بین‌الملل 09:06 - 25 دی 1403
درست چند روز پیش از مراسم تحلیف رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، ارتش کره جنوبی اعلام کرد کره شمالی روز سه‌شنبه چندین موشک بالستیک کوتاه‌برد را به سمت دریای شرق شلیک کرده است.

کره‌شمالی در آستانه تحلیف ترامپ چندین موشک بالستیک شلیک کرد

 رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی گفت پرتاب چندین موشک بالستیک توسط کره شمالی حوالی ساعت ۹:۳۰ صبح از منطقه «گانگی» در استان «جانگان» این کشور شناسایی شد. این موشک‌ها حدود ۲۵۰ کیلومتر پرواز و سپس به داخل دریا سقوط کردند و همچنین تعداد موشک‌های شلیک‌شده مشخص نیست.

طبق گزارش خبرگزاری یونهاپ، این دومین پرتاب موشکی کره شمالی در سال ۲۰۲۵ بوده و اخیرا در تاریخ ششم ژانویه (۱۷ دی ماه) ظاهرا یک موشک بالستیک میان‌برد نیز شلیک کرد.

این خبرگزاری ادعا کرد با توجه به مسافتی که این موشک‌های کوتاه‌برد طی می‌کنند، معمولا به عنوان اهدافی علیه کره جنوبی تلقی می‌شوند.

همچنین کره شمالی در پنجم نوامبر ۲۰۲۴، درست ساعاتی پیش از آغاز انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، چندین موشک بالستیک کوتاه‌برد شلیک کرد.

رئیس ستاد مشترک ارتش کره جنوبی در بیانیه‌ای عنوان کرد: «در راستای آمادگی در برابر پرتاب‌های موشکی کره شمالی، ارتش ما نظارت و هوشیاری خود را تقویت کرده و در عین حال از نزدیک اطلاعات موشکی کره شمالی را با طرف‌های آمریکایی و ژاپنی به اشتراک گذاشته و وضعیت آمادگی کامل را حفظ می‌کند.»

کره‌شمالی در سال‌های اخیر با پرتاب‌های متعدد موشک‌های بالستیک و کروز توجه جامعه بین‌المللی را به خود جلب کرده است. این اقدامات، که نقض قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل محسوب می‌شوند، همواره با اعتراض شدید آمریکا و متحدانش از جمله ژاپن و کره‌جنوبی مواجه شده‌اند. این کشور‌ها اقدامات کره‌شمالی را «تهدیدی جدی» برای امنیت منطقه و جهان می‌دانند و خواستار توقف فوری این پرتاب‌ها شده‌اند.

در مقابل، کره‌شمالی این پرتاب‌ها را پاسخی به مانور‌های نظامی مشترک آمریکا و متحدانش در شبه‌جزیره کره می‌داند. پیونگ‌یانگ می‌گوید که این مانور‌ها تحریک‌آمیز و مقدمه‌ای برای حمله احتمالی به این کشور هستند. به همین دلیل، دولت کره‌شمالی تاکید دارد که اقدامات موشکی‌اش به منظور تقویت بازدارندگی و دفاع از حاکمیت ملی انجام می‌شود. این وضعیت به تشدید تنش‌ها در منطقه منجر شده و نگرانی‌هایی را درباره خطرات بالقوه درگیری نظامی برانگیخته است.

منبع: ایسنا


12140770
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست‌وزیر اقلیم کردستان با محکوم کردن حملات به محله‌های کُردنشین حلب، این اقدامات را تلاشی برای تغییر اجباری بافت جمعیتی دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور فرانسه با انتقاد از سیاست‌های آمریکا، نسبت به تضعیف نظم بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مفقود شدن گوشی یکی از مدیران ارشد هسته‌ای ژاپن در فرودگاه شانگهای، زنگ خطر نشت اطلاعات امنیتی نیروگاه‌های اتمی این کشور را به صدا درآورد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه با متهم کردن نیرو‌های دموکراتیک سوریه به مزدوری برای اسرائیل، از توطئه جدید آنها برای سوریه پرده برداشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت‌های اروپایی اکنون جدیت تهدید‌های ترامپ در مورد گرینلند را درک کرده و به شدت به دنبال طرحی برای متوقف کردن او هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای که روز پنجشنبه منتشر شد، گفت که ایالات متحده می‌تواند بر ونزوئلا نظارت داشته باشد و درآمد نفتی آن را برای سال‌ها کنترل کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه می‌گوید پس از درگیری‌های مرگبار در حلب، آماده کمک به سوریه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» چین روز پنجشنبه تحریم‌های یکجانبه آمریکا را که هیچ حمایتی از سوی سازمان ملل ندارند، محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جی دی ونس گفت که آمریکا معتقد است که گرینلند از نظر زیرساخت دفاع موشکی از اهمیت حیاتی برخوردار است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان ادعا کرد که امارات عیدروس الزبیدی رابه صورت قاچاقی از کشور خارج و با هواپیما به ابوظبی منتقل کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است