بین‌الملل 15:53 - 24 مهر 1400

آنگلا مرکل به استانبول رفت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دویچه وله، «آنگلا مرکل» صدر اعظم کنونی آلمان که آخرین روزهای کاری اش را در این مقام می گذراند، در مجموعه سفرهای تودیعی خود به عنوان صدر اعظم، این بار راهی استانبول در ترکیه شده است تا با «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور این کشور دیدار کند.

وزارت خارجه ترکیه امروز شنبه در همین رابطه اعلام کرد که این دو قرار است درباره روابط دوجانبه، همراه با تبادل نظر در مورد روند عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا و مسائل منطقه ای و بین المللی، بحث و گفتگو کنند.

انتظار می رود که مسئله پناهجویان افغان نیز از جمله موارد مهم این گفتگو باشد.

ترکیه در این رابطه نقشی کلیدی در پذیرش و مدیریت موج های پناهجویان به اتحادیه اروپا بازی می کند. این کشور از قبل حدود ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار پناهجو از کشور سوریه و صدها هزار پناهجو از کشورهای دیگر مانند افغانستان پذیرفته است.

مرکل معمار پیمان پناهندگان اتحادیه اروپا با ترکیه است که در این رابطه از دولت آنکارا جهت محدود کردن تعداد پناهجویان و مهاجران به کشورهای اتحادیه اروپا، حمایت های مالی به عمل می آورد.

اتحادیه اروپا می خواهد مبلغ ۳.۵ میلیارد دلار دیگر به ترکیه بپردازد تا صرف حمایت از افغان هایی که از افغانستان گریخته اند، شود، اما اردوغان بارها تاکید کرده است که کشورش هیچ گونه پناهجوی دیگری را نمی پذیرد.


11274084
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آمریکا با سرمایه‌گذاری نیم میلیارد دلاری برای توسعه چهار پایگاه در لهستان، حضور نظامی خود در شرق اروپا را پررنگ‌تر می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» الفیاض با تاکید بر اینکه شهادت فرماندهان مقاومت فراتر از مرز‌های جغرافیایی است، خون آنان را تجلی والاترین حد ایثار در راه دفاع از ارزش‌ها دانست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع صهیونیستی فاش کردند وزیر جنگ و فرماندهان ارشد نظامی اسرائیل با حضور در یک واحد عملیاتی مخفی سناریو‌های مقابله با تهران را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یونیفل اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته دو بار تیراندازی خطرناک در نزدیکی نیرو‌های این سازمان رخ داده است. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های صهیونیستی با فاش کردن فاکتور یک تریلیون شِکلی جنگ، هشدار دادند که تبعات مالی این «شکست تاریخی» به نسل‌های آینده منتقل خواهد شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده جمهوری‌خواه با انتقاد شدید از تهدید‌های نظامی ترامپ علیه ایران، خواستار تمرکز بر مشکلات داخلی آمریکا شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» تحلیل‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های ارضی روسیه در سالی که گذشت از مجموع تصرفات آن در سال‌های ۲۰۲۳ و ۲۰۲۴ هم بیشتر بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اکثر کشور‌های جهان با تحریم کنفرانس هوش مصنوعی در رژیم اسرائیل، اعتراض خود را به نسل‌کشی در غزه نشان دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» علیرغم تشدید اختلافات بی‌سابقه میان ریاض و ابوظبی، پیش‌بینی می‌شود که این ائتلاف برای مهار سقوط ۱۸ درصدی قیمت نفت، اختلافات سیاسی را کنار بگذارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امنیت سایبری بلژیک با هشدار نسبت به سلطه مطلق واشینگتن بر فضای مجازی، تأکید کرد که اروپا استقلال دیجیتال خود را از دست داده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است