اقتصادی 17:08 - 03 فروردین 1402

بکارگیری تمام ظرفیت‌ها در راستای تحقق رشد تولید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، معاون وزیر اقتصاد گفت: گمرک جمهوری اسلامی ایران بعنوان مجموعه اقتصادی تسهیل گر، مرزبان اقتصادی و پیشران پیشرفت حوزه تجارت خارجی و حامی بخش خصوصی در توسعه صادرات و واردات تولید محور و در راستای تحقق شعار سال با عنوان " مهار تورم، رشد تولید" تلاش می‌کند با استمرار در برنامه ریزی مدون و راهبردی خود، در سال جدید نیز در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب و با توجه به سیاست‌ها و دستورالعمل‌های دولت سیزدهم در حوزه اقتصادی و امور گمرکی و برنامه‌های ابلاغی وزارت امور اقتصادی و دارایی، سند تحول مربوط به بخش گمرک را عملیاتی نماید.

محمد رضوانی فر گفت: در سالی که گذشت با همت والای همکاران گمرک و اقدامات صورت گرفته، در مجموع، تغییرات شگرفی در کاهش زمان ارائه تشریفات گمرکی واردات و صادرات انجام شد که این امر منجر به رشد تجارت خارجی در سال ۱۴۰۱ گردیده است.



گمرک جمهوری اسلامی ایران جهت استمرار در ارائه خدمات تسهیل گری و سرعت بخشیدن به عملیات گمرکی و تداوم رشد تجارت خارجی در سال ۱۴۰۲ با بهره گیری و استناد به اسناد تحولی بالادستی از جمله برنامه هفتم توسعه، برنامه‌های تحولی خود را در حوزه تجارت خارجی عملیاتی می‌نماید تا با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط در حوزه تجارت خارجی، به سمت توسعه اقتصادی و افزایش حجم مبادلات تجارت خارجی کشور گام بردارد.



گمرک جمهوری اسلامی ایران همچنین با توجه به سند تدوین شده اولیه برنامه هفتم توسعه که یکی از اصلی‌ترین موضوعات این برنامه، تسهیل و کاهش هزینه‌های فرایند حوزه‌های مرتبط با تجارت است، مجموعه بسته‌های سیاستی و حمایتی به منظور روان سازی و تسهیل تجارت را در نظر گرفته و اقدام به تدوین سند راهبردی گمرک در ۶ محور و ۱۲۴ برنامه کرده است.



توسعه سامانه‌های هوشمند و یکپارچه گمرکی، تحول در فرایندها و رویه‌های گمرکی، بهبود معیشت کارکنان و افزایش بهره وری نیروی انسانی، تحول در حوزه نیروی انسانی و منابع انسانی و توسعه زیرساخت‌ها و امکانات فیزیکی از جمله برنامه‌های تحولی گمرک برای داشتن گمرکی چابک، چالاک، هوشمند و قانونمدار در راستای تسهیل و تسریع در حوزه تجارت است.



تسهیل گری فعالیت بخش تجاری یکی دیگر از اولویت‌های اصلی گمرک در چارچوب قانون است که با فراهم کردن زیر ساخت‌ها و توسعه سامانه‌های گمرک میسر خواهد شد.



از دیگر برنامه‌های گمرک، توسعه دیپلماسی گمرکی، شفاف سازی، ارائه تسهیلات بیشتر و حمایت ویژه از شرکت‌های دانش بنیان است که امیداست با تلاش و جدیت بیش از پیش همه همکاران گمرک و اجرای برنامه‌های مدون، اهداف پیش بینی شده گمرک محقق شود.


11846664
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور گفت:هنوز مشخص نیست این موضوع چه زمانی و با چه سازوکاری اجرایی شود. در حال حاضر، بحث اصلی بر سر اصلاحات اقتصادی و نحوه استفاده بهینه از منابع محدود کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره اتحادیه مرغداران میهن گفت: علی رغم آنکه قیمت کنجاله سویا در بازار ازاد به ۸۸ هزارتومان و ذرت ۴۰ هزارتومان رسیده است، اما طی یک هفته اخیر نهاده‌ای در بازار وجود ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس مسکن گفت:اجرای ماده ۵۰ قانون جهش تولید مسکن به‌عنوان یکی از مهم‌ترین ابزار‌های قانونی دولت برای رفع چالش کمبود زمین، نقش کلیدی در شتاب‌بخشی به تولید مسکن و کاهش قیمت تمام‌شده واحد‌های مسکونی ایفا کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل بانک مرکزی گفت: هدف اصلی من ایجاد ثبات اقتصادی است و این کار را خواهم کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اتصال ریلی ایران به چین از طریق افغانستان و اهمیت اقتصادی و سرمایه گذاری در پروژه خط آهن هرات - مزار شریف در دیدار معاون فنی و کفیل وزارت فواید عامه افغانستان با مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در جریان معاملات شاخص کل بورس با افزایش ۴۸ هزار و ۶۹۶ واحد در سطح ۴ میلیون و ۷۰ هزار واحد ایستاد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» هیات واگذاری در جلسه ای به ریاست وزیر امور اقتصادی و دارایی شرایط واگذاری ۴۹ درصد سهام شرکت طراحی و ساختمان نفت متعلق به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی را مصوب کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس گفت: رد کلیات بودجه ۱۴۰۵ هشدار جدی نسبت به نحوه اداره اقتصاد کشور است و این بودجه نه با واقعیت‌های زندگی مردم منطبق است و نه با شرایط حساس اقتصادی.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است