اجتماعی 18:56 - 31 تیر 1400

خط قرمز نیروی انتظامی حفظ و ثبات امنیت پایدار است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار قاسم رضایی در ارتباط تصویری با خانواده شهید امنیت ستواندوم ضرغام پرست اظهار داشت: همواره صف مردم غیور خوزستان از معاندین جدا بوده و اجازه نخواهند داد گروه‌های وابسته به بیگانگان، امنیت و آرامش خوزستان را به مخاطره اندازند.

وی ادامه داد: مطالبات به حق مردم بزرگوار خوزستان قابل درک و فهم است، حتماً دولت و مسئولان ذی‌ربط در پی پاسخگویی به انتظارت و مطالبات مردمی هستند، اما در این میان، شاهد تحرکات خرابکارانه عده‌ای معاند و فرصت طلب هستیم.

رضایی یادآور شد: در پی بروز خشکسالی، تنش آبی و کمبود منابع آب، مدتی است که مشکلاتی برای اقشار مختلفی از مردم شریف و ولایتمدار استان خوزستان عزیز به خصوص دامداران و کشاورزان عزیز و روستاییان شریف فراهم آمده است.

وی اضافه کرد: خط قرمز نیروی انتظامی؛ حفظ و ثبات امنیت پایدار، صیانت از بیت‌المال، کیان و اموال مردم است.

سردار رضایی با اشاره به شهادت ستواندوم ضرغام پرست حین انجام ماموریت تامین امنیت مردم، توسط اشرار مسلح و فرصت طلبان معاند، خطاب به خانواده شهید تصریح کرد: یاد و خاطره شهدا را همواره زنده نگه می‌داریم و خود را در برابر خانواده‌های بزرگوار شهیدان مدیون می‌دانیم و از هیچ کوششی برای خدمت به آنان دریغ نمی‌کنیم، قطعاً مجازات سختی در انتظار عاملان شهادت این شهید امنیت خواهد بود.

جانشین فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به ویژگی‌های این شهید بزرگوار افزود: به وجود چنین همکاران مجاهد، انقلابی و ایثارگر که برای دفاع از امنیت مردم تا پای جان پیش می‌روند، افتخار می‌کنیم؛ نیروی عظیم انتظامی به برکت وجود چنین غیورمردانی از ساحت مقدس نظم و امنیت کشور صیانت می‌کند.

در ادامه سردار رضایی با بردار شهید نیز که در پی تحرکات اشرار مسلح و معاندان، از ناحیه پا مجروح شده، به صورت تلفنی گفت‌وگو و منش ولایی و روحیه انقلابی این سبزپوش غیور را در مصاف با ناامن‌کنندگان امنیت، تحسین کرد.


11157859
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور با اشاره به پیشینه غنی فرهنگی و حقوقی ایران، گفت: بسیاری از قوانین مدنی کشور‌های پیشرفته از آموزه‌های اسلامی و ایرانی الهام گرفته‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران از همکاری با وزارتخانه‌های مرتبط برای تقویت گردشگری سلامت در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر توانبخشی، آموزشی، حرفه‌ای و توانپزشکی سازمان بهزیستی کشور با دعوت از خانواده‌ها برای عضویت در دبیرخانه کشوری اوتیسم، گفت: این سازمان دبیرخانه هم‌اندیشی، کیفیت‌بخشی و توانمندسازی اولیای افراد با اختلال طیف اوتیسم را ایجاد کرده اس...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از عملیات امداد و نجات نیرو‌های این سازمان در جریان وقوع ۱۹۶ حادثه طی ۷۲ ساعت گذشته در نقاط مختلف کشور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه نشست دولت به خبرنگاران درباره نحوه تغییر اعتبار کالابرگ همزمان با تغییر قیمت کالا‌های اساسی توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۸ گفت:یک سال گذشته تا کنون، یک متر مجوز در حریم ندادیم و یک ریال نیز از حریم درآمد نداشتیم. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با تبیین مأموریت‌های جدید معاونان اداری، مالی و پشتیبانی، بر آمادگی زیرساخت‌ها، پالایش نیروی انسانی و هماهنگی بین‌دستگاهی برای اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول از سال ۱۴۰۵ تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی از تشکیل پرونده برای یک هزار و ۵۰۴ واحد متخلف در ۴ روز نخست اجرای طرح ویژه نظارت بر بازار ماه مبارک رمضان و ایام پایانی سال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز جامع برخط پلیس راهور تهران بزرگ در برنامه شهر امن از آمار و ارقام تخلفات و تصادفات موتورسیکلت موثر در سوانح و حوادث ترافیکی پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امروز خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» عضو شورای شهر تهران در جریان بررسی بودجه ۱۴۰۵ بودجه شهرداری تهران درباره اصل صرفه‌جویی در شهرداری تهران تذکر داد که باعث واکنش تند زاکانی، شهردار تهران شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است