اجتماعی 15:15 - 25 مرداد 1403
باشگاه خبرنگاران

هوای تهران ناسالم شد

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا بر روی عدد ۱۳۸ قرار گرفته و کیفیت هوای پایتخت اکنون برای گروه‌های حساس ناسالم است.

هوای تهران ناسالم شد

بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، شاخص کیفیت هوا عصر پنجشنبه ۲۵ مردادماه بر روی عدد ۱۳۸ قرار گرفته و کیفیت هوای پایتخت اکنون برای گروه‌های حساس ناسالم است و یک ایستگاه بنفش و پنج ایستگاه در وضعیت قرمز قرار دارد.

شاخص کیفیت هوای تهران طی ۲۴ ساعت گذشته نیز بر روی عدد ۱۰۴ قرار داشت و هوا آلوده و در وضعیت نارنجی بود؛ بنابراین افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان باید فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل را کاهش دهند.

بر اساس اطلاعات موجود از ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوای شهر تهران، اکنون ایستگاه اقدسیه در منطقه یک در شرایط بنفش، ایستگاه‌های مناطق (۵ - ۲۲ - ۸ - ۲ - ۹) و دیگر مناطق در شرایط نارنجی و زرد قرار دارند.

از ابتدای امسال تاکنون، شهروندان تهرانی پنچ روز هوای پاک، ۹۸ روز هوای سالم، ۴۴ روز هوای ناسالم برای گروه‌های سنی حساس و ۲ روز هم ناسالم برای همه گروه‌های سنی جامعه استنشاق کرده‌اند.

سال گذشته و براساس روز شمار شاخص آلودگی در مجموع ۱۰ روز هوای پاک، ۲۳۶ روز هوای قابل قبول، ۱۰۷ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و ۱۲ روز هوای ناسالم برای تمامی گروه‌ها در پرونده شاخص آلودگی هوای پایتخت ثبت شده است.

براساس جدول رنگ‌بندی شرکت کنترل کیفیت هوا، ایستگاه‌های سبز رنگ شرایط «پاک»، زرد رنگ شرایط «قابل قبول»، نارنجی رنگ شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس»، قرمز رنگ شرایط «ناسالم برای همه گروه سنی»، بنفش رنگ شرایط «بسیار ناسالم» و قهوه‌ای رنگ شرایط «خطرناک» را نشان می‌دهد.


12083225
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» «پل طبیعت» واقع در منطقه فرهنگی و گردشگری عباس‌آباد، همزمان با کمپین جهانی «ماه آگاهی رسانی سرطان کودک» و در چارچوب مسئولیت اجتماعی، به رنگ طلایی نورپردازی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر با تأکید بر آغاز فرآیند پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی گفت: تعلل در واگذاری این خودرو‌ها به رانندگان پذیرفتنی نیست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از وقوع یک درگیری خونین در محله امین‌آباد شهرری، خبر داد و گفت: این نزاع که ابتدا میان کودکان آغاز شده بود به قتل مرد جوانی از خانواده یکی از کودکان منجر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» والدین نباید تلاش کنند تا یک کودک کاملا مطیع تربیت کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس آگاهی پایتخت، از موفقیت کارآگاهان پلیس در نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایی در تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با بیان اینکه امام (ره) عدالت را در کنار آزادی مطرح کرد، گفت: او معنویت و آگاهی را به جامعه ایرانی هدیه کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف پنج میلیون قلم انواع اقلام پزشکی خارجی قاچاق خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حقوقی رئیس‌جمهور از تصویب بیش از ۷۰ درصد آیین‌نامه‌های برنامه هفتم توسعه و پیگیری حقوقی خسارات جنگ ۱۲ روزه علیه ایران خبر داد و بر تداوم قانون‌گرایی دولت تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: باید مراقبت شود که نقاط قوت ایران در موضوعات مختلف به درستی تبیین و روایت شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی قوه قضاییه گفت: طبق برآورد اولیه حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفو معیاری اخیر خواهند شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است