیا در پرتو توطئه ها، بحران ها و صرفاً رسوایی های فساد طراحی شده است.

واکنش «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به سخنان نخست وزیر انگلیس است که گفته بود پیروزی مسکو در نبرد با اوکراین به بهای گزافی برای کشورهای غربی تمام خواهد شد.

«بوریس جانسون» امروز در سخنرانی آغازی خود در نشست گروه هفت گفت که سران جهان باید متوجه بهای حمایت از اوکراین از جمله افزایش هزینه‌های غذا و انرژی باشند. نخست وزیر انگلیس با این حال اذعان کرد اگر غرب به روسیه اجازه پیروزی در اوکراین را دهد، بهای گزاف تری را متحمل خواهد شد.

جانسون یادآور شد: اما بهای عقب نشینی، بهای اجازه دادن به پوتین برای موفقیت (مساوی است با) از دست دادن بخش عظیمی از اوکراین و ادامه برنامه فتح او (پوتین)؛ که بهای بسیار گزاف تری است. وی نگران این مسئله است که عواقب اقتصادی جنگ، اوکراین را مجبور کند توافق صلحی رابپذیرد که به نفعش نباشد.


11605874
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در حالی که پس از دو سال جنگ ویرانگر نه تنها به اهداف خود از جمله نابودی حماس دست نیافته بار دیگر به تکرار ادعاهای تهی روی آورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار بیرجند از برگزاری نمایشگاه فرصت‌های سرمایه‌گذاری و تجارت مشترک ایران و افغانستان در این استان خراسان جنوبی خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، اخبار منتشره مبنی بر امکان اعزام دارندگان برگه سرشماری به حج را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومین نمایشگاه تجاری افغانستان و قزاقستان هفته آینده در چمکنت برگزار می‌شود که در آن تفاهمنامه‌های تجاری ۱۳۳ میلیون دلاری امضا شده و دو کشور در نظر دارند مبادلات خود را به ۳ میلیارد دلار در سال برسانند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک دادگاه نروژی گارد امنیتی سابق سفارت آمریکا در اسلو را به اتهام جاسوسی برای روسیه و ایران به سه سال و هفت ماه زندان محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت ایتالیا با اختصاص دو میلیون یورو به کمیساریای عالی پناهندگان سازمان ملل، از پروژه‌ای برای حمایت از بازگشت‌کنندگان و جوامع میزبان در افغانستان پشتیبانی می‌کند که بیش از ۲۰ هزار نفر از جمله ۱۱ هزار زن و دختر را تحت پوشش قرار می‌دهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز امور اتباع و مهاجرین خارجی، اخبار منتشره مبنی بر امکان اعزام دارندگان برگه سرشماری به حج را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش آژانس امداد سازمان ملل، بیش از ۶۵۰ هزار کودک در غزه برای سومین سال متوالی از تحصیل محروم شده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی با ادعای کندی اقدامات حماس در تحویل اجساد اسرای کشته شده، تهدید به ازسرگیری نسل‌کشی در غزه کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نهاد وابسته به وزارت جنگ اسرائیل اعلام کرد تاریخ بازگشایی گذرگاه رفح بین غزه و مصر تنها برای تردد افراد در مرحله بعدی اعلام خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است