اجتماعی 15:23 - 19 شهریور 1403
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران از کشف ۵۰ کیلو تریاک و دستگیری قاچاقچی سابقه‌دار مواد افیونی در بزرگراه آزادگان خبر داد.

کشف ۵۰ کیلوگرم تریاک در بزرگراه آزادگان

سرهنگ حسین باباپور، رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران اظهار داشت: در پی ارجاع چندین فقره گزارش و شکایات مردمی مبنی بر فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان سابقه دار مواد مخدر پرونده‌ای در این رابطه تشکیل شد و تیمی از مأموران عملیات ویژه این پلیس، مسئولیت رسیدگی به پرونده را بر عهده گرفتند.

این مقام انتظامی ادامه داد: با پیگیری‌های شبانه روزی فعالیت متهم و با انجام چندین مرحله تحقیقات گسترده پلیسی و زیر نظر گرفتن رفت و آمدهای نامبرده مشخص شد وی با مراجعه به یکی از استان‌های جنوبی، مقادیر قابل توجهی مواد مخدر از مبدا استان‌های جنوبی تهیه کرده و با استفاده از یک دستگاه خودرو سواری در حال حرکت به سمت تهران می‌باشد.

وی افزود: با مشخص شدن روش کار متهم و شناسایی محور حرکتی آن با هماهنگی‌های قضائی تیمی از مأموران عملیات ویژه به بزرگراه "خلیج فارس" تهران اعزام شدند و محدوده را زیر نظر گرفتند.

سرهنگ باباپور ادامه داد: با تکمیل اقدامات مقدماتی شمارش معکوس برای دستگیری متهم آغاز شد و در نهایت خودروی سوژه مورد نظر در محدوده بزرگراه "آزادگان " تهران مشاهده شد و با استفاده از گشت آشکار در یک عملیات ضربتی و هماهنگ و در اقدامی غافلگیرانه خودرو را متوقف کردند.

باباپور گفت: با توقف خودرو، متهم بلافاصله دستگیر و در بازرسی از خودروی متهم ۵۰ کیلوگرم تریاک کشف شد.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ در پایان خاطرنشان کرد: متهم پس از دستگیری به همراه مواد مکشوفه به مقر پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب منتقل و پس از انجام تحقیقات تکمیلی و بازجویی‌های فنی جهت طی مراحل قانونی تحویل مقام قضائی شد.


12091025
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص آلودگی هوای تهران وارد محدوده هشدار قرمز شده و در حال حاضر عدد ۱۶۵ را نشان می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار مطالب و اخباری با عنوان قطع بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی واکنش نشان داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری، از واریز همزمان وام ضروری ۵۰ میلیون تومانی و وام «حَمپاد» برای مشمولان این دوره خبر داد و تأکید کرد که پرداخت منظم و بدون توقف این تسهیلات در دستور کار صندوق قرار دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دستکاری و یا مخدوش کردن پلاک وسیله نقلیه جرم محسوب می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: جریمه تخلفات خودرو‌ها در روز‌های آلودگی هوا تا ۵۰۰ هزار تومان است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اجرائیات پلیس راهور فراجا اعلام کرد که تخلفات رانندگی ثبت شده تا پایان آبان امسال با کل سال گذشته برابری می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاینه فنی خودرو‌هایی که ایجاد آلایندگی می‌کنند باطل خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: صفحاتی در شبکه اجتماعی اینستاگرام با بهره‌گیری از هوش مصنوعی اقدام به انتشار ویدئو‌های جعلی منتسب به مأموران فراجا کرده‌اند و تأکید کرد که این اخبار کاملاً جعلی است و موضوع به‌صورت جدی در حال پیگیری می‌باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر هفتم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری ۲ سارق حرفه‌ای اماکن و مشاعات ساختمانی در جریان گشت‌زنی های هدفمند خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است