اجتماعی 13:13 - 28 اردیبهشت 1400
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۸۲۷ سارق، زورگیر، مالخر و مجرم در سطح محلات پایتخت خبر داد.

دستگیری ۸۲۷ مجرم در رعد ۴۴

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در اجرای چهل و چهارمین مرحله از طرح رعد که ظهر امروز در مقر ستاد فاتب اجرا شد گفت: این دومین مرحله از طرح رعد در سال ۱۴۰۰ و چهل و چهارمین مرحله از آن از زمان اجرای طرح است که با مشارکت تمامی کلانتری ها و بخش های پلیس پیشگیری تهران بزرگ به مرحله اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح بالغ بر ۳۰ هزار قلم از اموال مسروقه مردم کشف شد، گفت: همچنین ۸۲۷ مجرم شامل سارق، زورگیر، مالخر و ... نیز در این طرح دستگیر شدند.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در اجرای این مرحله از طرح رعد ۳۷ باند منحدم شد گفت: همچنین ۱۴۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز کشف و ضبط شد.

رحیمی مجموع پرونده های رسیدگی شده در این طرح را ۸۸۹ مورد اعلام کرد و گفت: ۸۵ نفر از محکومان امنیتی و فراری نیز که پیشتر حکم جلب شان صادر شده یا اقدام به اخذ مرخصی کرده و دیگر بازنگشته بودند شناسایی و دستگیر شدند.

رحیمی ارزش ریالی اموال کشف شده در این مرحله از طرح رعد را ۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: کشف ۱۱ قبضه سلاح جنگی و شکاری، ۲۰ قبضه سلاح سرد به همراه فشنگ و مهمات نیز از دیگر کشفیات این طرح محسوب می شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۱۷ تن در رسیدگی به ۲۰ پرونده کالای قاچاق در این مرحله از طرح رعد نیز خبر داد و گفت: ۵۶۷۰ قلم انواع کالای قاچاق که بیش از شش میلیارد تومان ارزش داشت نیز در این دوره از طرح کشف شد.

رحیمی پاکسازی نقاط آلوده از حضور معتادان متجاهر را نیز از دیگر اقدامات این طرح برشمرد و گفت: ۲۶۰ نفر از خرده فروشان مواد مخدر دستگیر و نزدیک به ۱۳ کیلوگرم مواد مخدر نیز از آنها کشف و ضبط شد.

وی همچنین از دستگیری ۵۴ نفر به اتهام توزیع اقلام ضد فرهنگی خبر داد و گفت: برای تمامی دستگیر شدگان پرونده های جداگانه تشکیل و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

واکنش به ویدیوی منتشر شده از معتادان در هرندی

رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره انتشار ویدیویی از معتادان در حال استعمال مواد مخدر در محله هرندی گفت: به محض انتشار این فیلم همکاران من در همان محل حضور پیدا کرده و بررسی های لازم را انجام دادند که در جریان آن مشخص شد این فیلم قدیمی بوده و در حال حاضر چنین وضعیتی در آن محل وجود ندارد. البته که موضوع معتادان متجاهر جزو اولویت های پلیس و چالش های این منطقه محسوب می شود و ما همواره طرح هایی را در این مناطق اجرا می کنیم بطوریکه طی ۴۸ ساعت گذشته حدود ۵۰۰ معتاد متجاهر از این مناطق جمع آوری شدند و متاسفانه محله هایی نظیرهرندی، شوش و مولوی به فضایی برای تجمع معتادان متجاهر بدل شده و علی رغم تمام اقدامات انجام شده باید تمام دستگاه ها اقداماتی را در این زمینه انجام دهند.

انتهای پیام


11071793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره آموزش وپرورش فیروز کوه گفت: برخی مدارس شهرستان به دلیل آمار بالای شیوع آنفولانزا چهارشنبه غیرحضوری شده بود که این موضوع برای ۲ روز آینده هم ادامه پیدا می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طی چند روز گذشته و در پی فوت یک وکیل، دستگاه‌های متولی نهایت همکاری را با خانواده مرحوم برای انجام فرآیند‌های تشییع، تدفین و برگزاری مراسم‌ها داشتند ولی در حاشیه این مراسم‌ها برخی اقدامات حاشیه ساز که توسط معاندین سازماندهی شده بود، به وقوع...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۲۴ اسفند ماه ۱۴۰۳ رئیس قوه قضاییه در همایش بصیرتی سیاسی ویژه فرماندهان، مسئولین و کارکنان ستاد فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی پیش بینی مهمی از بلند شدن فریاد مفسدین در برخورد با پرونده‌های‌قاچاق‌سوخت انجام داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از افزایش وزش باد و بارش برف در ارتفاعات خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از امدادرسانی به ۵۱۳۰ نفر حادثه‌دیده در پی بارش‌های رگباری، سیل و کولاک در ۱۶ استان کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مدیریت راه‌های کشور اعلام‌کرد: تردد همه انواع وسایل نقلیه در مسیر جنوب به شمال محور چالوس و آزادراه تهران - شمال به دلیل بالا بودن حجم ترافیک، تا اطلاع بعدی ممنوع است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در مراسمی معنوی و باشکوه به مناسبت میلاد حضرت زهرا (س)، بیش از دو هزار دانش‌آموز قرآنی منطقه ۱۹ در جوار مرقد امام خمینی (ره) مورد تجلیل قرار گرفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۱۰ بانوی شاخص ایرانی در جشن مردمی میلاد حضرت زهرا(س) معرفی شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرماندار شهرستان فیروزکوه گفت: طبق گزارش ستاد مدیریت بحران شهرستان، محور زرمان به لاسم و هراز به دلیل شدت بارش برف تا اطلاع ثانوی مسدود شده است و به دلایل خطرات احتمالی هیچ ترددی از محور فوق انجام نخواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران با صدور اطلاعیه‌ای به انتشار برخی شایعات در خصوص «اجرای طرح زوج و فرد» واکنش نشان داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است