بین‌الملل 03:06 - 22 خرداد 1403
سران مصر و اردن درباره تداوم حملات رژیم اسرائیل به غزه هشدار داده و خواهان آتش بس فوری و فراگیر در این منطقه شدند.

هشدار سران مصر و اردن درباره تداوم حملات صهیونیست‌ها

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، ملک عبدالله دوم، پادشاه اردن و عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر امروز سه شنبه به صورت تلفنی درباره تحولات منطقه  از جمله غزه رایزنی کردند و درباره خطرات ادامه حملات ارتش اسرائیل در غزه هشدار دادند.

السیسی در این تماس گفت که ما خواهان پایبندی اسرائیل به لغو و پایان محاصره غزه و تضمین ورود کمک‌های انسانی به این منطقه هستیم. او همچنین خواستار آتش بس فوری و فراگیر در نوار غزه شد.

بر اساس بیانیه ریاست جمهوری مصر، طرفین همچنین بر مخالفت خود با هرگونه تلاش برای کوچاندن اجباری فلسطینیان به خارج از اراضی خود تاکید کرده‌اند.

وزارت بهداشت نوار غزه امروز سه شنبه اعلام کرد که در اثر تجاوزات و حملات رژیم اسرائیل از هفتم اکتبر (15مهرماه گذشته) تا به امروز (239 روز جنگ) 37164 شهید و 84832 مجروح شده‌اند.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد درباره شرایط بغرنج نوار غزه امروز گفت که  80 درصد از جمعیت نوار غزه به دلیل ادامه جنگ و قطع کمک‌ها آب آشامیدنی پیدا نمی‌کنند.

انتهای پیام/


12062230
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گمان گالوشچنکو، وزیر اسبق انرژی اوکراین که در پی رسوایی فساد استعفا داده بود، هنگام تلاش برای خروج از کشور بازداشت شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دولت موقت بنگلادش در یک برنامه خداحافظی با مردم قبل از واگذاری قدرت به یک دولت منتخب از سمت خود کناره‌گیری کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیرکل سازمان ملل طرح رژیم صهیونیستی برای ثبت اراضی کرانه باختری به عنوان دارایی این رژیم را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جنبش حزب‌الله لبنان تأکید کرد که رژیم صهیونیستی یک رژیم توسعه‌طلب است و فلسطین و کل منطقه را بدون استثنا می‌خواهد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» به گفته ارتش رژیم صهیونیستی نظامیان این رژیم امروز یک عضو حزب‌الله را در جنوب لبنان هدف قرار دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور اوکراین بار دیگر تأکید کرد که کشورش با اعطای امتیازات ارضی به روسیه موافقت نخواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس رایت از ورود شرکت‌های جدید آمریکایی به ونزوئلا در ماه‌های آینده خبر داد و گفت تولید نفت این کشور با همکاری واشنگتن افزایش خواهد یافت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پارلمان لبنان خواستار اعمال فشار بین‌المللی بر رژیم صهیونیستی برای توقف نقض مکرر توافق آتش‌بس نوامبر ۲۰۲۴ شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دولت کی‌یر استارمر تصمیم خود برای به تعویق انداختن انتخابات محلی در ۳۰ شورای انگلیس را لغو کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حمله پهپادی به بازاری در کردفان شمالی در جنوب سودان دست کم ۲۸ نفر کشته شدند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است