سیاسی 17:58 - 12 آذر 1401

لغو برنامه‌های روز دانشجو پاک کردن صورت مسئله است

مهدی محمدی دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به لغو برنامه‌های این هفته دانشگاه امیرکبیر از سوی مسئولان دانشگاه، اظهار داشت: ما امروز برنامه‌ای با حضور محمد بهادری‌جهرمی در دانشگاه داشتیم که این برنامه حدود دو ساعت قبل از برگزاری لغو شد.

وی بیان کرد: ما این موضوع را پیگیری کردیم و مشخص شد که کلیه فعالیت‌های دانشجویی نظیر این موضوع از شنبه (۱۲ آذر ماه) تا آخر ترم از سوی مسئولان دانشگاه امیرکبیر لغو شده است.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر تصریح کرد: این در حالی است که برای برگزاری این برنامه هفته گذشته به صورت شفاهی به ما مجوز داده بودند. علاوه بر این، ما برای روز دوشنبه هفته جاری نیز برنامه‌ای با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور داشتیم و برای روز چهارشنبه هم برنامه ریزی کرده بودیم که با حضور جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی میزگردی برگزار کنیم.

محمدی ادامه داد: متأسفانه کلیه برنامه‌های منتهی به ۱۶ آذر یعنی روز دانشجو که مهمترین روز فعالیت دانشجویان و تشکل‌های دانشجویی است، از سوی مسئولان دانشگاه لغو شده است.

وی اظهار داشت: برنامه‌هایی که ما تدارک دیدیم، کاملاً در چارچوب است و تشکل‌های انقلابی می‌خواهند این برنامه‌ها را برگزار کنند. این در حالی است که طرف مقابل که می‌خواهد فضای دانشگاه را ملتهب کند، اصلاً برای تجمعات خودش درخواست مجوز نمی‌کند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر بیان کرد: لغو برنامه‌های دانشگاه منفعلانه ترین تصمیمی بود که مسئولان دانشگاه می‌توانستند بگیرند و آنان با این اقدام، صورت مسئله را پاک کردند و کلیه فعالیت‌ها را لغو کردند. قطعاً با این تصمیم، دانشگاه مدیریت نخواهد شد و فضای ملتهب این هفته و هفته‌های آینده ادامه دار خواهد بود چرا که این تصمیم درست نبود.

وی گفت: تشکل‌های انقلابی و کسانی که می‌خواستند این برنامه‌ها برگزار شود، نسبت به لغو برنامه‌های مذکور اعتراض دارند و اعتراض خود را به مسئولان دانشگاه هم گفتند، اما مسئولان دانشگاه قبول نکردند. در کل، برنامه‌های مرتبط با روز دانشجو و هر برنامه دیگری در این هفته لغو شد و دانشگاه هم هیچ برنامه دیگری ندارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: تصمیم گیری و مدیریت فضای دانشگاه امیرکبیر در دو ماه گذشته فاجعه بوده و تصمیم فعلی آنان هم پاک کردن صورت مسئله و تصمیم منفعلانه ای است که فقط می‌خواهند فضای دانشگاه را به هر وسیله‌ای آرام کنند اما باید بدانند که با این اقدامات، فضای دانشگاه آرام نمی‌شود.

محمدی تاکید کرد: مقام معظم رهبری فرمودند خدا لعنت کند آن دست‌هایی را که تلاش کرده‌اند و می‌کنند که قشر جوان و دانشگاه ما را غیر سیاسی کنند. ما پیرو حضرت آقا هستیم و باید بگذاریم حرف‌ها در چارچوب مطرح شود. ما می‌دانیم که انقلاب واقعاً حرف و ادله دارد و باید حرف بزنیم و گفتگو کنیم. باید فضای دانشگاه‌ها را از حالت ملتهب خارج کرده و دانشگاه را به سمتی هدایت کنیم که دانشجویان با ادله با یکدیگر گفتگو کنند.


11754134
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با بیان اینکه سفر سه روزه به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان دستاورد‌های خوبی به همراه داشت، گفت: این سفر‌ها موجب توسعه همکاری‌ها و تقویت روابط صمیمی با کشور‌های همسایه در زمینه‌های مختلف می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از انجام سفر رسمی به قزاقستان و ترکمنستان دقایقی قبل به تهران بازگشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با پیگیری‌های سفارت کشورمان در تفلیس و در چارچوب همکاری‌های متقابل با دولت گرجستان، ۴ نفر از محکومین ایرانی زندان‌های گرجستان، برای ادامه محکومیت خود به کشور بازگشتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اعضای شورای مرکزی مجمع فرهنگیان ایران اسلامی، با اکثریت عارف فرج کمیجانی را به مدت ۳ سال به عنوان دبیرکل این تشکل سیاسی انتخاب کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از سفر به کشور‌های قزاقستان و ترکمنستان و حضور و سخنرانی در اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد، عصر امروز جمعه ۲۱ آذر ۱۴۰۴، عازم کشورمان شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اسلامی ایران و نخست وزیر جمهوری اسلامی پاکستان در دیدار یکدیگر، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده دو کشور در حوزه‌های حمل‌ونقل، ترانزیت و توسعه زیرساخت‌های مرزی، بر پیگیری عملی توافقاتی که در سفر اخیر رئیس‌جمهور ایران به اسلام‌آباد نه...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با تاکید بر ضرورت پیوند میان تجار، دانشگاه‌ها و صنایع ایران و عراق گفت: سرمایه‌گذاری مشترک و توسعه ارتباطات مرزی از اولویت‌های ماست. به استانداران استان‌های مرزی اختیار ویژه داده‌ایم تا از ظرفیت‌های گسترده موجود برای افزایش تبادل...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روسای جمهور ایران و روسیه در حاشیه اجلاس بین‌المللی صلح و اعتماد در عشق‌آباد پایتخت ترکمنستان، با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب نمازجمعه تهران می‌گوید براساس بررسی‌های میدانی و علمی، یکی از اصلی‌ترین علل رشد طلاق، شکسته‌شدن قاعده عفت و گسترش رفتار‌های ناهنجار در جامعه است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با همتای پاکستانی خود دیدار و درباره مهمترین مسائل دو جانبه گفت‌و‌گو کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است