بین‌الملل 23:52 - 21 دی 1403
وزیر اقتصاد مکزیک می‌گوید که به دنبال راه حلی برای جلوگیری از اعمال تعرفه‌های آمریکاست.

مکزیک به دنبال مقابله با تهدیدات تعرفه‌ای ترامپ است 

باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا نجفی - مارسلو ابرارد، وزیر اقتصاد مکزیک پس از تهدید‌های اخیر دونالد ترامپ گفت: «مکزیک به دنبال راه حلی برای جلوگیری از اعمال تعرفه از سوی آمریکاست».

ابرارد که در کنفرانسی در مکزیکوسیتی سخنرانی می‌کرد، تنش‌های تجاری فعلی را با دوره اول ریاست جمهوری ترامپ مقایسه کرد. او گفت که ترامپ در دوره اول خود نیز تهدید کرده بود که به دلیل شمار بالای مهاجران که از مرز مکزیک وارد می‌شوند، تعرفه‌های سنگینی اعمال خواهد کرد، اما در نهایت چنین عملی انجام نشد، زیرا مکزیک «راهی برای خروج پیدا کرد». 

ابرارد بار دیگر تاکید کرد که تهدید‌های ترامپ به دلیل تأثیر سنگینی که بر اقتصاد آمریکا خواهد داشت، غیرواقعی به نظر می‌رسد.

این مقام گفت که مکزیک همچنین به دنبال گسترش روابط تجاری خود با کشور‌های دیگری غیر از آمریکاست و افزود که صندوق ثروت دولتی امارات در حال بررسی سرمایه گذاری در بخش فناوری نیمه هادی و انرژی‌های تجدیدپذیر مکزیک است.

ترامپ وعده داده است که اگر مکزیک با ورود مهاجران و مواد مخدر به مرز‌های آمریکا مقابله نکند، تعرفه‌های گسترده‌ای علیه این کشور اعمال خواهد کرد. ترامپ همچنین مکزیک را متهم کرده که دریچه‌ای برای ورود کالا‌های چینی به آمریکاست، ادعایی که مکزیک آن را رد می‌کند.

منبع: رویترز


12139302
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حملات رژیم اسرائیل به ایران، آنتونیو گوترش خواستار آتش بس فوری میان اسرائیل و ایران شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به دنبال شلیک دست کم ۸ موشک از ایران به سمت اسرائیل، صدای آژیر خطر و انفجار در سرتاسر سرزمین‌های اشغالی به صدا درآمد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر آمریکا در اراضی اشغالی گفت سفارت آمریکا در حال تدارک برنامه خروج است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه چین اعلام کرد: حمله اسرائیل به ایران نقض قوانین و هنجار‌های بین‌المللی حاکم بر روابط بین‌الملل است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای اذعان کرد که شواهد نشان می‌دهد ایران هیچ قصدی برای ساخت سلاح هسته‌ای ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ایران خبرسازی رویترز درباره اعزام هیات ایرانی به عمان برای مذاکرات را تکذیب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نشنال اینترست می‌گوید ورود آمریکا به جنگ با ایران هرگز یک اقدام عقلانی نخواهد بود و می‌تواند شکست بزرگی برای ترامپ و دیگر جمهوری‌خواهان رقم بزند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه قطر از تحویل پیام مکتوب رئیس‌جمهور ایران به امیر قطر خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عراق به عنوان رئیس دوره کنونی سران عرب، خواهان برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه عرب شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرانسه، آلمان، انگلیس و اتحادیه اروپا در بیانیه‌ای مشترک به ارائه درخواست‌هایی مضحک از تهران بسنده کردند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است