بین‌الملل 15:53 - 24 مهر 1400

آنگلا مرکل به استانبول رفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دویچه وله، «آنگلا مرکل» صدر اعظم کنونی آلمان که آخرین روزهای کاری اش را در این مقام می گذراند، در مجموعه سفرهای تودیعی خود به عنوان صدر اعظم، این بار راهی استانبول در ترکیه شده است تا با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور دیدار کند.

وزارت خارجه ترکیه امروز شنبه در همین رابطه اعلام کرد که این دو قرار است درباره روابط دوجانبه، همراه با تبادل نظر در مورد روند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا و مسائل منطقه ای و بین المللی، بحث و گفتگو کنند.

انتظار می رود که مسئله پناهجویان افغان نیز از جمله موارد مهم این گفتگو باشد.

ترکیه در این رابطه نقشی کلیدی در پذیرش و مدیریت موج های پناهجویان به اتحادیه اروپا بازی می کند. این کشور از قبل حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار پناهجو از کشور سوریه و صدها هزار پناهجو از کشورهای دیگر مانند افغانستان پذیرفته است.

مرکل معمار پیمان پناهندگان اتحادیه اروپا با ترکیه است که در این رابطه از دولت آنکارا جهت محدود کردن تعداد پناهجویان و مهاجران به کشورهای اتحادیه اروپا، حمایت های مالی به عمل می آورد.

اتحادیه اروپا می خواهد مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار دیگر به ترکیه بپردازد تا صرف حمایت از افغان هایی که از افغانستان گریخته اند، شود، اما اردوغان بارها تاکید کرده است که کشورش هیچ گونه پناهجوی دیگری را نمی پذیرد.


11274084
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دو عضو گارد ملی آمریکا در نزدیکی کاخ سفید هدف تیراندازی قرار گرفتند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت ملی ترکیه پس از جلسه‌ای به ریاست رئیس جمهور این کشور اعلام کرد که ترکیه آماده است در سازوکار‌های حفظ صلح در نوار غزه شرکت کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دونالد ترامپ بار دیگر به خبرنگاران زن حمله کرد و در واکنش به مقاله‌ای درباره افت انرژی و سلامت خود، خبرنگار نیویورک تایمز را «زشت» خطاب نمود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آتش‌سوزی گسترده در برج‌های مسکونی هنگ‌کنگ تاکنون ۳۶ کشته و بیش از ۲۷۰ مفقود برجا گذاشته و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا به عنوان بخشی از آتش‌بس تجاری، معافیت‌های تعرفه‌ای برخی از کالا‌های صنعتی چین را تمدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بین‌المللی مهاجرت اعلام کرد که بیش از ۱۰۰۰ غیرنظامی سودانی در پی تشدید ناامنی از روستای هیلا بیرنو در کردفان جنوبی گریخته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از افشای مکالمه تلفنی فرستاده ویژه ترامپ با یک مقام ارشد روسی، اعضای کنگره او را خائن خوانده و خواستار اخراج وی شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گروهی از افسران ارتش اعلام کردند که قدرت را در گینه بیسائو که مستعد کودتاست، به دست گرفته‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ناتو می‌گوید روسیه «حتی با توافق صلح» همچنان یک تهدید بلندمدت باقی خواهد ماند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه بلاروس رسما آمادگی خود را برای برگزاری مذاکرات صلح اوکراین اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است