بین‌الملل 09:04 - 04 آذر 1401
جمهوری آذربایجان، ارمنستان را به اقدامات مخرب در «گذرگاه لاچین» و هزینه‌های هنگفت نظامی متهم کرد.

باکو مدعی شد: اقدامات ارمنستان مخرب است

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان گفت که ارمنستان از «گذرگاه لاچین» برای اهدافی برخلاف توافقات استفاده می‌کند.

به نوشته خبرگزاری «ترند نیوز» بایراموف اظهار داشت، بیانیه سه جانبه سران جمهوری آذربایجان، ارمنستان و روسیه در  نوامبر ۲۰۲۰ پس از جنگ دوم قره باغ مبین اصول و دستورالعمل‌های استفاده از این کریدور است.

وی افزود: «این اقدامات باید متوقف شود. جمهوری آذربایجان تمام اقدامات لازم را در این زمینه انجام خواهد داد و مذاکرات ما هم در سطح بین‌المللی و هم با سایر شرکا ادامه خواهد داشت».

بایراموف گفت، اقدامات مخرب ارمنستان در خصوص بیانیه سه جانبه غیرقابل قبول است.

 در تحولی دیگر، باکو ، ایروان را به تحرکات مرزی مشکوک متهم کرد.

به گزارش ترند نیوز، «جیحون شادلینسکی» معاون اول رئیس سرویس امنیت جمهوری آذربایجان روز جمعه گفت، انتقال تجهیزات نظامی به سرزمین های جمهوری آذربایجان و مکان استقرار نیروهای حافظ صلح روس مشکوک است.

شادلینسکی گفت: «بدخواهان در ارمنستان تلاش می‌کنند تا از عادی سازی روابط بین دو کشور جلوگیری کنند، همچنین ارمنستان بودجه بیش از توان خود را برای تسلیح  اختصاص می دهد، تلاش می‌کند تسلیحات و تجهیزات نظامی پیشرفته از کشورهای مختلف خریداری کند  و  به هر طریق ممکن امضای توافقنامه صلح را به تعویق بیندازد.

جنگ در قره‌باغ میان ارمنستان و جمهوری آذربایجان در سال ۲۰۲۰ بیش از ۶۵۰۰ کشته از نظامیان دو طرف در پی داشت که با توافقنامه‌ای تحت نظارت روسیه به طور نسبی پایان یافت و ارمنستان از ادعای خود برای تملک اراضی که از دهها سال پیش در اختیار خود داشت، عقب‌نشینی کرد و روسیه نیز ۲۰۰۰ نیروی برای نظارت بر روند آتش‌بس به منطقه فرستاد.

در عرصه دیپلماتیک، «نیکول پاشینیان» نخست وزیر ارمنستان روز چهارشنبه گفت که  از سازمان پیمان امنیت جمعی انتظار دارد کار سیاسی و دیپلماتیک لازم را برای تضمین خروج فوری و بدون قید و شرط نیروهای جمهوری آذربایجان از خاک ارمنستان  سرعت دهد (جزئیات بیشتر).

پایان پیام/


11747436
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نتایج نظرسنجی جدید نشان می‌دهد که ۵۳ درصد از آمریکایی‌ها معتقدند ترامپ با هدف محافظت از خود، در حال سرپوش گذاشتن بر پرونده اپستین است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» صدراعظم آلمان با انتقاد از تشویق بی‌سابقه روبیو در کنفرانس مونیخ، هشدار داد که لحن دوستانه وزیر خارجه جدید آمریکا نباید اروپایی‌ها را گول بزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که انتظار می‌رفت ژنو کلید پایان جنگ اوکراین باشد، مذاکرات تنها پس از دو ساعت با بن‌بست رو‌به‌رو شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اردوغان با اعلام مخالفت خود با هرگونه مداخله نظامی علیه ایران، هشدار داد که وقوع یک جنگ جدید به نفع هیچ‌طرفی نخواهد بود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طرح دوباره ادعای آزمایش هسته‌ای مخفیانه چین در سال ۲۰۲۰ از سوی یک مقام ارشد آمریکایی، موج جدیدی از تنش‌های دیپلماتیک را برانگیخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استارمر و ترامپ در تماسی شبانه، آخرین تحولات مربوط به مذاکرات هسته‌ای ایران و فشار بر اوکراین برای صلح را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دومین روز مذاکرات متشنج ژنو در حالی آغاز شد که شکاف میان کی‌یف و واشنگتن بر سر نحوه پایان جنگ به اوج رسیده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیپلماسی شتاب‌زده آمریکا در دو جبهه ایران و اوکراین، تحلیلگران را نسبت به توانایی آن برای حل همزمان این دو مسئله دچار تردید کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه با بی‌اعتبار خواندن کنفرانس امنیتی مونیخ، این نشست را تریبونی برای یاوه‌گویی‌های تکراری غرب توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» زلنسکی ضمن انتقاد از رویکرد ترامپ در تحت فشار قرار دادن اوکراین برای امتیازدهی ارضی، هشدار داد که واگذاری دونباس از نظر مردم او یک شکست مطلق است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است