اجتماعی 13:13 - 28 اردیبهشت 1400
رئیس پلیس پایتخت از دستگیری ۸۲۷ سارق، زورگیر، مالخر و مجرم در سطح محلات پایتخت خبر داد.

دستگیری ۸۲۷ مجرم در رعد ۴۴

به گزارش ایسنا، سردار حسین رحیمی در اجرای چهل و چهارمین مرحله از طرح رعد که ظهر امروز در مقر ستاد فاتب اجرا شد گفت: این دومین مرحله از طرح رعد در سال ۱۴۰۰ و چهل و چهارمین مرحله از آن از زمان اجرای طرح است که با مشارکت تمامی کلانتری ها و بخش های پلیس پیشگیری تهران بزرگ به مرحله اجرا درآمد.

وی با بیان اینکه در اجرای این طرح بالغ بر ۳۰ هزار قلم از اموال مسروقه مردم کشف شد، گفت: همچنین ۸۲۷ مجرم شامل سارق، زورگیر، مالخر و ... نیز در این طرح دستگیر شدند.

رئیس پلیس پایتخت با بیان اینکه در اجرای این مرحله از طرح رعد ۳۷ باند منحدم شد گفت: همچنین ۱۴۸ دستگاه خودرو و موتورسیکلت نیز کشف و ضبط شد.

رحیمی مجموع پرونده های رسیدگی شده در این طرح را ۸۸۹ مورد اعلام کرد و گفت: ۸۵ نفر از محکومان امنیتی و فراری نیز که پیشتر حکم جلب شان صادر شده یا اقدام به اخذ مرخصی کرده و دیگر بازنگشته بودند شناسایی و دستگیر شدند.

رحیمی ارزش ریالی اموال کشف شده در این مرحله از طرح رعد را ۱۳ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: کشف ۱۱ قبضه سلاح جنگی و شکاری، ۲۰ قبضه سلاح سرد به همراه فشنگ و مهمات نیز از دیگر کشفیات این طرح محسوب می شود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ از دستگیری ۱۷ تن در رسیدگی به ۲۰ پرونده کالای قاچاق در این مرحله از طرح رعد نیز خبر داد و گفت: ۵۶۷۰ قلم انواع کالای قاچاق که بیش از شش میلیارد تومان ارزش داشت نیز در این دوره از طرح کشف شد.

رحیمی پاکسازی نقاط آلوده از حضور معتادان متجاهر را نیز از دیگر اقدامات این طرح برشمرد و گفت: ۲۶۰ نفر از خرده فروشان مواد مخدر دستگیر و نزدیک به ۱۳ کیلوگرم مواد مخدر نیز از آنها کشف و ضبط شد.

وی همچنین از دستگیری ۵۴ نفر به اتهام توزیع اقلام ضد فرهنگی خبر داد و گفت: برای تمامی دستگیر شدگان پرونده های جداگانه تشکیل و آنان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند.

واکنش به ویدیوی منتشر شده از معتادان در هرندی

رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره انتشار ویدیویی از معتادان در حال استعمال مواد مخدر در محله هرندی گفت: به محض انتشار این فیلم همکاران من در همان محل حضور پیدا کرده و بررسی های لازم را انجام دادند که در جریان آن مشخص شد این فیلم قدیمی بوده و در حال حاضر چنین وضعیتی در آن محل وجود ندارد. البته که موضوع معتادان متجاهر جزو اولویت های پلیس و چالش های این منطقه محسوب می شود و ما همواره طرح هایی را در این مناطق اجرا می کنیم بطوریکه طی ۴۸ ساعت گذشته حدود ۵۰۰ معتاد متجاهر از این مناطق جمع آوری شدند و متاسفانه محله هایی نظیرهرندی، شوش و مولوی به فضایی برای تجمع معتادان متجاهر بدل شده و علی رغم تمام اقدامات انجام شده باید تمام دستگاه ها اقداماتی را در این زمینه انجام دهند.

انتهای پیام


11071793
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست معاونت رفاه و امور اقتصادی وزارت رفاه اعلام کرد: فاز دوم مرحله پنجم طرح کالابرگ الکترونیکی با شارژ اعتبار حساب سرپرستان خانوار در دهک‌های درآمدی اول تا سوم از شنبه ۲۲ آذر آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی دستگاه‌های نظارتی برای رسیدگی فوری به نابسامانی‌های بازار ارز امروز برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از لغو اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در پایتخت از فردا پنج شنبه ۲۰ آذر ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت کاروان‌های حج تمتع یکی از مسئولیت‌پذیرترین و حساس‌ترین جایگاه‌ها در فرایند اعزام زائران است؛ نقشی که کیفیت آن می‌تواند تجربه حج را برای هزاران زائر تحت تأثیر قرار دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگان باید با سرعت مطمئنه و فاصله طولی مناسب حرکت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: طبق بیان پیامبر اکرم(ص)، بهشت زیر پای مادران است و مادران و همسران شهدا مصداق واقعی این جایگاه رفیع‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» صندوق بازنشستگی کشوری اعلام کرد: میانگین سن بازنشستگی ۵۲ سال و میانگین سن فعلی حقوق‌بگیران ۶۵ سال است و در یک سال گذشته تعداد حقوق‌بگیران ۲.۶ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: نظام جمهوری اسلامی اردیبهشت ماه ۱۴۰۵، انتخابات سراسری را در بستر امنیت و مشارکت گسترده مردم برگزار خواهد کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با پرداختن به ساختار نامتوازن نظام مالیاتی گفت: در برخی موارد مالیات‌ها کمتر از حد لازم اخذ می‌شوند و در مواردی نیز فشار مالیاتی به قشر‌هایی وارد می‌شود که توان تحمل آن را ندارند. این ناهماهنگی مانند کشیدن خون از جانی ضعیف است ...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران، با انتقاد از تصمیم کمیته‌ اضطراری آلودگی هوا برای تداوم اجرای طرح زوج و فرد تا پایان سال، این اقدام را غیرمنصفانه و محروم کردن بخشی از جامعه از حقوق خود خواند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است