بین‌الملل 12:21 - 08 اردیبهشت 1404
سخنگوی وزارت امور خارجه چین تأکید کرد که اخیراً «هیچ تماس تلفنی» بین رئیس جمهور شی جین پینگ و همتای آمریکایی‌اش صورت نگرفته است.

چین تماس تلفنی ترامپ و شی جین پینگ را تکذیب کرد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مریم حسینی - گوئو جیاکون، سخنگوی وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه پس از اظهارات دونالد ترامپ مبنی بر گفت‌و‌گو با رئیس جمهور چین ضمن رد گزارش‌های مربوط به مذاکرات تجاری یا تعرفه‌ای بین دو کشور تأکید کرد که اخیراً "هیچ تماس تلفنی" بین رئیس جمهور شی جین پینگ و همتای آمریکایی‌اش صورت نگرفته است.

گوئو توضیح داد: "تا آنجا که من می‌دانم، اخیراً هیچ تماس تلفنی بین دو رئیس دولت وجود نداشته است. چین و ایالات متحده در مورد مسائل تعرفه‌ای مشورت یا مذاکره‌ای انجام نداده‌اند. "

پیش از این، اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا گفته بود که مطمئن نیست که آیا ترامپ "با رئیس جمهور چین، شی، صحبت کرده است یا خیر.

در مصاحبه‌ای با مجله تایم که روز جمعه منتشر شد، ترامپ اظهار داشت که با شی صحبت کرده است. 

منبع: رویترز


12184379
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دانمارک می‌گوید انتصاب فرستاده آمریکا نشان‌دهنده علاقه مداوم ترامپ به گرینلند است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل عصائب اهل حق، با اعلام حمایت قاطع از راهبرد انحصار سلاح در دست دولت، آن را مطالبه اصلی مرجعیت و لازمه تحقق «عراق قدرتمند» دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ژاپن تحت فشار هزینه‌های سنگین سوخت فسیلی، مجوز نهایی فعالیت بزرگترین نیروگاه هسته‌ای جهان را صادر کرد تا پس از ۱۵ سال به دوران اتمی بازگردد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه اسرائیل با سواستفاده از حمله تروریستی استرالیا پروژه «کوچ اجباری یهودیان» به سرزمین‌های اشغالی را دوباره کلید زد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه، دفاع و رئیس اطلاعات ترکیه یک سال پس از سقوط اسد، سفر کاری به سوریه خواهند داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اطلاعات روسیه با افشای فرار مخفیانه خانواده و ثروت مقامات اوکراینی به غرب، اعلام کرد ۹۰ درصد دیپلمات‌های کی‌یف از بازگشت به کشور خودداری کرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آلمان با ثبت رکورد ۱۰۰۰ پرواز مشکوک بر فراز پایگاه‌های نظامی و بنادر خود از تشکیل واحد ویژه و مرکز دفاع پهپادی برای مقابله با تهدیدات خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ین لغو تحریم‌ها نه پایان رنج، بلکه آغاز بردگی است. الشرع، با تن دادن به شروط تحقیرآمیز، نشان داد که آماده است حاکمیت سوریه را برای صندلی قدرت بفروشد. آمریکا و اسرائیل، با این معامله، سوریه را به ابزاری برای تضمین امنیت رژیم صهیونیستی تبدیل ...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کرملین اعلام کرد که اگر اطلاعات آمریکا معتقد است که رئیس جمهور روسیه می‌خواهد تمام اوکراین را تصرف کند این اشتباه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تصاویر ماهواره‌ای فاش کردند که اسرائیل با سوءاستفاده از زمان آتش‌بس، ضمن احداث ۱۳ پایگاه نظامی جدید، روند تخریب سیستماتیک غزه را تشدید کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است