اقتصادی 15:35 - 23 بهمن 1403
رئیس اتحادیه میوه و سبزی می‌گوید: اگر صادرات سیب درختی و کیوی به بازار‌های هدف مدیریت نشود، با نوسان قیمت در بازار رو‌به‌رو خواهیم شد.

هشدار مدیریت صادرات سیب درختی و کیوی

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- اسداله کارگر رئیس اتحادیه میوه و سبزی گفت: امسال صادرات کیوی به روسیه منجر به نوسان قیمت در بازار شده است و در خصوص مرکبات مشکلی نداریم.

به گفته او، با توجه به تجربه صادرات سیب زمینی و کیوی و لیموشیرین و اثر آن در بازار داخل انتظار می رود که مدیریت صادرات اعمال شود تا بازار میوه شب عید دچار نوسان نشود.

کارگر قیمت هرکیلو پرتقال ناول را ۳۵ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نرخ کنونی هرکیلو پرتقال شمال ۱۵ تا ۴۵ هزارتومان، خرمالو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان، خیار گلخانه ۳۰ تا ۴۸ هزارتومان، خیار اصفهان ۴۰ تا ۴۷ هزارتومان، سیب لبنانی سفید ۲۰ تا ۸۰ هزارتومان، سیب لبنانی قرمز ۱۵ تا ۶۰ هزارتومان، لیموشیرین ۲۵ تا ۶۵ هزارتومان، کیوی ۶۰ تا ۱۵۰ هزارتومان، نارنگی انشو ۲۵ تا ۸۰ هزارتومان، نارنگی تانجلو ۲۰ تا ۷۰ هزارتومان و نارنگی تخم‌پاکستانی ۴۰ تا ۷۰ هزارتومان است.

رئیس اتحادیه میوه و سبزی قیمت هرکیلو موز اکوادور ۹۰ تا ۱۰۵ هزارتومان، موز فیلیپین ۸۰ تا ۱۰۰ هزارتومان، موز هندی ۷۶ تا ۹۰ هزارتومان و هرکارتن آناناس یک میلیون و ۲۵۰ تا ۲ میلیون و ۲۵۰ هزارتومان اعلام کرد‌.

او قیمت هرکیلو بادمجان دلمه ای ۲۰ تا ۴۰ هزارتومان اعلام کرد و گفت: نرخ کنونی هرکیلو بادمجان قلمی در میدان مرکزی ۲۵ تا ۴۵ هزارتومان، بادمجان گلخانه ۴۰ تا ۶۰ هزارتومان، پیاز زرد ۲۰ تا ۲۷ هزارتومان، پیاز قرمز ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، پیاز شیری ۱۸ تا ۲۳ هزارتومان، گوجه فرنگی بوته رس ۱۶ تا ۲۸ هزارتومان، گوجه فرنگی گلخانه ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان، کلم سفید ۵ تا ۱۵ هزارتومان، کلم قرمز ۲۵ تا ۴۰ هزارتومان، کاهو رسمی ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، کاهو پیچ سالادی ۱۲ تا ۳۰ هزارتومان، سبزی جور (پلو،آش، قورمه) ۳۰ تا ۵۰ هزارتومان و سبزی خوردن ۳۰ تا ۵۵ هزارتومان است که با احتساب حداکثر ۳۰ تا ۳۵ درصد سود در خرده فروشی ها باید عرضه شود.


12154540
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته امیدواریم تا پایان سال و برای مسافرت‌های نوروزی مردم تعداد هواپیما‌های مسافری به ۲۲۰ فروند برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون راهبری تولید شرکت برق حرارتی با اشاره به تامین مازوت کم‌سولفور برای تعداد محدودی از نیروگاه‌ها، گفت: استمرار این موضوع نگرانی‌های مرتبط با آلودگی محیط را برطرف خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: نوسان ماهیت بورس است مهم‌تر از سود و زیان حقیقت است و حقیقت بازار سرمایه نوسان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر نظارت بر بورس‌ها گفت: صنعت رایانه و فعالیت‌های وابسته بالاترین نمره را از نظر حاکمیت شرکتی کسب کرده‌اند و بعد از آن، فعالیت‌های کمک به نهاد‌های مالی، استخراج کالا‌های فلزی، سیمان و عرضه بخار و گاز به عنوان پنج صنعت برتر شناخته شده‌اند....
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه رستوران‌داران تهران گفت: پیشنهاد ما به معاونت گردشگری وزارت میراث فرهنگی این است که ما را در چرایی دخالت این نهاد دولتی قانع کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل کانون کارگزاران از آغاز آغاز تحول دیجیتال در کانون کارگزاران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: با اجرای طرح صدور صورتحساب‌های الکترونیکی شاهد آن خواهیم بود که بخش عمده‌ای از مشکلات در حوزه فاکتور‌های رسمی رفع خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز سه‌شنبه ۴ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نیرو گفت: بازسازی نظام حکمرانی آب و برق مهم‌ترین ماموریت کنونی وزارت نیرو است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق اصناف تهران گفت:محصولات غذایی تولید شده در ایران با کیفیت مشابه خارجی اما ارزان‌تر از آنها تولید می‌شود و قابل رقابت در بازار جهانی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است