بین‌الملل 12:35 - 30 شهریور 1403
ایالات متحده در حال استقرار ماهواره‌های جدید سیستم هشدار اولیه برای حمله موشکی است.

آمریکا سیستم هشدار موشکی در فضا مستقر می‌کند

نشریه میلیتری ری ویو گزارش داد آمریکا در صدد ارتقای برنامه نسل بعدی OPIR است. برنامه‌ای که طبق آن ابزار‌های جدید در مدار‌های ژئوسنکرون و قطبی نزدیک به زمین مستقر خواهند شد. آنها نه تنها پرتاب موشک را شناسایی می‌کنند، بلکه حرکت آنها را نیز دنبال می‌کنند.

اولین فضاپیمای NGG-۱ به لاکهید مارتین منتقل شد که آزمایش‌هایی را برای شبیه‌سازی محیط فضایی انجام خواهد داد. پرتاب فضاپیما به مدار ژئوسنکرون در دسامبر ۲۰۲۵ پیش بینی می‌شود.

در سال ۲۰۲۰، ۲.۴ میلیارد دلار برای این برنامه اختصاص یافته است و ماهواره‌ها تا سال ۲۰۲۹ تکمیل می‌شود. 

پیش از این گزارش شده بود که برای مقابله با ماهواره‌های چینی و روسی در صورت درگیری احتمالی، ایالات متحده در حال استقرار یک سیستم جنگ الکترونیک زمینی است.

هشدار‌های فزاینده مراکز هوا فضای آمریکا در مورد پیشرفت‌های چشمگیر فضایی چین، آمریکایی‌ها را به فکر انداخته است. چین توانسته موشک مافوق صوت (هایپرسونیک) را با موفقیت آزمایش کند که قادر است دور زمین را بچرخد و به هدف اصابت کند.

روسیه نیز یک موشک مافوق صوت را از یک کشتی در قطب شمال با موفقیت پرتاب کرد و موجب نگرانی بیشتر آمریکایی‌ها در زمینه پیشرفت‌های گسترده پکن و مسکو در زمینه سلاح‌های پیشرفته با سرعت مافوق صوت شد.

چین و روسیه مدتیست در آزمایش سلاح‌های مافوق صوت و ماهواره‌های فضایی موفق عمل کرده اند و همین امر موجب نگرانی شدید مقامات آمریکایی شده است. پنتاگون بار‌ها هشدار داده سرعت بالای چین در ساخت سلاح‌های مافوق صوت می‌تواند امنیت ملی آمریکا را در آینده‌ای نه چندان دور تهدید کند.


12094573
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اجلاس اتحادیه اروپا روز پنجشنبه تصمیم خواهد گرفت که آیا می‌تواند یک وام عظیم به اوکراین را با دارایی‌های مسدودشده بانک مرکزی روسیه تضمین کند یا خیر.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات محلی فلسطینی اعلام کردند که ارتش اسرائیل قصد دارد روز پنجشنبه ۲۵ ساختمان مسکونی در اردوگاه پناهندگان نور شمس در شمال کرانه باختری را تخریب کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت جنگ اسرائیل و مقامات شهرداری قدس اشغالی توافق‌نامه‌ای را برای تأسیس یک مقر جدید نظامی در ورودی این شهر امضا کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه اتحادیه اروپا تحریم‌های هدفمند علیه ناوگان سایه روسیه را تصویب و تحریم‌ها علیه بلاروس را بیشتر کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین وضعیت غیرناتویی کی‌یف را «سنگ بنای» مذاکرات برای پایان دادن به جنگ خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌ها گزارش دادند که رئیس‌جمهور اوکراین تحت فشار مستقیم ترامپ مجبور به نمایش آمادگی برای برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای اتحادیه اروپا تصمیم خود را برای تمدید تحریم‌ها علیه ونزوئلا به مدت یک سال دیگر اعلام کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروسی ادعا کرد که اگرچه گفت‌و‌گو‌های منظمی با مقامات ایرانی، از جمله وزیر خارجه، برقرار است، اما سطح همکاری تهران با این نهاد همچنان محدود است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حداقل ۳۷ نفر در سیل ناگهانی ناشی از باران‌های سیل‌آسا در ۳۳۰ کیلومتری جنوب رباط کشته شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قیمت نفت امروز به دلیل نگرانی از اختلال در عرضه ناشی از تشدید تنش‌های آمریکا و ونزوئلا، با وجود نگرانی‌های قبلی از مازاد عرضه، افزایش یافت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است