علمی فناوری 17:39 - 23 فروردین 1400
نشریه معتبر بین‌المللی «Civil Engineering Infrastructures Journal» با موضوع مهندسی و مدیریت زیرساخت‌های عمرانی در پایگاه استنادی اسکوپوس نمایه شد.

نشریه علمی دانشگاه تهران در پایگاه استنادی اسکوپوس نمایه شد

به گزارش ایسنا، نشریه Civil Engineering Infrastructures Journal (CEIJ) از ابتدای سال ۲۰۱۳ آغاز به انتشار کرده و به‌صورت دو فصلنامه منتشر می‌شود. این نشریه، به‌طور کلی مقالات مرتبط با مهندسی و مدیریت زیرساخت‌های عمرانی را تحت پوشش قرار می‌دهد و شامل کلیه زمینه‌های مهندسی عمران از جمله مهندسی سازه و زلزله، مهندسی راه و ترابری، مهندسی پی و ژئوتکنیک، مهندسی آب و محیط‌زیست، مدیریت ساخت و مصالح ساختمانی می‌شود.

نشریه (CEIJ)، در طی هشت سال، شانزده شماره و ۱۶۹ مقاله از ۴۲۵ نویسنده از شانزده کشور دنیا منتشر کرده و بیش از ۶۰۰ نفر داور از ده‌ها کشور مختلف داوری مقالات را انجام داده‌اند. نرخ پذیرش مقالات نشریه برابر ۲۹ درصد است و در ۲۹ دیتابیس مختلف ایندکس می‌شود.

همچنین از ۱۶۹ مقاله منتشر شده تاکنون تعداد نمایه‌شدن مقالات در WOS برابر ۲۲۹، در Scopus برابر ۱۸۰ و در Google Scholar برابر ۳۸۹ مورد بوده است. این نشریه در تمامی ارزیابی‌های کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال‌های گذشته دارای رتبه A و +A بوده و از سال ۲۰۱۶ و بعد از سه سال انتشار در لیست WOS (ESCI) ایندکس شده و از آوریل ۲۰۲۱ نیز درخواست آن برای نمایه شدن توسط Scopus پذیرفته شده است.

بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه تهران، ساختار و ارکان نشریه از جمله اعتبار و فعالیت‌های سردبیر، هیأت تحریریه و ناشر، ساختار و فرمت و کیفیت مقالات و انتشار به موقع با رعایت موازین و کیفیت داوری و اخلاق حرفه‌ای، گستره جغرافیایی نویسندگان و تعداد نمایه‌شدن مقالات در ایندکس‌های معتبر و کامل و استاندارد بودن سایت نشریه از اهم معیارهایی است که در پذیرش نشریه توسط اسکوپوس مؤثر بوده‌اند. طبق سیاست اسکوپوس پس از گذشت مدت زمان مشخص، در ارزیابی آینده نسبت به اعطای رتبه‌بندی (Q) به نشریه نیز اقدام خواهد شد.

انتهای پیام


11022698
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون درمان وزارت بهداشت، درباره قیمت داروی «سیستاگون» توضیح داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تاکید بر بازنگری جدی در مقررات و رویه‌های ستادی گفت: فرآیند‌های نظام آموزشی باید تسهیل شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس اعلام کرد که حضور مأموران آتش‌نشانی در مجموعه خوابگاه‌های دانشجویی نرگس در ساعات پیشین، بر اثر یک گزارش اشتباه بوده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با اشاره به اعزام هیاتی کارشناسی برای بررسی وقایع مرتبط با بیمارستان ایلام، گفت: گزارش نهایی بررسی‌های میدانی هیات اعزامی آماده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست دفتر بازرسی و مدیریت عملکرد سازمان غذا و دارو با تأکید بر نقش داروخانه‌ها و شرکت‌های پخش مجاز در تأمین ایمن دارو، هرگونه دور زدن شبکه رسمی توزیع را مردود اعلام کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اگرچه لایحه بودجه ۱۴۰۵ از رشد ۲۰ درصدی منابع دارو و تجهیزات پزشکی خبر می‌دهد، اما مسئولان سازمان غذا و دارو هشدار می‌دهند این افزایش، بیشتر «اسمی» است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دفتر برنامه‌ریزی و تألیف کتاب‌های درسی دوره ابتدایی و متوسطه سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی، «ارزشیابی دروس دوره ابتدایی»، «راهنمای عمل ارزشیابی دوره دوم متوسطه» و «بارم‌بندی دروس دوره اول متوسطه» را برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ بازنگری و م...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: مشارکت بخش‌های تخصصی به‌ویژه حوزه معدن به تربیت نیروی کار ماهر و متناسب با نیاز بازار کار منجر می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران»  رئیس باشگاه دانش‌پژوهان جوان گفت: حمایت وزارت اقتصاد مسیر ورود نخبگان المپیاد به فضای واقعی اقتصاد کشور را هموار کرده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی طرح مطالبی درباره وقوع درگیری و استفاده از گاز اشک‌آور در اطراف بیمارستان سینا به‌منظور تنویر افکار عمومی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است