بین‌الملل 19:00 - 05 تیر 1401

روسیه هراسی برای منحرف کردن توجهات از فروپاشی داخلی در انگلیس است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز یکشنبه در سخنانی اعلام کرد که نمایندگان تشکیلات انگلستان در تلاش هستند تا مردم این کشور را از جنگ هسته ای قریب الوقوع با روسیه بترسانند.

سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد که دلیل این اقدام آن ها این است که می خواهند مردمِ خود را از مشکلات سیاسی داخلی، به ویژه از فروپاشی سلطنت بریتانیا منحرف کنند.

«ماریا زاخارووا» در کانال تلگرامی خود در این باره نوشت: تشکیلات بریتانیا از آماده شدن برای یک آخر الزمان هسته ای خسته نمی‌ شود و اظهارات غیراصولی را از طرف روسیه در این مورد ارائه می‌ کند.

به گفته سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه، این یک موضوع راحت است که برای منحرف کردن توجه از فروپاشی سیاسی داخلی سلطنت بریتانیا در پرتو توطئه ها، بحران ها و صرفاً رسوایی های فساد طراحی شده است.

واکنش «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه به سخنان نخست وزیر انگلیس است که گفته بود پیروزی مسکو در نبرد با اوکراین به بهای گزافی برای کشورهای غربی تمام خواهد شد.

«بوریس جانسون» امروز در سخنرانی آغازی خود در نشست گروه هفت گفت که سران جهان باید متوجه بهای حمایت از اوکراین از جمله افزایش هزینه‌های غذا و انرژی باشند. نخست وزیر انگلیس با این حال اذعان کرد اگر غرب به روسیه اجازه پیروزی در اوکراین را دهد، بهای گزاف تری را متحمل خواهد شد.

جانسون یادآور شد: اما بهای عقب نشینی، بهای اجازه دادن به پوتین برای موفقیت (مساوی است با) از دست دادن بخش عظیمی از اوکراین و ادامه برنامه فتح او (پوتین)؛ که بهای بسیار گزاف تری است. وی نگران این مسئله است که عواقب اقتصادی جنگ، اوکراین را مجبور کند توافق صلحی رابپذیرد که به نفعش نباشد.


11605874
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی شب سال نو میلادی، با ابراز اطمینان به پیروزی در اوکراین، از نیرو‌های کشور خود حمایت کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی یک حمله پهپادی، اوکراین یک انبار نفت در شمال غربی روسیه را هدف قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس ادعا می‌کند که ترامپ و نتانیاهو در دیدار روز دوشنبه پیرامون ایران و همچنین گذار به مرحله دوم آتش‌بس غزه صحبت کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا که بسیار علاقمند به دریافت جایزه صلح نوبل است، امسال دستور ده‌ها حمله هوایی در سراسر جهان را صادر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طی سال ۲۰۲۵ نزدیک به ۷۰ هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کردند و این رژیم برای دومین سال متوالی با موازنه مهاجرت منفی مواجه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با نهایی شدن جدول زمان‌بندی خروج نیرو‌های خارجی از عراق، فرماندهی عملیات مشترک این کشور از تخلیه پایگاه عین‌الاسد در هفته آینده خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت دفاع ترکیه با انتقاد از اصرار نیرو‌های سوریه دموکراتیک بر فدرالیسم، خواستار ادغام کامل این نیرو‌ها در ارتش رسمی سوریه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پارلمان عراق با تعیین بازه زمانی سه روزه برای ثبت‌نام، شروط شش‌گانه تصدی پست ریاست جمهوری از جمله اصالت عراقی و تخصص سیاسی را رسما اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروه جدایی‌طلب شورای انتقالی جنوب یمن با نادیده گرفتن تنش‌های اخیر با عربستان، هواداران خود را برای تجمع در استان استراتژیک شبوه فراخواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در یک عملیات گسترده در سراسر ترکیه، نیرو‌های امنیتی این کشور ۱۲۵ نفر را به اتهام تلاش برای ضربه زدن به امنیت ملی و همکاری با داعش دستگیر کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است