اجتماعی 18:56 - 31 تیر 1400

خط قرمز نیروی انتظامی حفظ و ثبات امنیت پایدار است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی در ارتباط تصویری با خانواده شهید امنیت ستواندوم ضرغام پرست اظهار داشت: همواره صف مردم غیور خوزستان از معاندین جدا بوده و اجازه نخواهند داد گروه‌های وابسته به بیگانگان، امنیت و آرامش خوزستان را به مخاطره اندازند.

وی ادامه داد: مطالبات به حق مردم بزرگوار خوزستان قابل درک و فهم است، حتماً دولت و مسئولان ذی‌ربط در پی پاسخگویی به انتظارت و مطالبات مردمی هستند، اما در این میان، شاهد تحرکات خرابکارانه عده‌ای معاند و فرصت طلب هستیم.

رضایی یادآور شد: در پی بروز خشکسالی، تنش آبی و کمبود منابع آب، مدتی است که مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان عزیز به خصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستاییان شریف فراهم آمده است.

وی اضافه کرد: خط قرمز نیروی انتظامی؛ حفظ و ثبات امنیت پایدار، صیانت از بیت‌المال، کیان و اموال مردم است.

سردار رضایی با اشاره به شهادت ستواندوم ضرغام پرست حین انجام ماموریت تامین امنیت مردم، توسط اشرار مسلح و فرصت طلبان معاند، خطاب به خانواده شهید تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا را همواره زنده نگه می‌داریم و خود را در برابر خانواده‌های بزرگوار شهیدان مدیون می‌دانیم و از هیچ کوششی برای خدمت به آنان دریغ نمی‌کنیم، قطعاً مجازات سختی در انتظار عاملان شهادت این شهید امنیت خواهد بود.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به ویژگی‌های این شهید بزرگوار افزود: به وجود چنین همکاران مجاهد، انقلابی و ایثارگر که برای دفاع از امنیت مردم تا پای جان پیش می‌روند، افتخار می‌کنیم؛ نیروی عظیم انتظامی به برکت وجود چنین غیورمردانی از ساحت مقدس نظم و امنیت کشور صیانت می‌کند.

در ادامه سردار رضایی با بردار شهید نیز که در پی تحرکات اشرار مسلح و معاندان، از ناحیه پا مجروح شده، به صورت تلفنی گفت‌وگو و منش ولایی و روحیه انقلابی این سبزپوش غیور را در مصاف با ناامن‌کنندگان امنیت، تحسین کرد.


11157859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدارس تهران فردا دوشنبه به دلیل کاهش آلودگی هوا دایر است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور کشور آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران گفت: حقوق پرستاران در مراکز دولتی در سال ۱۴۰۴ بین ۱۲ تا ۱۸ میلیون تومان است، در حالی که هزینه ماهانه زندگی برای یک خانوار شهری به بیش از ۳۵ میلیون تومان رسیده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محاکمه آمران و عاملان ترور سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مجتمع قضایی امام خمینی (ره) برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مومنی گفت: استانداری‌ها محور توسعه اقتصادی هستند و سرمایه‌گذاری برای تولید اولویت دولت است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هماهنگی امور اقتصادی وزارت کشور گفت: اصلاح شبکه توزیع و کاهش واسطه‌های غیرضروری، مهم‌ترین ظرفیت موجود برای کنترل قیمت‌ها و رساندن کالا با قیمت مناسب‌تر به مردم است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های سایبری پلیس فتا گفت: کاربران با نصب برنامه‌های مخرب، دسترسی کامل به گوشی و اپلیکیشن‌های مالی خود را به مجرمان می‌دهند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علوی گفت: خانه‌های تاریخی و میراثی شهر تهران نیازمند مدیریت، برنامه‌ریزی و بهره‌برداری هدفمند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پاکدشت از آغاز اجرای نخستین دوربرگردان غیرهمسطح این شهر خبر داد و گفت: این پروژه با رویکردی ملی و با هدف کاهش ترافیک خروجی شرقی پاکدشت، تسهیل تردد شهروندان و روان‌سازی عبور و مرور در مسیر ترانزیتی شرق به غرب کشور در حال اجراست و طی ۱...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» طرح فرهنگی تربیتی «شهید آرمان» با هدف پیوند عمیق میان نهاد‌های تربیتی محله، در راستای راهبرد قرارگاه تعلیم و تربیت مدیریت شهری در منطقه ۱۴ به مرحله تثبیت رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است