بین‌الملل 10:14 - 07 بهمن 1403
دفتر سیاست خارجی وزارت امور خارجه کره شمالی با صدور بیانیه‌ای، تحریکات نظامی اخیر آمریکا و کره جنوبی علیه کره شمالی را که منجر به تشدید وخامت اوضاع منطقه شده است، محکوم کرد.

کره‌شمالی: سیاست‌های آمریکا ریشه وخامت اوضاع منطقه است

 وزارت امورخارجه کره شمالی در این بیانیه خاطرنشان که ایالات متحده و کره جنوبی به تازگی تمرینات مشترک هوایی و مانور‌های آتش‌باری گسترده‌ای علیه کره شمالی انجام داده‌اند. همچنین در ابتدای سال جاری، تمرینات هوایی مشترک آمریکا، کره جنوبی و ژاپن با مشارکت بمب‌افکن‌های استراتژیک آغاز شد.

این بیانیه تأکید کرد: این اقدامات تحریک‌آمیز نظامی، امنیت شبه‌جزیره کره و محیط منطقه‌ای را با خطرات فزاینده‌ای روبه‌رو کرده است.

در این بیانیه همچنین آمده است که کره شمالی با دقت تحریکات نظامی آمریکا و کره جنوبی را زیر نظر دارد و هشدار می‌دهد که این قبیل اقدامات، واکنش‌های متقابل کره شمالی را به دنبال خواهد داشت.

وزارت خارجه کره‌شمالی خاطرنشان کرد: ریشه وخامت محیط امنیتی شبه‌جزیره و منطقه، به سیاست‌های ایالات متحده برمی‌گردد. آمریکا با گسترش سیستم اتحاد‌های نظامی و اصرار بر مانور‌های مشترک نظامی، به دنبال تقویت برتری قدرت خود است.

کره شمالی در پایان بیانیه اعلام کرد که اجازه نخواهد داد که اتحاد نظامی آمریکا و کره جنوبی باعث ایجاد عدم تعادل قدرت شود و پیونگ یانگ برای حفظ حاکمیت ملی و منافع امنیتی خود، اقدامات سختگیرانه‌ای را اتخاذ کرده و به طور جدی از صلح و ثبات منطقه محافظت می‌کند.

این بیانیه درحالی منتشر می‌شود که روز گذشته کره شمالی اقدام به آزمایش یک موشک کروز راهبردی کرد. کیم جونگ اون، رئیس کره شمالی، بر این آزمایش نظارت داشته و آن را آزمایش "یک سیستم تسلیحاتی مهم" توصیف کرده است.

کیم جونگ اون پس از آزمایش موفق این موشک بار دیگر تأکید کرد: کره شمالی به تلاش‌های خستگی‌ناپذیر خود ادامه خواهد داد تا با تکیه بر قدرت نظامی بهینه‌شده و ارتقا یافته، مأموریت و وظیفه مهم خود را در دفاع از صلح و ثبات پایدار انجام دهد.

کره شمالی بار‌ها اتحاد نظامی میان کره جنوبی و ایالات متحده و مانور‌های مشترک نظامی آنها را به‌عنوان دلایل تشدید تنش‌های منطقه‌ای محکوم کرده است. به گفته مقامات پیونگ‌یانگ تا زمانی که واشنگتن حاکمیت پیونگ‌یانگ را نپذیرد، کره شمالی "شدیدترین پاسخ‌ها" را علیه ایالات متحده اعمال خواهد کرد.

منبع: تسنیم


12146374
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سرویس امنیتی روسیه (اف‌اس‌بی) اعلام کرد یک طرح اوکراینی برای ترور یک مقام ارشد دولت روسیه را هنگام بازدید از آرامگاه بستگانش در مسکو خنثی کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عفو بین‌الملل با محکومیت قانون جدید کنست رژیم صهیونیستی که صدور حکم اعدام برای فلسطینیان متهم به «عملیات ضدصهیونیستی» را الزامی می‌کند، این قانون را گامی خطرناک در تبعیض سیستماتیک و نقض حقوق بشر خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پنتاگون از تأیید فروش قطعات جنگنده به ارزش ۳۳۰ میلیون دلار به تایوان خبر داده که نخستین معامله تسلیحاتی واشنگتن به تایپه از زمان به قدرت رسیدن مجدد ترامپ محسوب می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی از مرگ ناگهانی و مشکوک یک سرباز ۱۸ ساله این رژیم، در یک پایگاه آموزشی در جنوب سرزمین‌های اشغالی خبر داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مؤسسه أریج از ارائه ۱۹۴ طرح شهرکسازی جدید توسط رژیم صهیونیستی در ۱۰ ماهه سال جاری خبر داده که شامل احداث ۲۶ هزار واحد مسکونی و مصادره ۳۰ هزار دونم از اراضی فلسطینیان می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پلیس هند موجی از عملیات گسترده را علیه حزب جماعت اسلامی، گروه سیاسی ممنوعه در کشمیر، انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تجارت دریایی انگلیس از وقوع یک حادثه مشکوک در ۲۰ مایلی شرق بندر خورفکان امارات در دریای عمان خبر داده و اعلام کرده مقامات در حال بررسی این واقعه هستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» قزاقستان ۱۸ تُن کمک‌های بشردوستانه شامل دارو،تجهیزات پزشکی و اقلام اولیه و یک تیم پزشکی برای کمک به آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه شمال افغانستان ارسال کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان همکاری‌های اسلامی مبلغ ۱۰۰ هزار دلار را برای کمک‌رسانی فوری به آسیب‌دیدگان زمین‌لرزه ولایت کنر، به جمعیت هلال‌احمر افغانستان تحویل داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اداره محلی بلخ از امضای تفاهم‌نامه همکاری با ازبکستان برای ایجاد دهلیزهای هوایی و زمینی خبر داد که زمینه صادرات محصولات زراعتی افغانستان از جمله انار، انجیر و سبزیجات را به بازارهای آسیای میانه، اروپا و داخلی ازبکستان فراهم می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است