اجتماعی 15:57 - 04 تیر 1401

پرداخت  ۳۰۰۰ میلیارد وام به بازنشستگان کشوری

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت امور اقتصادی و دارایی، سید احسان خاندوزی که در حاشیه جلسه هم اندیشی مدیران ستاد و صف بانک صادرات در جمع خبرنگاران سخن می‌گفت، طی سخنانی تأکید کرد: یکی از سیاست‌های جدی دولت در حوزه بانکی این است که بتوان دسترسی مردم عادی به تسهیلات خرد را از طریق اعتبارسنجی و بدون نیاز به معرفی ضامن و گذاشتن وثیقه، در شبکه بانکی افزایش داد.

وی اظهار داشت: اقدامات خوبی از طرف شبکه بانکی کشور در این ارتباط شروع شده که البته به هیچ وجه مطلوب و ایده آل نیست و همچنان اقدامات نظارتی در زمینه پیشبرد بهتر و دسترسی سریع‌تر و ایجاد رضایتمندی گسترده‌تر مردم ادامه دارد.

خاندوزی در پاسخ به سؤالی در خصوص تخلف‌های مدیران برخی شعب از دستورات صادره مبنی بر تسهیل دسترسی مردم به وام‌های خرد بدون طلب ضامن، اظهار داشت: خود دوستان شبکه بانکی، یعنی اعضای هیئت مدیره بانک‌ها ابلاغیه‌ای را در این ارتباط صادر کردند و برخوردهایی صورت گرفته است و همچنان هم اگر تخلفی در این زمینه وجود داشته باشد، از طرف خود مدیران عامل بانک‌ها این جدیت وجود دارد که بدون اغماض و چشم‌پوشی به فعالیت‌های نظارتی خود ادامه دهند.

وزیر اقتصاد ادامه داد: در جلسه امروز با اعضای هیئت مدیره، هیئت عامل و مدیران استانی بانک صادرات، نکاتی در رابطه با برنامه ۱۴۰۱ این بانک در راستای اولویت‌های دولت مطرح و در مورد جهت گیری هایی که لازم است در اصلاح تدابیر اقتصادی، شاخص‌های عملکردی بانک و برنامه‌های مدیریتی پیگیری شود، گفتگوی خوب و سازنده‌ای صورت گرفت.

خاندوزی اعلام کرد: هیئت مدیره بانک صادرات موافقت کردند با توجه به نیاز بازنشستگان کشور و به ویژه بازنشستگان صندوق کشوری که خدمت گیرندگان بزرگ بانک صادرات هم محسوب می‌شوند، مبلغ ۷۰۰ میلیارد تومان برای پرداخت وام قرض‌الحسنه به آنها بدون دریافت هیچ‌گونه ضامنی اختصاص دهد.

وی افزود: همچنین مبلغ ۲ هزار ۳۰۰ میلیارد تومن وام "مرابحه" ۶ درصد نیز برای بازنشستگان صندوق کشوری از طرف این بانک تخصیص پیدا خواهد کرد که آن هم بدون دریافت هیچ ضامنی خواهد بود و جزئیات و ترتیبات آن را خود مدیران بانک اطلاع رسانی خواهند کرد.


11604497
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس پیشگیری تهران گفت: ماموران عملیاتی پلیس پیشگیری تهران همگی مجهز به دوربین البسه هستند و در مراسم ملی و مذهبی و همچنین در حوادث جنگی، این دوربین‌های البسه روشن می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی غرب استان تهران از شناسائی انباری در باغستان شهریار و کشف ۲۱ هزار و ۶۳۰ قلم لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۲۰۰ میلیارد ریال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا در نشست مشترک با همتای افغانستانی خود، بر ارتقای سطح همکاری‌های دوجانبه تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران با تأکید بر لزوم ارتقای وضعیت معیشتی و شغلی کارکنان، از پیگیری جدی تبدیل وضعیت نیرو‌های این مجموعه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه کشور از توقیف و اعمال قانون بیش از ۴۸ هزار و ۵۰۰ خودرو به‌دلیل استفاده از چراغ‌های زنون، هدلایت و نور‌های خیره‌کننده خبر داد
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که تهدیدات زیست‌محیطی ابعاد پیچیده‌تری یافته‌اند، پدافند غیرعامل نقش مهمی در ارتقای تاب‌آوری زیرساخت‌ها و پایداری اجتماعی ایفا می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۹۳ در وضعیت زرد و قابل قبول قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس نظارت بر اماکن عمومی تهران بزرگ از برخورد با صنوفی خبر داد که به بهانه‌های مختلف، مواد مخدر را به فروش می‌رسانند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بنیاد شهید با اشاره به مشکلات خانواده هایی که منازل شان در دفاع مقدس دوازده روزه آسیب دیده است نکاتی را بیان کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ اعلام شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است