اجتماعی 18:56 - 31 تیر 1400

خط قرمز نیروی انتظامی حفظ و ثبات امنیت پایدار است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی در ارتباط تصویری با خانواده شهید امنیت ستواندوم ضرغام پرست اظهار داشت: همواره صف مردم غیور خوزستان از معاندین جدا بوده و اجازه نخواهند داد گروه‌های وابسته به بیگانگان، امنیت و آرامش خوزستان را به مخاطره اندازند.

وی ادامه داد: مطالبات به حق مردم بزرگوار خوزستان قابل درک و فهم است، حتماً دولت و مسئولان ذی‌ربط در پی پاسخگویی به انتظارت و مطالبات مردمی هستند، اما در این میان، شاهد تحرکات خرابکارانه عده‌ای معاند و فرصت طلب هستیم.

رضایی یادآور شد: در پی بروز خشکسالی، تنش آبی و کمبود منابع آب، مدتی است که مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان عزیز به خصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستاییان شریف فراهم آمده است.

وی اضافه کرد: خط قرمز نیروی انتظامی؛ حفظ و ثبات امنیت پایدار، صیانت از بیت‌المال، کیان و اموال مردم است.

سردار رضایی با اشاره به شهادت ستواندوم ضرغام پرست حین انجام ماموریت تامین امنیت مردم، توسط اشرار مسلح و فرصت طلبان معاند، خطاب به خانواده شهید تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا را همواره زنده نگه می‌داریم و خود را در برابر خانواده‌های بزرگوار شهیدان مدیون می‌دانیم و از هیچ کوششی برای خدمت به آنان دریغ نمی‌کنیم، قطعاً مجازات سختی در انتظار عاملان شهادت این شهید امنیت خواهد بود.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به ویژگی‌های این شهید بزرگوار افزود: به وجود چنین همکاران مجاهد، انقلابی و ایثارگر که برای دفاع از امنیت مردم تا پای جان پیش می‌روند، افتخار می‌کنیم؛ نیروی عظیم انتظامی به برکت وجود چنین غیورمردانی از ساحت مقدس نظم و امنیت کشور صیانت می‌کند.

در ادامه سردار رضایی با بردار شهید نیز که در پی تحرکات اشرار مسلح و معاندان، از ناحیه پا مجروح شده، به صورت تلفنی گفت‌وگو و منش ولایی و روحیه انقلابی این سبزپوش غیور را در مصاف با ناامن‌کنندگان امنیت، تحسین کرد.


11157859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف یک هزار و ۵۲ دستگاه سرخ کن قاچاق خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد: با توجه به مصوبه کارگروه اضطرار آلودگی هوا در استانداری تهران، فردا طرح زوج و فرد از ۶:۳۰ صبح اجرا می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» زائرانی که تمایل دارند در قالب خدمت افتخاری در کاروان‌های حج تمتع فعالیت کنند، می‌توانند با احراز شرایط اعلام‌شده، به عنوان «زائر خدمه» وارد چرخه همکاری با کاروان‌ها و کارگزاری حج شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب گفت: در عملیاتی مشترک، یک سوداگر مرگ دستگیر و ۳۹ کیلوگرم شیشه و هروئین از مخفیگاه وی کشف شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرکلانتر دوم پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری پرسنل سارق در یکی از دنداپزشکی‌های منطقه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: تمرکز بی‌سابقه جمعیت، چالش‌های منابع آب تهران را به نقطه‌ای رسانده که بدون بهره‌گیری نظام‌مند از ظرفیت علمی دانشگاه‌ها، عبور از این شرایط امکان‌پذیر نخواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از شناسایی و دستگیری عاملان یک فقره قتل در محدوده خزانه تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا گفت: ۲۳ تا ۲۵ درصد فوتی‌های ناشی از تصادفات مربوط به راکبان موتورسیکلت است که بخشی از این تلفات به فرسودگی موتورسیکلت‌ها بازمی‌گردد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، از آخرین وضعیت جوی و ترافیکی محور‌های مواصلاتی کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از تداوم تعطیلی مهدکودک و پیش دبستانی‌ها و مجازی شدن کلاس درس مدارس ابتدایی استان برای فردا خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است