بین‌الملل 12:21 - 08 اردیبهشت 1404
سخنگوی وزارت امور خارجه چین تأکید کرد که اخیراً «هیچ تماس تلفنی» بین رئیس جمهور شی جین پینگ و همتای آمریکایی‌اش صورت نگرفته است.

چین تماس تلفنی ترامپ و شی جین پینگ را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه پس از اظهارات دونالد ترامپ مبنی بر گفت‌و‌گو با رئیس جمهور چین ضمن رد گزارش‌های مربوط به مذاکرات تجاری یا تعرفه‌ای بین دو کشور تأکید کرد که اخیراً "هیچ تماس تلفنی" بین رئیس جمهور شی جین پینگ و همتای آمریکایی‌اش صورت نگرفته است.

گوئو توضیح داد: "تا آنجا که من می‌دانم، اخیراً هیچ تماس تلفنی بین دو رئیس دولت وجود نداشته است. چین و ایالات متحده در مورد مسائل تعرفه‌ای مشورت یا مذاکره‌ای انجام نداده‌اند. "

پیش از این، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفته بود که مطمئن نیست که آیا ترامپ "با رئیس جمهور چین، شی، صحبت کرده است یا خیر.

در مصاحبه‌ای با مجله تایم که روز جمعه منتشر شد، ترامپ اظهار داشت که با شی صحبت کرده است. 

منبع: رویترز


12184379
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه می‌گویند در اوکراین این تصور وجود دارد که آمریکا و روسیه ممکن است بدون حضور و نظر زلنسکی در گفت‌و‌گو‌های صلح پیش بروند و توافق کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرودگاه ویلنیوس به دلیل مشاهده بالون‌های مشکوک که ادعا شده مواد مخدر را قاچاق می‌کنند، موقتاً تعطیل شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا پس از دیدار با هیئت اوکراینی گفت مذاکرات سازنده بوده و تلاش‌ها برای پایان جنگ اوکراین ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاپ لئو چهاردهم اعلام کرد که تشکیل کشور فلسطینی تنها راه حل پایدار برای وضعیت کنونی است، هرچند (رژیم) اسرائیل هنوز آن را نمی‌پذیرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا و مقامات وقت را متهم کرد که با عدم نظارت کافی بر ورود مهاجران، کشور را دچار بحران کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین و آمریکا مذاکرات صلح را از ساعتی پیش آغاز کردند تا طرح اصلاح‌شده برای پایان دادن به جنگ را نهایی کنند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سیل و رانش زمین در اندونزی تا کنون بیش از ۴۰۰ کشته و ۴۰۰ مفقودی بر جای گذاشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرز تورخم ـ مهم‌ترین گذرگاه تجاری میان پاکستان و افغانستان ـ پس از ۵۰ روز مسدودی، به درخواست سازمان ملل و برای عبور کالاهای ضروری و انسانی فردا بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جریان اپوزیسیون رژیم صهیونیستی درخواست رسمی نتانیاهو برای عفو از پرونده فساد را شدیدا محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در نشست مشترک استاندار خراسان رضوی و روسای بانک‌های مرکزی ایران و افغانستان در کابل،دو طرف بر توسعه همکاری‌های بانکی تأکید و ایجاد شعبات بانکی در منطقه مرزی دوغارون را بررسی کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است