اجتماعی 17:19 - 24 شهریور 1403
 استرس بی‌دلیل و کاذب می‌تواند ذهن و زندگی‌تان را مختل کند.

 شکست استرس کاذب با ۵ راهکار طلایی 

مریم کریمی روانشناس بالینی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: استرس کاذب به استرسی اطلاق می‌شود که بدون وجود تهدید واقعی یا علت مشخص ایجاد می‌شود و می‌تواند تأثیر منفی بر زندگی روزمره ما داشته باشد. 

کریمی تصریح کرد:  یکی از اولین گام‌ها در مدیریت استرس کاذب، شناسایی افکار منفی و غیرواقعی است. گاهی اوقات این افکار به دلیل ترس‌های بی‌اساس یا نگرانی‌های غیرواقعی شکل می‌گیرند. تمرین کنید تا این افکار را به چالش بکشید و با منطق و واقع‌گرایی جایگزین کنید. تنفس عمیق و مدیتیشن می‌توانند به کاهش سریع استرس کمک کنند. تمرکز بر نفس و استفاده از تکنیک‌های آرام‌سازی مثل مدیتیشن یا یوگا می‌تواند ذهن را از نگرانی‌های بی‌پایه دور کند.

 او گفت: ورزش‌های منظم می‌توانند به کاهش استرس کمک کنند. هنگام فعالیت بدنی، هورمون‌های استرس مانند کورتیزول کاهش می‌یابند و اندورفین‌ها که احساس خوشایندی ایجاد می‌کنند، افزایش می‌یابند. حتی یک پیاده‌روی کوتاه در فضای باز می‌تواند مفید باشد.

کریمی بیان کرد:  برنامه‌ریزی منظم و مدیریت زمان به ما کمک می‌کند احساس کنترل بیشتری بر زندگی خود داشته باشیم و این به کاهش استرس کاذب کمک می‌کند. تعیین اولویت‌ها و تقسیم کار‌ها به وظایف کوچکتر باعث می‌شود که احساس بار ذهنی کمتری داشته باشیم.

او گفت:  در مواردی که استرس کاذب شدید و مزمن است، مشاوره با یک روانشناس یا متخصص سلامت روان می‌تواند مفید باشد. این افراد می‌توانند راهکار‌های تخصصی‌تر و مؤثرتری ارائه دهند.در نهایت، با تمرین مداوم و استفاده از روش‌های مذکور، می‌توان استرس کاذب را کنترل کرده و زندگی بهتری را تجربه کرد.

خبرنگار:عطیه رضایی


12092602
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان کل کشور گفت: فرهنگ‌سازی، کلید اصلی کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی است و اگر اولویت نخست ما کار فرهنگی باشد، آثار آن ماندگار خواهد بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حسینی گفت: بیش از ۱۰ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از جمعیت کشور را افراد سالمند تشکیل می‌دهند که معادل ۱۲ درصد جمعیت ایران است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم روز ملی مددکار امروز سه‌شنبه ۱۶ دی‌ماه با حضور مسئولان داخلی و مهمانان بین‌المللی برگزار شد و بر نقش سرمایه اجتماعی در سلامت جامعه تأکید شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران با انتشار بیانیه‌ای اقدام نظامی و مداخله جویانه ایالات متحده آمریکا علیه ونزوئلا را محکوم کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اولیای دم مرحوم امیر محمد خالقی دانشجوی دانشگاه تهران با حضور در دادسرای جنایی تهران، به صورت رسمی از حق قصاص قاتل فرزند خود گذشت کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» روند اجرای پروژه آزادراه شهید شوشتری و تقاطع غیرهمسطح بسیج – شهید محلاتی با حضور معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران مورد بازدید قرار گرفت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دیوان عالی کشور تأکید کرد: خط معترضان واقعی از اغتشاشگران وابسته به دشمن باید مشخص شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: خانوار‌های حمایتی در دهک‌های اول تا سوم از فردا می‌توانند برای خرید طرح جدید کالابرگ الکترونیکی به فروشگاه‌های تحت پوشش مراجعه کنند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، سخنگوی پلیس از افزایش ارسال پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی اعلام کرد: در حال حاضر ۳۵۰۰ پرونده اجرای احکام در تعزیرات وجود دارد و برخی از آنها مربوط به عدم بازگشت ارز وارداتی با ارقام بالا هستند

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است