بین‌الملل 03:06 - 22 خرداد 1403
سران مصر و اردن درباره تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه هشدار داده و خواهان آتش بس فوری و فراگیر در این منطقه شدند.

هشدار سران مصر و اردن درباره تداوم حملات صهیونیست‌ها

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر امروز سه شنبه به صورت تلفنی درباره تحولات منطقه  از جمله غزه رایزنی کردند و درباره خطرات ادامه حملات ارتش اسرائیل در غزه هشدار دادند.

السیسی در این تماس گفت که ما خواهان پایبندی اسرائیل به لغو و پایان محاصره غزه و تضمین ورود کمک‌های انسانی به این منطقه هستیم. او همچنین خواستار آتش بس فوری و فراگیر در نوار غزه شد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری مصر، طرفین همچنین بر مخالفت خود با هرگونه تلاش برای کوچاندن اجباری فلسطینیان به خارج از اراضی خود تاکید کرده‌اند.

وزارت بهداشت نوار غزه امروز سه شنبه اعلام کرد که در اثر تجاوزات و حملات رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر (15مهرماه گذشته) تا به امروز (239 روز جنگ) 37164 شهید و 84832 مجروح شده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد درباره شرایط بغرنج نوار غزه امروز گفت که  80 درصد از جمعیت نوار غزه به دلیل ادامه جنگ و قطع کمک‌ها آب آشامیدنی پیدا نمی‌کنند.

انتهای پیام/


12062230
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی بامداد جمعه اعلام کردند: جنگنده‌های نیروی هوایی پاکستان حملاتی را انجام داده‌اند که منجر به انهدام یک انبار بزرگ مهمات در ولایت «ننگرهار» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین می‌گوید احتمالا دور بعدی مذاکرات آتش‌بس اوایل ماه مارس (هفته آینده) و در امارات برگزار می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی به دمشق فشار می‌آورند تا در بخش مخابرات از فناوری آمریکایی یا سایر «کشور‌های متحد» استفاده کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم حملات تند پیشین ترامپ به شهردار نیویورک با برچسب «کمونیست»، افشای خبر دیدار محرمانه این دو در واشنگتن واکنش‌های زیادی درپی داشت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وبگاه آکسیوس به نقل از منابع خود، مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا در ژنو را «مثبت» توصیف کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا متعهد شده‌اند هفته آینده طرحی را به رای بگذارند که هرگونه حمله نظامی به ایران را منوط به اجازه رسمی کنگره می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان با اعلام پایان موفقیت‌آمیز دور فعلی مذاکرات ژنو، از «پیشرفت ملموس» در گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع مدعی شده‌اند که طرف آمریکایی از شنیدن پیشنهاد‌های تهران «ناامید» شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان با توصیف حملات اخیر نیرو‌های افغان به عنوان اقدامی «توجیه‌ناپذیر»، از اتخاذ تدابیر نظامی و امنیتی فوری برای مقابله با این تهاجم خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه روسیه، با انتقاد شدید از تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران و کوبا، واشنگتن را به احیای رفتار‌های استعمارگری قرن نوزدهم متهم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است