سیاسی 13:49 - 08 آذر 1400

پروانه فعالیت حزب مجمع زنان اصلاح‌طلب صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن اسلامی مدیر کل سیاسی وزارت کشور و دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، امروز (دوشنبه) در تشریح جزئیات جلسه کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، اظهار داشت: امروز در کمیسیون مصوبات متعددی داشتیم. ابتدا درخواست کمیسیون در خصوص هر چه بهتر و باشکوه برگزار شدن انتخابات نمایندگان احزاب ملی و استانی مورد گفتگو قرار گرفت و مقرر شد احزاب بر اساس اساسنامه مصوب خود، مجامع عمومی را برگزار کنند و کنگره ها شکل بگیرد و مجامع به دبیرخانه واصل شود تا تأیید کمیسیون را در دستور کار قرار دهیم و در نهایت انتخاباتی با حداکثر نمایندگان ملی و استانی شکل گیرد.

وی بیان کرد: مصوبه دوم ما به درخواست صدور پروانه فعالیت حزب مجمع زنان اصلاح طلب اختصاص داشت که با اصلاح اساس‌نامه مورد تایید کمیسیون قرار گرفت. مصوبه بعدی گزارش برگزاری مجمع عمومی برای حزب مجمع شاهد ایران اسلامی بود که مورد تایید قرار گرفت.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب تصریح کرد: مصوبه بعدی مربوط به بررسی شرایط ۱۲ شعبه احزاب بود از قبیل مسئول شعبه حزب اعتماد ملی در استان آذربایجان شرقی، مسئول شعبه حزب جمعیت پیشرفت و عدالت ایران اسلامی در استان ایلام و کردستان، مسئول شعبه حزب جامعه اسلامی کارگران در استان قم، مسئول شعبه حزب جمعیت اسلامی فرهنگیان در استان گلستان، مسئول شعبه حزب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در استان گلستان، مسئول حزب قانون کارگزاران شبه قاره هند و مسئول حزب جمعیت جانبازان انقلاب اسلامی در استان گلستان و شرایط مسئول حزب روزنامه نگاران مازندران که مورد تایید قرار گرفت.

اسلامی افزود: امیدوار هستیم احزاب بر اساس وظیفه قانونی خود عمل کنند و مجامع عمومی آنها در موعد مقرر برگزار شود و نتایج برگزاری به کمیسیون ارجاع شود و در نهایت مجموعه ای منسجم و پویا شاهد باشیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز جلسه هم اندیشی با حضور مجموعه خانه احزاب با حضور معاون سیاسی وزارت کشور برگزار خواهد شد که تعاملی میان وزارت کشور و خانه احزاب خواهد بود. سعی شده است این جلسات با حضور نمایندگان احزاب به صورت منسجم و عمیق مورد توجه قرار گیرد و برگزار شود. امیدوارم هستیم این جلسات پایه گذار راهبردهای مناسب و متناسب میان وزارت کشور و احزاب باشد.

دبیر کمیسیون ماده ۱۰ احزاب در رابطه با انتخاب دبیرکل حزب استانی و ملی در کمیسیون ماده ۱۰ احزاب، گفت: با توجه به فضای کرونایی کشور تقاضای احزاب این بوده است که اجازه دهیم جلسات در این دوران برگزار شوند و به مجرد برگزاری مجامع عمومی احزاب، شرایط برگزاری انتخابات حداکثری شکل بگیرد.

اسلامی در پایان تاکید کرد: زمان برگزاری این انتخابات هنوز مشخص نیست و مقرر بود جلسه انتخابات یک ماه بعد از شکل گیری هیئت نظارت باشد که به دلیل پاندمی کرونا، کمیسیون با اعطای مهلت برای شکل گیری مجامع موافقت کرد.


11342231
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با بیان اینکه تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین هنوز نهایی نشده است، تاکید کرد: حتما زمانبندی دقیق اجرا به محض قطعی شدن اعلام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری از حضور پزشکیان در مراسم روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» خطیب جمعه تهران بر حرمت‌شکنی بی‌حجابی به عنوان گناهی فرهنگی تأکید کرد و گفت: این عمل، اهانت آشکار به دین، قانون و خانواده‌های متدین جامعه محسوب می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهوری با تاکید بر اینکه توسعه زیرساخت حمل‌ونقل عمومی وظیفه اصلی دولت است، از رسانه‌ها خواستار پیگیری مستمر این موضوع از دستگاه‌ها شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله دوم رزمایش اقتدار نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با شلیک انبوهی از موشک‌های بالستیک و کروز نقطه زن بردِ بلند آغاز شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» آزمون ورودی دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران برای سال تحصیلی ۱۴۰۶-۱۴۰۵، صبح امروز جمعه، ۱۴ آذر همزمان در تهران و ۲۶ حوزه در سراسر کشور برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: جهاد علمی ضرورت امروز کشور است و امید آینده ایران، شما جوانان دانشجو و پژوهشگران هستید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیام‌های جداگانه‌ای به پادشاه تایلند و نخست‌وزیر این کشور گفت: پیوند‌های تاریخی و فرهنگی میان ایران و تایلند بیش از ۴۰۰ سال قدمت دارد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد می‌گوید نیروگاه‌های بخاری که می‌توانند از سوخت مازوت استفاده کنند تا حدودی در یک مدت زمان تعریف شده‌ای از این سوخت استفاده می‌کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت خارجه ایران با بیان اینکه «تحریم‌های یکجانبه مصداق جنایت علیه بشریت است»، نوشت: ایالات متحده باید به‌خاطر اعمال تحریم‌های غیرقانونی مورد مواخذه قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است