بین‌الملل 19:00 - 05 تیر 1401

روسیه هراسی برای منحرف کردن توجهات از فروپاشی داخلی در انگلیس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که نمایندگان تشکیلات انگلستان در تلاش هستند تا مردم این کشور را از جنگ هسته ای قریب الوقوع با روسیه بترسانند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد که دلیل این اقدام آن ها این است که می خواهند مردمِ خود را از مشکلات سیاسی داخلی، به ویژه از فروپاشی سلطنت بریتانیا منحرف کنند.

«ماریا زاخارووا» در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت: تشکیلات بریتانیا از آماده شدن برای یک آخر الزمان هسته ای خسته نمی‌ شود و اظهارات غیراصولی را از طرف روسیه در این مورد ارائه می‌ کند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، این یک موضوع راحت است که برای منحرف کردن توجه از فروپاشی سیاسی داخلی سلطنت بریتانیا در پرتو توطئه ها، بحران ها و صرفاً رسوایی های فساد طراحی شده است.

واکنش «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به سخنان نخست وزیر انگلیس است که گفته بود پیروزی مسکو در نبرد با اوکراین به بهای گزافی برای کشورهای غربی تمام خواهد شد.

«بوریس جانسون» امروز در سخنرانی آغازی خود در نشست گروه هفت گفت که سران جهان باید متوجه بهای حمایت از اوکراین از جمله افزایش هزینه‌های غذا و انرژی باشند. نخست وزیر انگلیس با این حال اذعان کرد اگر غرب به روسیه اجازه پیروزی در اوکراین را دهد، بهای گزاف تری را متحمل خواهد شد.

جانسون یادآور شد: اما بهای عقب نشینی، بهای اجازه دادن به پوتین برای موفقیت (مساوی است با) از دست دادن بخش عظیمی از اوکراین و ادامه برنامه فتح او (پوتین)؛ که بهای بسیار گزاف تری است. وی نگران این مسئله است که عواقب اقتصادی جنگ، اوکراین را مجبور کند توافق صلحی رابپذیرد که به نفعش نباشد.


11605874
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع اسلواکی با تکرار مواضع سرسختانه دولت خود، عضویت اوکراین در ناتو را غیرممکن دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه می‌گوید اوکراین با حمله پهپادی به محل جشن سال نو در خرسون (که اکنون تحت کنترل نیرو‌های روسی است) ۲۴ نفر را به قتل رسانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سومالی‌لند ادعای اسکان فلسطینیان و ایجاد پایگاه نظامی برای اسرائیل در ازای به رسمیت شناختن استقلال خود را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مذاکره‌کننده اوکراین با تماس با وزیر خارجه ترکیه درباره مذاکرات صلح با آنکارا رایزنی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بارش‌های سنگین در افغانستان باعث کشته شدن ۱۷ نفر، آسیب به زیرساخت‌ها و مختل شدن زندگی هزاران خانواده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن با عبور از خط قرمز‌های تاریخی، دستیابی به زیردریایی‌های هسته‌ای را برای تضمین بازدارندگی در برابر تهدیدات جدید جهانی در دستور کار قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بر اثر آتش‌سوزی در پیست اسکی کران مونتانا، ده‌ها نفر از مردم در شب سال نو زنده در آتش سوختند و ۱۰۰ نفر راهی بیمارستان شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مادورو با هشدار درباره لشکرکشی اتمی آمریکا به کارائیب، بر اتحاد ونزوئلا و کوبا برای پایان دادن به دوران تحمیل و محاصره امپریالیستی تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و روسیه هر دو اعلام کردند که شب سال نو پهپاد‌هایی را بر فراز آسمان‌های خود رهگیری کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوریه اعلام کرد داعش برای شب گذشته طرح انجام عملیات‌ انتحاری علیه کلیساها و تجمعات مردمی را در این کشور برنامه‌ریزی کرده بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است