سیاسی 14:29 - 08 آذر 1400
سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد
مدیرکل دفتر فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه تعداد دستگاه‌های مشمول بازرسی حدود ۱۲ هزار دستگاه است، گفت: در کل کشور حدود هزار و ۱۰۰ بازرس نظارت بر این دستگاه‌ها را برعهده دارند.

هزار بازرس مسئولیت نظارت بر حدود ۱۲ هزار دستگاه را بر عهده دارند

به گزارش ایسنا به نقل از قوه قضاییه، نخستین نشست کشوری هم‌اندیشی دفتر فناوری و تحلیل اطلاعات با حضور مدیرکل، معاونان، رؤسای ادارات و کلیه کارشناسان فناوری اطلاعات مرکز و استان‌ها به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد.

مهدی هدایت‌فر مدیرکل دفتر فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور در این نشست ضمن تبیین اهداف و برنامه‌های خود در حوزه فناوری اطلاعات و نظارت الکترونیک، اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های به عمل آمده از پایگاه‌های اطلاعاتی موجود در سازمان، تعداد دستگاه‌های مشمول بازرسی حدود ۱۲ هزار دستگاه است؛ این درحالی است که در کل کشور حدود هزار و ۱۰۰ بازرس نظارت بر این دستگاه‌ها را برعهده دارند که این عدم تناسب، نیاز به انجام بازرسی و نظارت الکترونیک را اجتناب ناپذیر می‌کند.

مدیرکل دفتر فناوری و تحلیل اطلاعات سازمان بازرسی کل کشور با بیان اینکه در سند تحول قضایی به موضوع نظارت الکترونیک تأکید بسیاری شده است، اظهار کرد: در بسیاری از قوانین بالادستی مانند قانون ارتقاء سلامت اداری و برنامه توسعه پنجم و ششم و همچنین آیین‌نامه اجرایی قانون تشکیل سازمان و دستورالعمل برنامه‌ریزی مسأله‌محور سال ۱۴۰۰ نیز بر این وظیفه سازمان بازرسی کل کشور تأکید شده است، لذا لازم است این دفتر نسبت به نظارت الکترونیک و مفهوم بازرسی‌های فناورانه اقدامات جدی به عمل آورد. در همین راستا کارگروه لازم تشکیل شده و تهیه گزارش شناخت و سند تحول دیجیتال در این کارگروه با فوریت در دست اقدام است.



در ادامه جلسه کارشناسان فناوری اطلاعات استان‌ها ضمن اعلام‌نظر و ارائه پیشنهاداتی در خصوص موضوع نظارت الکترونیک، به بیان برخی مشکلات موجود در حوزه فناوری اطلاعات در استان‌ها از جمله نبود ساختار سازمانی متناسب با وظایف، وضعیت استخدامی کارشناسان فناوری اطلاعات، کمبود نیروی متخصص فناوری اطلاعات، چند وظیفه بودن بسیاری از کارشناسان استان، حجم بالای امور محوله غیرمرتبط با فناوری اطلاعات، عدم برگزاری دوره‌های آموزشی و ضرورت فرهنگ‌سازی در حوزه فناوری اطلاعات و نظارت الکترونیک اشاره کردند.



در پایان جلسه و به منظور هماهنگی بیشتر بین مرکز و بازرسی‌کل استان‌ها، معاونین دفتر و رؤسای ادارات ضمن اشاره به برخی نکات فنی در حوزه‌های شبکه، امنیت و نرم‌افزارهای سازمانی راهکارهای اجرایی و توسعه‌های جدید سامانه‌های سازمان را برای کارشناسان فناوری اطلاعات استان‌ها تبیین کردند.



انتهای پیام


11342307
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در دیدار با سفیر ایران در بلژیک بر اهمیت حفظ و تقویت روابط دوجانبه و گسترش ارتباطات و رایزنی‌ها در عرصه‌های مختلف و استفاده از ظرفیت این کشور در سطح اتحادیه اروپا تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: ما برای یک توافق عادلانه و متوازن که از طریق مذاکره حاصل شود آماده‌ایم، اما برای پذیرش دیکته آماده نیستیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان طی تماسی تلفنی توسعه همکاری‌های دوجانبه و تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید رئیس مجلس باید پس از اظهارنظر شورای نگهبان، اصلاحات بودجه را ابلاغ کند و پس فردا یعنی سه‌شنبه بودجه به مجلس بیاید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور در جلسه با معاون اول قوه قضاییه گفت: دولت با همفکری و همکاری سایر قوا بدنبال حل مسائل معیشتی و پیروزی در برابر جنگ اقتصادی دشمنان است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ماده یک طرح اصلاح قانون مهریه با پیشنهاد رئیس مجلس شورای اسلامی به کمیسیون قضایی و حقوقی ارجاع شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی را برای تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ونزوئلا تهدید به استفاده از زور علیه این کشور را نقض فاحش اصول بنیادین حقوق بین‌الملل و منشور ملل متحد دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس می‌گوید اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است و اگر اصلاحات ضروری توسط دولت صورت نگیرد، نمایندگان مجبور به آغاز فرآیند استیضاح خواهند شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» یکی از دستورکارهای مجلس گزارش کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات در مورد لایحه دوفوریتی الزامات و احکام مورد نیاز قوانین بودجه‌های سنواتی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است