سیاسی 18:22 - 20 مرداد 1401
جبهه پایداری انقلاب اسلامی اظهارات جدید میرحسین موسوی را تلاشی مجدد برای روشن کردن شعله‌های جدیدی از فتنه و کینه‌توزی دانست.

فراخوان جبهه پایداری انقلاب اسلامی /اظهارات جدید موسوی تلاشی برای روشن کردن شعله‌های جدید فتنه است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جبهه پایداری انقلاب اسلامی در فراخوانی خواستار محکومیت میرحسین موسوی به دلیل اظهارات اخیرش در یادداشتی منتسب به وی شد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

اظهارات جدید میرحسین موسوی که اخیرا با محوریت حمله و توهین به سرداران جبهه مقاومت، تخطئه سیاستهای منطقه‌ای جمهوری اسلامی و طرح توهماتی در خصوص آینده کشور منتشر شده است، تلاشی مجدد برای روشن کردن شعله‌های جدیدی از فتنه و کینه‌توزی است تا بلکه از این طریق ناکامی‌های آتش‌افروزی‌ها و فتنه‌انگیزی‌های گذشته را جبران نموده و هویتی نو برای گفتمان ضد ملی و ضد دینی خویش دست‌ و پا کنند. غافل از اینکه ملت شریف و انقلابی ایران، پس از مشاهده بی‌حرمتی‌های اقلیتی فتنه‌گر‌ به مراسم عزای سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در روز عاشورای سال ۸۸ به کُنهِ ناپاک جریانِ فتنه که نتایج انتخابات را دستاویزی برای پیشبرد اهداف خویش کرده بودند، پِی برده و با خلق حماسه مردمی و ماندگار «۹ دی»، دست ِتعدّی بدخواهان را از این مرز و بوم کوتاه کردند.

لهذا جبهه پایداری انقلاب اسلامی به عنوان جریانی که بیش از یک دهه پیش به منظور مقابله با دو خط «فتنه» و «انحراف» اعلام موجودیت کرد، ضمن ابراز انزجار مجدد از فتنه‌گران، از امت خداجوی حقیقی و انقلابی راستین ایران دعوت می‌نماید که به عنوان میراث‌دار یوم‌الله نهم دی، بار دیگر فردا‌ و در خلال نمازهای جمعه سراسر کشور ضمن محکومیت جسارت‌های بلندگوهای داخلیِ گفتمان‌های غیرانقلابی نسبت به قهرمانان ملی مردم ایران و جبهه مقاومت، مانند همیشه امید دشمنان انقلاب اسلامی برای برافروختن آتش فتنه‌های جدید نا اُمید کنند.

انتهای پیام/


11651346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با بیان اینکه نیرو‌های مسلح و مردم ایران آمادگی دفاع از کشور را در هر شرایطی دارند، گفت: ما خواهان جنگ نیستیم بلکه خواهان حل مسائل از طریق دیپلماسی هستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت پیشکسوت فرهیخته عرصه فرهنگ و ادب؛ پژوهشگر، کتاب‌شناس و مترجم نام‌آور کشور، استاد کامران فانی را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان، پیشبرد برنامه‌های ملی و استانی در حوزه حکمرانی آب را منوط به ایجاد یک ساختار صحیح مدیریتی و اجرایی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور با تاکید بر علاقمندی ایران برای توسعه روابط با اتیوپی، تحقق این هدف را مستلزم فعال‌سازی کمیسیون مشترک همکاری، احصای دقیق نقاط اشتراک، شناسایی ظرفیت‌های مکمل و حرکت در مسیر گفت‌و‌گو دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس نمایندگان اتیوپی که در تهران به سر می‌برد، امروز با سید عباس عراقچی وزیر خارجه کشورمان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با اشاره به ظرفیت‌های متنوع همکاری ایران و قزاقستان گفت: گسترش و تعمیق روابط ایران و قزاقستان به نفع مردم دو کشور و همه کشور‌های منطقه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان انرژی اتمی گفت: ایران در زمینه فناوری هسته‌ای، از منظر تحقیقات و صنعتی‌سازی رشد چشمگیری داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رییس‌جمهور گفت: اگر می‌خواهیم در زمینه علم و دانش به جایگاهی برسیم که در شأن منزلت مردم و کشورمان باشد، باید اصلاح آموزشی را از مدرسه شروع کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس، تنش‌های موجود در شمال آفریقا و غرب آسیا را از طراحی‌های غرب دانست و گفت: آنها می‌خواهند شرایط ناامنی را برای کشور‌های مستقل و مسلمان ایجاد کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: هدف اصلی ما بهبود معیشت مردم است و نباید اجازه دهیم اجرای هیچ طرح و برنامه‌ای (در حوزه ساماندهی ناترازی‌های انرژی) به زندگی مردم آسیبی وارد کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است