اجتماعی 15:16 - 19 اردیبهشت 1400
استاندار تهران خبر داد
استاندار تهران با اشاره به بازگشایی فعالیت پروژه سیب لند از ارتقا زیرساخت های گردشگری فیروزکوه خبر داد و گفت: فعالیت مجدد شرکت ارج تسریع خواهد شد.

ارتقاء زیرساخت های گردشگری فیروزکوه/تسریع فعالیت مجدد شرکت ارج

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع سرمایه گذاری استان تهران با اشاره به تعیین تکلیف وضعیت پروژه سیب لند در دادگاه گفت: طبق اعلام دادگاه رفع توقیف از پروژه انجام شده و آغاز فعالیت پروژه بلامانع است. جهاد کشاورزی با توجه به موافقتنامه اصولی نسبت به تمدید اجاره اقدام کند و منابع طبیعی نیز نسبت به تعیین تکلیف مسیر عبور تله کابین اقدامات لازم را انجام دهد.



وی با اشاره به ضرورت مساعدت و همکاری جهت فعالیت سرمایه گذاران این پروژه تصریح کرد: در مورد ابهاماتی که در مورد این پروژه وجود دارد نیز در قالب کمیته ای از حوزه های مربوطه مشکلات بررسی و پیگیری شود. با توجه به ضعف زیرساخت های اشتغال و گردشگردی در شهرستان فیروزکوه فعالیت این پروژه ضمن ارتقا زیرساخت های گردشگری به اشتغال جوانان این شهرستان کمک می کند.

استاندار تهران در بخش دیگری از صحبت های خود به قدمت فعالیت شرکت ارج و لزوم فعالیت دوباره آن اشاره کرد و افزود: پیگیری مستمر حقوقی و قضایی مسائل این شرکت دنبال می شود تا با رفع موانع موجود فعالیت شرکت ارج از سر گرفته شود. در راستای حمایت از تولید طبق بیانات مقام معظم رهبری، آمادگی از سوی دادگستری استان و استانداری جهت رفع مشکلات شرکت ارج وجود دارد و با جدیت اقدامات لازم دنبال می شود.

وی با اشاره به لزوم الحاق ۱۲۰ هکتار به شهرک صنعتی خوارزمی اظهار داشت: به واسطه اینکه این اراضی در اختیار هیئت های ۷ نفره می باشد راهکارهای قانونی جهت الحاق این اراضی به شهرک صنعتی خوارزمی پیگیری می شود تا فعالیت این شهرک تسهیل شود. این شهرک ظرفیت ایجاد ۵ هزار اشتغال پایدار را در کمتر از یک سال دارد که با پیگیری راهکارهای قانونی تسریع در فعالیت این شهرک پیگیری می شود.

محسنی بندپی تاکید کرد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به سال تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها نامیده شده بایستی تمام تلاش ها معطوف رفع مشکلات تولیدکنندگان باشد تا زمینه حفظ اشتغال موجود و ایجاد اشتغال جدید فراهم شود.

انتهای پیام


11058930
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت هماهنگی بین‌دستگاهی، آموزش شهروندان و استفاده گسترده از رسانه‌ها برای کاهش تخلفات و ارتقای امنیت ترافیکی استان تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح جدید شهرداری تهران با عنوان «خانه ریز» که هدف آن سرمایه‌گذاری سانتی‌متری در مسکن عنوان شده، با واکنش کارشناسان مواجه شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت احوال گفت: کیفیت عکس‌های کارت ملی مناسب نیست و اصلاحاتی برای بهبود آن در دفاتر پیشخوان در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت اعلام کرد که تعداد عمره گزاران اعزامی به سرزمین وحی در ماه‌های رجب، شعبان و رمضان افزایش یافته و در روز به بیش از ۱۳۰۰ نفر خواهد رسید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور اعلام کرد: دومین آزمون استخدامی ویژه معلولان پیش از عید برگزار می‌شود و بیش از چهار هزار نفر از افراد دارای معلولیت جذب خواهند شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هدف ما این است که شبکه بزرگ «ایران بانوها» را برای فردای کشور رقم بزنیم. ما مصمم هستیم هرسال با قوت بیشتر و با برطرف کردن ضعف‌ها پیش برویم تا روزی که چشم هیچ دختر نوجوان ایرانی برای الگو به بیرون از کشور نباشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» باند شمالی تونل شهدای غزه امشب از ساعت ۲۴ تا ۵ صبح مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل تعزیرات حکومتی شهرستان‌های استان تهران از محکومیت ۱۰ میلیارد ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران گفت: مردم ولی‌نعمت ما هستند و باید امور آنان در کوتاه‌ترین زمان ممکن سامان یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی در هیچ‌یک از طرح‌های محدودیت تردد، از جمله طرح زوج و فرد، مشمول ممنوعیت نیست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است