بین‌الملل 09:04 - 04 آذر 1401
جمهوری آذربایجان، ارمنستان را به اقدامات مخرب در «گذرگاه لاچین» و هزینه‌های هنگفت نظامی متهم کرد.

باکو مدعی شد: اقدامات ارمنستان مخرب است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان گفت که ارمنستان از «گذرگاه لاچین» برای اهدافی برخلاف توافقات استفاده می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «ترند نیوز» بایراموف اظهار داشت، بیانیه سه جانبه سران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه در  نوامبر ۲۰۲۰ پس از جنگ دوم قره باغ مبین اصول و دستورالعمل‌های استفاده از این کریدور است.

وی افزود: «این اقدامات باید متوقف شود. جمهوری آذربایجان تمام اقدامات لازم را در این زمینه انجام خواهد داد و مذاکرات ما هم در سطح بین‌المللی و هم با سایر شرکا ادامه خواهد داشت».

بایراموف گفت، اقدامات مخرب ارمنستان در خصوص بیانیه سه جانبه غیرقابل قبول است.

 در تحولی دیگر، باکو ، ایروان را به تحرکات مرزی مشکوک متهم کرد.

به گزارش ترند نیوز، «جیحون شادلینسکی» معاون اول رئیس سرویس امنیت جمهوری آذربایجان روز جمعه گفت، انتقال تجهیزات نظامی به سرزمین های جمهوری آذربایجان و مکان استقرار نیروهای حافظ صلح روس مشکوک است.

شادلینسکی گفت: «بدخواهان در ارمنستان تلاش می‌کنند تا از عادی سازی روابط بین دو کشور جلوگیری کنند، همچنین ارمنستان بودجه بیش از توان خود را برای تسلیح  اختصاص می دهد، تلاش می‌کند تسلیحات و تجهیزات نظامی پیشرفته از کشورهای مختلف خریداری کند  و  به هر طریق ممکن امضای توافقنامه صلح را به تعویق بیندازد.

جنگ در قره‌باغ میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶۵۰۰ کشته از نظامیان دو طرف در پی داشت که با توافقنامه‌ای تحت نظارت روسیه به طور نسبی پایان یافت و ارمنستان از ادعای خود برای تملک اراضی که از دهها سال پیش در اختیار خود داشت، عقب‌نشینی کرد و روسیه نیز ۲۰۰۰ نیروی برای نظارت بر روند آتش‌بس به منطقه فرستاد.

در عرصه دیپلماتیک، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان روز چهارشنبه گفت که  از سازمان پیمان امنیت جمعی انتظار دارد کار سیاسی و دیپلماتیک لازم را برای تضمین خروج فوری و بدون قید و شرط نیروهای جمهوری آذربایجان از خاک ارمنستان  سرعت دهد (جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11747436
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه چین با محکوم کردن ربودن مادورو توسط آمریکا، اعلام کرد پکن نقش واشنگتن به عنوان پلیس خودخوانده را به رسمیت نمی‌شناسد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از نظر ایران، تقویت نقش آفرینی آمریکا در آسیای مرکزی، نفوذ امن و مهم ژئوپلیتیکی تهران در این منطقه را کاهش خواهد داد و احتمال حذف ایران از کریدور‌های ترانزیتی با فشار ترامپ افزایش می‌یابد. افزایش وزن بازیگران رقیب در مرز‌های شمالی ایران نتج...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی بازداشت مادورو توسط آمریکا، یک روزنامه آمریکایی هشدار داد که این اقدام، اوکراین را به ضعیف‌ترین موقعیت تاریخی خود کشانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنچه امروز در بیابان‌های غرب عراق رخ می‌دهد، بیش از آن‌که یک «خروج راهبردی» به معنای پایان اشغال باشد، یک «بازآرایی تاکتیکی» هوشمندانه است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ مدعی شد که واشنگتن حاکم فعلی ونزوئلا است و هشدار داد هرگونه نافرمانی از آمریکا، بهایی سنگین‌تر برای کاراکاس خواهد داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیدار نتانیاهو و ترامپ در آغاز سال ۲۰۲۶ آشکارکننده نقشه‌های متجاوزکارانه برای هدف قرار دادن برنامه‌های دفاعی مشروع ایران است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پیرمرد ۷۹ ساله کاخ‌سفید با آسپرین و انکار، به جنگ رگ‌های خسته و چشمان سنگین خود رفته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نیکلاس مادورو برای پاسخگویی به چهار اتهام فردا در دادگاه فدرال منهتن حاضر خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است