علمی فناوری 09:51 - 26 شهریور 1403
به مناسبت چهل و نهمین سالروز تاسیس اورژانس تهران، حرم مطهر امامزاده صالح (ع) با حضور کارشناسان اورژانس غبارروبی شد.

حرم مطهر امامزاده صالح (ع) با حضور کارشناسان اورژانس غبارروبی شد

به مناسبت چهل و نهمین سالروز تاسیس اورژانس تهران، با حضور محمد اسماعیل توکلی رئیس سازمان اورژانس استان تهران به همراه تعدادی از مسئولان و کارشناسان این سازمان، مراسم غبارروبی ضریح مطهر حرم امامزاده صالح (ع) برگزار شد.

در حاشیه این مراسم، کارشناسان اورژانس ضمن قرائت فاتحه به مقام شامخ شهدای گلگون کفن ادای احترام کردند.

شروین تبریزی ٬ روابط عمومی اورژانس تهران گفت: در چهل و نهمین سالروز تاسیس اورژانس تهران، قلبمان مملو از افتخار و سپاسگزاری است. نیم قرن از آن روز که اورژانس تهران با هدف نجات جان همشهریان عزیزمان تاسیس شد، می‌گذرد. در طول این سال‌ها، همکاران پرتلاش و فداکار ما شبانه‌روز و در هر شرایطی، با تمام وجود برای خدمت‌رسانی به مردم تلاش کرده‌اند.

او افزود: ما در اورژانس تهران، افتخار می‌کنیم که در سخت‌ترین لحظات زندگی مردم، در کنارشان بوده‌ایم. از حوادث بزرگ گرفته تا کوچک‌ترین اتفاقات، همواره آماده خدمت‌رسانی بوده‌ایم. در حالی که دیگران در روز‌های تعطیل و اعیاد همچون عید نوروز در کنار خانواده‌های خود بودند، ما با افتخار در کنار مردم ایستادیم و به وظیفه انسانی خود عمل کردیم.

تبریزی گفت: احساس غرور و افتخار می‌کنیم که توانسته‌ایم به بسیاری از همشهریان عزیزمان زندگی دوباره ببخشیم و لبخند را بر لبانشان بنشانیم. حیات بخشیدن به یک انسان، بزرگ‌ترین پاداشی است که می‌توان تصور کرد و ما به این افتخار می‌کنیم.

او گفت: در این روز فرخنده، از همه همکاران عزیز و فداکارم که با عشق و ایثار، جان خود را فدای خدمت به مردم کرده‌اند، صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم. همچنین از خانواده‌های صبور آنها که همواره پشتیبان عزیزانشان بوده‌اند، سپاسگزاریم. از همه مردم شریف تهران که همواره قدردان زحمات ما بوده‌اند، تشکر می‌کنیم و به آنها اطمینان می‌دهیم که همچنان با تمام توان به خدمت‌رسانی ادامه خواهیم داد.


12093130
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» طب ایرانی یک محلول طبیعی را برای مقابله با جوش معرفی کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روغن سیاهدانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون دارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» از اسطوخودوس می‌توان برای مقابله با آکنه استفاده کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک متخصص داروسازی سنتی گفت: زرشک می‌تواند به تعادل صفرا و تقویت عملکرد کبد کمک کند البته به شرط آنکه در مقدار مناسب و به شکل منطقی مصرف شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از انواع نمک‌ها می‌توانند موجب افزایش فشار خون شوند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته یک متخصص طب سنتی اکنون ۸ هزار نوع گیاه دارویی در ایران رشد می‌کند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اورژانس استان تهران اعلام کرد: تمامی بیمارستان‌های دانشگاهی استان موظف به پذیرش مصدومان حوادث ترافیکی هستند و محدودیتی برای انتقال بیماران از سوی اورژانس وجود ندارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو، بر شفافیت در توزیع دارو با سامانه تیتک تأکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: بازنگری غنی‌سازی آرد با آهن و اسیدفولیک در مراحل پایانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: نمادها و نمایش‌های بیگانه جای فرهنگ ایرانی اسلامی را نمی‌گیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است