سیاسی 11:45 - 15 آذر 1403
بقایی گفت: دبیرکل جدید ناتو بهتر است پاسخگوی ناامنی فزاینده‌ای باشد که به دلیل سیاست‌های تحریک‌آمیز و تمامیت‌خواهانه برخی اعضای ناتو بر جهان تحمیل شده است.

دبیرکل ‌ناتو پاسخگوی ناامنی فزاینده‌ای باشد که بر جهان تحمیل شده است

اسماعیل بقایی سخنگوی صبح امروز پنجشنبه ۱۵ آذر در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ‏دبیرکل جدید ‌ناتو که مدعی است روان‌شناسی رییس جمهور منتخب آمریکا را خوب می‌داند اصرار عجیبی به تعیین تکلیف برای دولت آینده آمریکا دارد.

وی افزود: نسخه‌نویسی آقای دبیرکل چیزی نیست جز ترغیب به ستیزه‌جویی بیشتر از طریق دوقطبی‌سازی جهان. این رویکرد نامیمون به هیچ عنوان مسئولانه نیست.

سخنگوی وزارت امور خارجه ادامه داد: آقای دبیرکل بهتر است پاسخگوی ناامنی فزاینده‌ای باشد که به دلیل سیاست‌های تحریک‌آمیز و تمامیت‌خواهانه برخی اعضای ناتو بر جهان و از جمله بر اروپا تحمیل شده است.

 مارک روته، دبیرکل ناتو در مصاحبه‌ای با فایننشال تایمز گفت که اگر دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، اوکراین را مجبور به امضای توافق نامه صلحی کند که در راستای منافع روسیه باشد، واشنگتن با تهدید جدی از جانب چین، ایران و کره شمالی رو به رو خواهد شد.


12123920
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور غلبه بر ناترازی منابع آب و انرژی را نیازمند اجرای راهکار‌های متنوع و بهره‌ور در مدیریت مصرف دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور، ۵ دستور کلیدی برای اجرای موفق طرح اصلاح نظام یارانه‌ای را به استانداران ابلاغ کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد انتخابات کشور در اطلاعیه شماره هشت، نحوه ارائه مدارک لازم برای داوطلبی در انتخابات شورا‌های اسلامی شهر‌ها را اعلام کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تاکید بر الزام دستگاه‌ها به تدوین طرح‌های ادامه کارکرد خدمات رسانی، نسبت به تمرکز دشمن بر اختلال در زنجیره تأمین کالا و خدمات هشدار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» به گزارش روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی از حضور بیش از یک میلیون و ۳۳۱ هزار نفر در آیین اعتکاف سال ۱۴۰۴ در سراسر کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نوشت: اعتراض در جمهوری اسلامی امری طبیعی و سازنده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران امروز در بیروت گفت: ما خواهان جنگ نیستیم، ولی برای جنگ آمادگی داریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه در تامین و توزیع کافی کالا نباید هیچ کمبودی احساس شود، گفت: هر واحدی که مرتکب تخلف در توزیع و فروش کالا با قیمت مصوب شد، برخورد می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری گفت: ‌پزشکیان با قوت در میانه میدان حاضر است و جای هیچ نگرانی در تأمین، توزیع و قیمت کالا‌های اساسی نیست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی سیاسی و اقتصادی برای دیدار با مقامات لبنان امروز پنجشنبه عازم بیروت شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است