بین‌الملل 12:35 - 30 شهریور 1403
ایالات متحده در حال استقرار ماهواره‌های جدید سیستم هشدار اولیه برای حمله موشکی است.

آمریکا سیستم هشدار موشکی در فضا مستقر می‌کند

نشریه میلیتری ری ویو گزارش داد آمریکا در صدد ارتقای برنامه نسل بعدی OPIR است. برنامه‌ای که طبق آن ابزار‌های جدید در مدار‌های ژئوسنکرون و قطبی نزدیک به زمین مستقر خواهند شد. آنها نه تنها پرتاب موشک را شناسایی می‌کنند، بلکه حرکت آنها را نیز دنبال می‌کنند.

اولین فضاپیمای NGG-۱ به لاکهید مارتین منتقل شد که آزمایش‌هایی را برای شبیه‌سازی محیط فضایی انجام خواهد داد. پرتاب فضاپیما به مدار ژئوسنکرون در دسامبر ۲۰۲۵ پیش بینی می‌شود.

در سال ۲۰۲۰، ۲.۴ میلیارد دلار برای این برنامه اختصاص یافته است و ماهواره‌ها تا سال ۲۰۲۹ تکمیل می‌شود. 

پیش از این گزارش شده بود که برای مقابله با ماهواره‌های چینی و روسی در صورت درگیری احتمالی، ایالات متحده در حال استقرار یک سیستم جنگ الکترونیک زمینی است.

هشدار‌های فزاینده مراکز هوا فضای آمریکا در مورد پیشرفت‌های چشمگیر فضایی چین، آمریکایی‌ها را به فکر انداخته است. چین توانسته موشک مافوق صوت (هایپرسونیک) را با موفقیت آزمایش کند که قادر است دور زمین را بچرخد و به هدف اصابت کند.

روسیه نیز یک موشک مافوق صوت را از یک کشتی در قطب شمال با موفقیت پرتاب کرد و موجب نگرانی بیشتر آمریکایی‌ها در زمینه پیشرفت‌های گسترده پکن و مسکو در زمینه سلاح‌های پیشرفته با سرعت مافوق صوت شد.

چین و روسیه مدتیست در آزمایش سلاح‌های مافوق صوت و ماهواره‌های فضایی موفق عمل کرده اند و همین امر موجب نگرانی شدید مقامات آمریکایی شده است. پنتاگون بار‌ها هشدار داده سرعت بالای چین در ساخت سلاح‌های مافوق صوت می‌تواند امنیت ملی آمریکا را در آینده‌ای نه چندان دور تهدید کند.


12094573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت کشور عراق با صدور بیانیه‌ای رسمی، شایعات مربوط به درگیری مرزی با کویت را به شدت تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه ایتالیا با اشاره به شرایط امنیتی ناپایدار، از شهروندان خود خواست که ایران را ترک کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی افزایش احتمال درگیری نظامی میان آمریکا و ایران، کشور‌های امارات و عربستان تولید نفت خود را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه مصر در گفت‌و‌گو با فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه، ضمن حمایت از روند مذاکرات هسته‌ای در ژنو، نسبت به تشدید تنش‌ها در منطقه هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا می‌گوید هنوز درباره ایران تصمیمی نگرفته و از رویکرد تهران راضی نیست، اما مذاکرات ادامه خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» بیل کلینتون که در دوره ریاست جمهوری خود دوستی مستندی با اپستین داشته، نسبت به جنایات او اظهار بی‌اطلاعی کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین به شهروندان خود در اراضی اشغالی هشدار داد برای هر سناریوی اضطراری خود را آماده کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌گران نظامی رژیم صهیونیستی اذعان کردند که روند جاری در غزه بدون دخالت و کنترل این رژیم درحال اجراست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه فرانسه نسبت به سفر کردن به سرزمین‌های اشغالی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا از سفر روبیو به اراضی اشغالی طی چند روز آینده با محوریت بحث درباره ایران خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است