سیاسی 17:42 - 07 اسفند 1402
وزیر امور خارجه گفت: تهدید نتانیاهو برای حمله نظامی گسترده به رفح، این منطقه را در معرض یک فاجعه بزرگ قرار داده، فلذا اقدام فوری کشور‌های اسلامی ضرورت دارد.

ضرورت اقدام کشور‌های اسلامی برای جلوگیری از حمله نظامی گستره اسرائیل به رفح

حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در حاشیه پنجاه‌وپنجمین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل در ژنو سوییس، با رتنو مرسودی وزیر امور خارجه اندونزی دیدار و گفتگو کرد.

امیرعبداللهیان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، برگزاری انتخابات اخیر در اندونزی را تبریک گفت و با اشاره به تلاش‌های بسیار خوب اندونزی در ماه‌های اخیر در حمایت از فلسطین، از این کشور تشکر کرد.

وی به پیشنهاد ایران برای برگزاری اجلاس فوق العاده وزرای خارجه کشور‌های اسلامی در خصوص غزه اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد این نشست بزودی برگزار شود.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین عضویت اندونزی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد را تبریک گفت و دعوت از همتای خود جهت سفر به ایران را تجدید کرد. 

امیرعبداللهیان سلام رئیس جمهور کشورمان را به همتای ایشان از طریق وزیر خارجه ابلاغ کرد و با اشاره امضای ۱۱ سند در سفر رئیس جمهور کشورمان به اندونزی، بر لزوم تلاش و پیگیری دو طرف برای اجرای کامل آن‌ها تاکید کرد. 

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان بر اهمیت استفاده کشور‌های اسلامی از ظرفیت‌های در اختیار خود از جمله قطع همکاری‌های اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی برای اعمال فشار بر این رژیم به منظور پایان دادن به نسل‌کُشی علیه فلسطینیان تاکید کرد. 

وزیر خارجه کشورمان با اشاره به دیدار‌های اخیر خود با رهبران مقاومت فلسطین گفت، برغم جنایات جنگی رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه، هنوز ۶۰۰ هزار فلسطینی در این منطقه ویران شده حضور دارند که تحت محاصره کامل، با گرسنگی دست و پنجه نرم می‌کنند.

وی ادامه داد: تهدید نتانیاهو برای حمله نظامی گسترده به رفح، این منطقه را در معرض یک فاجعه بزرگ قرار داده است، فلذا اقدام فوری جامعه جهانی از جمله کشور‌های اسلامی ضرورت کامل دارد.

رتنو مرسودی وزیر خارجه اندونزی نیز از ابتکار ایران در پیشنهاد برگزاری اجلاس فوق العاده سازمان همکاری اسلامی تشکر کرد. وی اساس تشکیل سازمان همکاری اسلامی را مسئله فلسطین دانست و بر لزوم پایبندی سازمان به این هدف تاکید کرد. 

وی در خصوص روابط دوجانبه نیز بر اهمیت اسناد امضا شده در دیدار رؤسای دو کشور و لزوم اجرای آن‌ها تاکید کرد. وی همچنین همکاری‌های دو کشور در دیگر زمینه‌های مورد علاقه از جمله همکاری‌های علمی را حائز اهمیت دانست. 

وی گفت: مردم فلسطین در حال مرگ دسته جمعی در نتیجه گرسنگی، کمبود دارو و نیاز‌های درمانی هستند و کشور‌های اسلامی باید بتوانند با اقدام مؤثر جلوی این فاجعه انسانی را بگیرند.

در این دیدار دو طرف بر ادامه مشورت‌ها و رایزنی‌های مشترک تاکید کردند. 

وزیر خارجه اندونزی ابراز امیدواری کرد در آینده نزدیک به ایران سفر کند.


12033907
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت خارجه، در حاشیه یازدهمین نشست ائتلاف تمدن‌های ملل متحد در ریاض با معاون امور سازمان‌های بین‌المللی وزارت خارجه ازبکستان، دیدار کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور گفت: منابع حاصل از اصلاحات ساختاری از جمله اصلاح قیمت بنزین یا آزادسازی قیمت برنج در کالابرگ مردم هزینه می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در حکمرانی اجتماعی سرمایه‌ای برتر از اعتماد وجود ندارد، گفت: تمام اشکالات جامعه ناشی از بی‌اعتمادی است. اعتماد باید به مشارکت معنادار منجر شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان با اشاره به اقدامات گسترده دولت در زمینه توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: تا زمان تحقق کامل اهداف در حوزه انرژی‌های نو، مدیریت ناترازی انرژی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» پزشکیان گفت: درآمد ناشی از اجرای طرح اصلاح قیمت سوخت، به طور تمام و کمال و ۱۰۰ درصدی در راستای بهبود وضع معیشت مردم هزینه خواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در پیامی درگذشت عالم پارسا، حضرت آیت‌الله سید محمد شاهچراغی، نماینده پیشین ولی فقیه و امام جمعه سمنان و عضو سابق مجلس خبرگان رهبری، تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رهبر انقلاب اسلامی در پیامی، درگذشت عالم مجاهد و خدوم حجت‌الاسلام سیدمحمد شاهچراغی را تسلیت گفتند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رهبر معظم انقلاب گفت: جمهوری اسلامی ایران، تحت رهبری مقام معظم رهبری، با قاطعیت به حمایت از حزب الله ادامه خواهد داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه، تأکید کرد: ثبات و امنیت افغانستان تنها در چارچوب یک راه‌حل منطقه‌ای و بدون دخالت کشور‌های فرامنطقه‌ای امکان‌پذیر است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه حمله خشونت‌آمیز در سیدنی استرالیا را محکوم کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است