علمی فناوری 15:11 - 18 مرداد 1401

آکادمی همراه اول حامی تیم ملی المپیاد کامپیوتر در مسابقات اندونزی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، مراسم رونمایی از «حامی رسمی تیم ملی المپیاد کامپیوتر» با حضور اعضای اصلی تیم ملی المپیاد، حمید بهروزی قائم مقام مدیرعامل همراه اول و امید نقشینه ارجمند رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان برگزار و «آکادمی همراه اول» به عنوان حامی این تیم دانش آموزی، معرفی شد.

حمید بهروزی، قائم مقام مدیرعامل همراه اول در این جلسه که علیرضا کاویانی، علیرضا صمیمی، کوشا موسوی و آریا همتی به عنوان اعضای اصلی تیم ملی المپیاد کامپیوتر حضور داشتند، اظهار کرد: حمایت همراه اول از نخبگان علمی کشور، حرکتی در راستای حمایت های گسترده تر از سرمایه های جوان و علمی است.

در ادامه نیز امید نقشینه ارجمند، رئیس باشگاه دانش پژوهان جوان ضمن تقدیر و تشکر از اپراتور اول تلفن همراه برای انجام این اقدام مهم، اظهار کرد: در صورت ادامه دار بودن این حمایت های مسؤولانه اجتماعی از گروه های نخبه دانش آموزی، می توان به خبرهای خوب و مهم تر دیگری در آینده امید داشت.

در ادامه مراسم، بهروزی و نقشینه به مبادله تفاهم نامه حمایت پرداختند و پیراهن تیم ملی در مسابقات جهانی اندونزی به صورت رسمی رونمایی شد.

این رقابت ها به مدت یک هفته در اندونزی (تا ۲۴ مرداد ۱۴۰۱) برگزار می شود.


11649310
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر آموزش‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش گفت: بررسی و بازنگری رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از چند سال گذشته آغاز شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل روابط عمومی وزارت بهداشت با اشاره به آمار تکان‌دهنده تلفات جاده‌ای در دو دهه اخیر گفت: شمار جان‌باختگان تصادفات معادل جمعیت یک شهر ۴۰۰ هزار نفری است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام رئیس کل سازمان نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: تعداد دارویی که در نسخه‌های ایران تجویز می‌شود، بالاتر از استاندارد جهانی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» جمعی از اساتید دانشگاه با اشاره به حوادث اخیر، ضعف در فرهنگ گفت‌وگو و سواد رسانه‌ای را از مهم‌ترین چالش‌های فضای علمی کشور دانستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشگاه تهران در بیانیه‌ای تاکید کرد: تنوع اندیشه‌ها و گفت‌و‌گو بر سر اختلاف آرا و دیدگاه‌ها، زمانی ثمربخش است که در چارچوب اخلاق، قانون و احترام متقابل باشد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در طب سنتی خوردن سریع غذا به صورت کامل رد می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره صیانت از حرمت دانشگاه‌ها و نماد‌های ملی بیانیه‌ای صادر کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گزارش اخیر خود به تشریح آخرین وضعیت بیماری وبا در جهان، منطقه و ایران پرداخته است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از روزه داران دچار سردرد می‌شوند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است