اجتماعی 18:56 - 31 تیر 1400

خط قرمز نیروی انتظامی حفظ و ثبات امنیت پایدار است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی در ارتباط تصویری با خانواده شهید امنیت ستواندوم ضرغام پرست اظهار داشت: همواره صف مردم غیور خوزستان از معاندین جدا بوده و اجازه نخواهند داد گروه‌های وابسته به بیگانگان، امنیت و آرامش خوزستان را به مخاطره اندازند.

وی ادامه داد: مطالبات به حق مردم بزرگوار خوزستان قابل درک و فهم است، حتماً دولت و مسئولان ذی‌ربط در پی پاسخگویی به انتظارت و مطالبات مردمی هستند، اما در این میان، شاهد تحرکات خرابکارانه عده‌ای معاند و فرصت طلب هستیم.

رضایی یادآور شد: در پی بروز خشکسالی، تنش آبی و کمبود منابع آب، مدتی است که مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان عزیز به خصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستاییان شریف فراهم آمده است.

وی اضافه کرد: خط قرمز نیروی انتظامی؛ حفظ و ثبات امنیت پایدار، صیانت از بیت‌المال، کیان و اموال مردم است.

سردار رضایی با اشاره به شهادت ستواندوم ضرغام پرست حین انجام ماموریت تامین امنیت مردم، توسط اشرار مسلح و فرصت طلبان معاند، خطاب به خانواده شهید تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا را همواره زنده نگه می‌داریم و خود را در برابر خانواده‌های بزرگوار شهیدان مدیون می‌دانیم و از هیچ کوششی برای خدمت به آنان دریغ نمی‌کنیم، قطعاً مجازات سختی در انتظار عاملان شهادت این شهید امنیت خواهد بود.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به ویژگی‌های این شهید بزرگوار افزود: به وجود چنین همکاران مجاهد، انقلابی و ایثارگر که برای دفاع از امنیت مردم تا پای جان پیش می‌روند، افتخار می‌کنیم؛ نیروی عظیم انتظامی به برکت وجود چنین غیورمردانی از ساحت مقدس نظم و امنیت کشور صیانت می‌کند.

در ادامه سردار رضایی با بردار شهید نیز که در پی تحرکات اشرار مسلح و معاندان، از ناحیه پا مجروح شده، به صورت تلفنی گفت‌وگو و منش ولایی و روحیه انقلابی این سبزپوش غیور را در مصاف با ناامن‌کنندگان امنیت، تحسین کرد.


11157859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فعالیت مدارس ابتدایی در استان تهران به استثنای فیروزکوه، ملارد، رباط کریم و قرچک شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ آذرماه غیرحضوری شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ورود سامانه نیرومند بارشی از بامداد یکشنبه ۱۶ آذر، چهار استان غربی کشور را در معرض سیلاب و طغیان رودخانه‌ها قرار می‌دهد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد اعتکاف استان تهران گفت: اعتکاف، با پیوند دادن معنویت، هویت انقلابی و حضور گسترده جوانان، به یکی از مؤثرترین جلوه‌های اقتدار معنوی نظام و پاسخی راهبردی به جنگ نرم دشمن تبدیل شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با برگزاری گردهمایی مجریان اعتکاف تهران در مجتمع ایوان ری، عملیات اعتکاف‌های نوجوانانه مساجد پایتخت به‌صورت رسمی آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیریت شهری منطقه ۱۸ پس از آزاد سازی ۷۸۰۰ متر مربع از اراضی عمومی حریم باغ راه حضرت زهرا (س)، در نظر دارد تعداد دو معبر جدید احداث نماید.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان حج و زیارت با صدور اطلاعیه‌ای مراحل ثبت‌نام الکترونیکی حج تمتع ۱۴۰۵ و نکات مهم مربوط به انتخاب کاروان و تحویل مدارک را اعلام کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، جزئیات کامل تکالیف و مشمولان سامانه ساماندهی اسناد غیررسمی را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران از برپایی بازارچه‌های ویژه شب یلدا در مناطق ۲۲ گانه با هدف ساماندهی مشاغل و کمک به اقتصاد خانوار خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۷ فقره حادثه مرگبار در هفته دوم آذر ماه خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است