اجتماعی 17:20 - 31 شهریور 1401
مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: طی شبانه روز گذشته ۵۰۴ بیمار مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و ۶ بیمار نیز جان خود را از دست دادند.

شناسایی ۵۰۴ بیمار کرونایی/ مرگ و میر کرونا تک رقمی شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت اعلام کرد: از دیروز تا امروز ۳۱ شهریور ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۵۰۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و ۹۸ نفر از آنان بستری شده‌اند و بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۵ هزار و ۸۵۵ نفر رسید.

متأسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۴۴ هزار و ۳۶۴ نفر رسید.

خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون و ۳۲۲ هزار و ۸۱۲ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند.

۲۲۶ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۵۴ میلیون و ۳۳ هزار و ۶۸۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

تزریق بیش از ۱۸ هزار دُز واکسن در شبانه‌روز گذشته

تاکنون ۶۵ میلیون و ۷۴ هزار و ۸۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۷۱ هزار و ۵۷۱ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۷۸ هزار و ۸۰۶ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند.

مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۷۲۴ هزار و ۴۶۴ دُز رسید و در شبانه روز گذشته ۱۸ هزار و ۱۹۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است.

در حال حاضر هیچ شهرستانی در وضعیت قرمز نیست و ۲۰ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۲۵۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۱۷۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

پایان پیام/


11695360
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ابتکاری از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس، مجموعه آموزشی «آقای پلیس» با هدف ترویج فرهنگ قانون‌مداری و آگاهی‌بخشی به جامعه تولید شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ وضعیت ترافیک و تردد معابر و بزرگراه‌های پایتخت را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) از تکمیل قریب‌الوقوع ظرفیت دفن در قطعات روز دفن خبر می‌دهد، سخنگوی شهرداری تهران این موضوع را رد کرده و تأکید دارد که ظرفیت این آرامستان همچنان قابل توجه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۰ در وضعیت زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس گفت: استفاده ناآگاهانه از فضای مجازی می‌تواند سلامت روان نوجوانان را تهدید کند، در حالی که استفاده صحیح آن فرصتی برای رشد و ارتباطات سالم فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان بهزیستی گفت: اعتیاد با چالش‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی همراه است و برنامه‌های بازتوانی و پیشگیری در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ساخت تابلوی چوبی زیارت عاشورا به دست مرد زندانی و خوابی که مادر مقتول ۲۴ ساعت قبل از اجرای حکم قصاص دید، باعث شد که پس از ۵ سال قاتل پسرش را ببخشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است