بین‌الملل 10:14 - 07 بهمن 1403
دفتر سیاست خارجی وزارت امور خارجه کره شمالی با صدور بیانیه‌ای، تحریکات نظامی اخیر آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی را که منجر به تشدید وخامت اوضاع منطقه شده است، محکوم کرد.

کره‌شمالی: سیاست‌های آمریکا ریشه وخامت اوضاع منطقه است

 وزارت امورخارجه کره شمالی در این بیانیه خاطرنشان که ایالات متحده و کره جنوبی به تازگی تمرینات مشترک هوایی و مانور‌های آتش‌باری گسترده‌ای علیه کره شمالی انجام داده‌اند. همچنین در ابتدای سال جاری، تمرینات هوایی مشترک آمریکا، کره جنوبی و ژاپن با مشارکت بمب‌افکن‌های استراتژیک آغاز شد.

این بیانیه تأکید کرد: این اقدامات تحریک‌آمیز نظامی، امنیت شبه‌جزیره کره و محیط منطقه‌ای را با خطرات فزاینده‌ای روبه‌رو کرده است.

در این بیانیه همچنین آمده است که کره شمالی با دقت تحریکات نظامی آمریکا و کره جنوبی را زیر نظر دارد و هشدار می‌دهد که این قبیل اقدامات، واکنش‌های متقابل کره شمالی را به دنبال خواهد داشت.

وزارت خارجه کره‌شمالی خاطرنشان کرد: ریشه وخامت محیط امنیتی شبه‌جزیره و منطقه، به سیاست‌های ایالات متحده برمی‌گردد. آمریکا با گسترش سیستم اتحاد‌های نظامی و اصرار بر مانور‌های مشترک نظامی، به دنبال تقویت برتری قدرت خود است.

کره شمالی در پایان بیانیه اعلام کرد که اجازه نخواهد داد که اتحاد نظامی آمریکا و کره جنوبی باعث ایجاد عدم تعادل قدرت شود و پیونگ یانگ برای حفظ حاکمیت ملی و منافع امنیتی خود، اقدامات سختگیرانه‌ای را اتخاذ کرده و به طور جدی از صلح و ثبات منطقه محافظت می‌کند.

این بیانیه درحالی منتشر می‌شود که روز گذشته کره شمالی اقدام به آزمایش یک موشک کروز راهبردی کرد. کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی، بر این آزمایش نظارت داشته و آن را آزمایش "یک سیستم تسلیحاتی مهم" توصیف کرده است.

کیم جونگ اون پس از آزمایش موفق این موشک بار دیگر تأکید کرد: کره شمالی به تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود ادامه خواهد داد تا با تکیه بر قدرت نظامی بهینه‌شده و ارتقا یافته، مأموریت و وظیفه مهم خود را در دفاع از صلح و ثبات پایدار انجام دهد.

کره شمالی بار‌ها اتحاد نظامی میان کره جنوبی و ایالات متحده و مانور‌های مشترک نظامی آنها را به‌عنوان دلایل تشدید تنش‌های منطقه‌ای محکوم کرده است. به گفته مقامات پیونگ‌یانگ تا زمانی که واشنگتن حاکمیت پیونگ‌یانگ را نپذیرد، کره شمالی "شدیدترین پاسخ‌ها" را علیه ایالات متحده اعمال خواهد کرد.

منبع: تسنیم


12146374
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی پنتاگون ادعا‌هایی را در مورد میزان خسارت به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان بر اثر حملات آمریکا مطرح کرد.  
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مهاجرین افغانستانی در ایام عزای حسینی گفتند رژیم صهیونیستی جهان اسلام را نشانه گرفته است و در این راه پای آرمان های انقلاب ایستاده اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آکسیوس مدعی شد آمریکا به حماس اطلاع داده است که در صورت عدم توافق طی آتش‌بس موقت ۶۰ روزه، از تمدید مذاکرات حمایت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد که تصمیم ایران برای توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی «غیرقابل قبول» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه پنتاگون ارسال برخی موشک‌ها و مهمات به اوکراین را متوقف کرد، روسیه اعلام کرد که این اقدام می‌تواند به پایان سریع‌تر جنگ کمک کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان ملل می‌گوید اقدام ایران برای تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نگران‌کننده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گیدئون ساعر مدعی شد که اسرائیل در مورد دستیابی به توافق با حماس برای پایان دادن به جنگ در غزه و بازگرداندن اسرا جدی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه اوکراین اعلام کرد که این کشور پس از انتشار خبر تعلیق کمک‌های نظامی ایالات متحده، آماده خرید یا اجاره سیستم‌های دفاع هوایی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر روسیه در باکو به وزارت امور خارجه جمهوری آذربایجان احضار شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است