بین‌الملل 19:00 - 05 تیر 1401

روسیه هراسی برای منحرف کردن توجهات از فروپاشی داخلی در انگلیس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که نمایندگان تشکیلات انگلستان در تلاش هستند تا مردم این کشور را از جنگ هسته ای قریب الوقوع با روسیه بترسانند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد که دلیل این اقدام آن ها این است که می خواهند مردمِ خود را از مشکلات سیاسی داخلی، به ویژه از فروپاشی سلطنت بریتانیا منحرف کنند.

«ماریا زاخارووا» در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت: تشکیلات بریتانیا از آماده شدن برای یک آخر الزمان هسته ای خسته نمی‌ شود و اظهارات غیراصولی را از طرف روسیه در این مورد ارائه می‌ کند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، این یک موضوع راحت است که برای منحرف کردن توجه از فروپاشی سیاسی داخلی سلطنت بریتانیا در پرتو توطئه ها، بحران ها و صرفاً رسوایی های فساد طراحی شده است.

واکنش «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به سخنان نخست وزیر انگلیس است که گفته بود پیروزی مسکو در نبرد با اوکراین به بهای گزافی برای کشورهای غربی تمام خواهد شد.

«بوریس جانسون» امروز در سخنرانی آغازی خود در نشست گروه هفت گفت که سران جهان باید متوجه بهای حمایت از اوکراین از جمله افزایش هزینه‌های غذا و انرژی باشند. نخست وزیر انگلیس با این حال اذعان کرد اگر غرب به روسیه اجازه پیروزی در اوکراین را دهد، بهای گزاف تری را متحمل خواهد شد.

جانسون یادآور شد: اما بهای عقب نشینی، بهای اجازه دادن به پوتین برای موفقیت (مساوی است با) از دست دادن بخش عظیمی از اوکراین و ادامه برنامه فتح او (پوتین)؛ که بهای بسیار گزاف تری است. وی نگران این مسئله است که عواقب اقتصادی جنگ، اوکراین را مجبور کند توافق صلحی رابپذیرد که به نفعش نباشد.


11605874
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صعود ۳۰ کوهنورد افغانستانی و ایرانی به قله دوگوش پاکدشت، صحنه‌ای از همدلی و همراهی دو ملت را در ارتفاعات رقم زد؛ صعودی که به یاد حضرت فاطمه‌ الزهرا‌(س) و با پیام دوستی برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس گزارش بلومبرگ، بند مربوط به تخصیص حدود ۱۰۰ میلیارد دلار از دارایی‌های مسدود شده روسیه برای تأمین مالی بازسازی اوکراین از طرح نهایی صلح واشنگتن حذف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در اقدامی بی‌سابقه، ایال زامیر، رئیس ستاد کل ارتش رژیم صهیونیستی، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ این رژیم را به اتخاذ تصمیمات با انگیزه‌های سیاسی متهم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نهاد نظارتی اسرائیل مصادره زمین‌ها در نزدیکی محوطه تاریخی کرانه باختری را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که ایالات متحده و اوکراین در مذاکرات ژنو پیش‌نویس جدید یک طرح صلح ۱۹ ماده‌ای را تهیه کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین پیشنهاد متقابل اروپا به طرح صلح ۲۸ ماده‌ای آمریکا برای اوکراین را غیرسازنده و برای مسکو غیرقابل قبول توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی جنبش حماس با هشدار درباره تهدیدات فزاینده مهمات باقیمانده از نیروهای صهیونیستی در نوار غزه، از نهادهای بین‌المللی خواست برای پاکسازی فوری این بقایای خطرناک جنگی اقدام کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور چین در تماس تلفنی با همتای آمریکایی خود، دونالد ترامپ، از «شتاب مثبت» در روابط دو کشور خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه فرانسه اعلام کرد که وزیر امور خارجه این کشور روز ۲۶ نوامبر با عباس عراقچی، معاون وزیر خارجه ایران، در پاریس دیدار خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقام سوری اعلام کرد چین در اوایل سال ۲۰۲۶ سفارت خود در سوریه را بازگشایی و ۳۸۰ میلیون یوان کمک بشردوستانه ارائه خواهد کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است