سیاسی 18:22 - 20 مرداد 1401
جبهه پایداری انقلاب اسلامی اظهارات جدید میرحسین موسوی را تلاشی مجدد برای روشن کردن شعله‌های جدیدی از فتنه و کینه‌توزی دانست.

فراخوان جبهه پایداری انقلاب اسلامی /اظهارات جدید موسوی تلاشی برای روشن کردن شعله‌های جدید فتنه است

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، جبهه پایداری انقلاب اسلامی در فراخوانی خواستار محکومیت میرحسین موسوی به دلیل اظهارات اخیرش در یادداشتی منتسب به وی شد.

متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

اظهارات جدید میرحسین موسوی که اخیرا با محوریت حمله و توهین به سرداران جبهه مقاومت، تخطئه سیاستهای منطقه‌ای جمهوری اسلامی و طرح توهماتی در خصوص آینده کشور منتشر شده است، تلاشی مجدد برای روشن کردن شعله‌های جدیدی از فتنه و کینه‌توزی است تا بلکه از این طریق ناکامی‌های آتش‌افروزی‌ها و فتنه‌انگیزی‌های گذشته را جبران نموده و هویتی نو برای گفتمان ضد ملی و ضد دینی خویش دست‌ و پا کنند. غافل از اینکه ملت شریف و انقلابی ایران، پس از مشاهده بی‌حرمتی‌های اقلیتی فتنه‌گر‌ به مراسم عزای سید و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین علیه‌السلام در روز عاشورای سال ۸۸ به کُنهِ ناپاک جریانِ فتنه که نتایج انتخابات را دستاویزی برای پیشبرد اهداف خویش کرده بودند، پِی برده و با خلق حماسه مردمی و ماندگار «۹ دی»، دست ِتعدّی بدخواهان را از این مرز و بوم کوتاه کردند.

لهذا جبهه پایداری انقلاب اسلامی به عنوان جریانی که بیش از یک دهه پیش به منظور مقابله با دو خط «فتنه» و «انحراف» اعلام موجودیت کرد، ضمن ابراز انزجار مجدد از فتنه‌گران، از امت خداجوی حقیقی و انقلابی راستین ایران دعوت می‌نماید که به عنوان میراث‌دار یوم‌الله نهم دی، بار دیگر فردا‌ و در خلال نمازهای جمعه سراسر کشور ضمن محکومیت جسارت‌های بلندگوهای داخلیِ گفتمان‌های غیرانقلابی نسبت به قهرمانان ملی مردم ایران و جبهه مقاومت، مانند همیشه امید دشمنان انقلاب اسلامی برای برافروختن آتش فتنه‌های جدید نا اُمید کنند.

انتهای پیام/


11651346
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر حضور گسترده ملت ایران در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۴ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید دولت اعلام کرده که وام ازدواج افزایش نمی‌یابد، اما این امر بستگی به نظر نهایی نمایندگان در صحن علنی مجلس خواهد داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی به دروغ پردازی‌های رسانه صهیونیستی واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در پیامی به حضور گسترده مردم در راهپیمایی روز ۲۲ بهمن اشاره و تاکید کرد که امروز خیابان‌های ایران صحنه بازنمایی عینی نسبت ملت و حاکمیت بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیران خارجه کشورهای چین، هند، ترکیه، کرواسی، ونزوئلا، مالزی، ازبکستان، کوبا، بلاروس و اردن در پیام‌های جداگانه‌ای به سید عباس عراقچی، فرا رسیدن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی دفاع ایران با تأکید بر اینکه مؤلفه‌های اصلی قدرت دفاعی کشور وارد روند مذاکرات نخواهد شد، اعلام کرد گفت‌و‌گو‌ها تنها در صورت پیگیری واقع‌بینانه و بر پایه احترام متقابل می‌تواند به نتیجه برسد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان گفت: زمان دور بعدی مذاکرات هنوز مشخص نشده است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های امنیتی در واکنش به تهدیدات دشمنان گفت: در صورت هرگونه اقدام خصمانه علیه کشورمان، پاسخ ما قدرتمندانه و فراتر از تصور دشمنان خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سران ۴ کشور دیگر با ارسال پیام‌هایی چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را به رئیس جمهور کشورمان تبریک گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور کشورمان با تقدیر از هنرمندنی که به رقم طعنه‌ها ایستادند گفت: چاره‌ای نداریم جز اینکه بمانیم و مملکت را بسازیم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است