اقتصادی 14:20 - 05 مهر 1401

تحریم ها علیه ایران، امنیت انرژی جهان را به خطر انداخته است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نفت، جواد اوجی که شنبه (دوم مهرماه) در رأس هیئتی برای حضور در چند نشست و رایزنی با شرکت‌های بزرگ ژاپنی تهران را به مقصد توکیو ترک کرده بود، دیدارهای فشرده‌ای را در ژاپن داشته است.

وی در دیدار با مدیران عامل شرکت‌های بزرگ نفت و گاز ژاپن از جمله توشیاکی کیتامورا، مدیرعامل اینپکس، تاکشی سایتو، رئیس شرکت انئوس ژاپن، یاماموتو، مدیرعامل فوجی اویل، ترامورا، عضو هیئت مدیره مؤسسه بیمه سرمایه‌گذاری و صادرات (نکسی)، هابا، مدیرعامل نفت و گاز میتسوبیشی و مدیرعامل شرکت ماروبنی درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی و پایین‌دستی صنعت نفت ایران، همکاری‌های مشترک، تجارت حامل‌های انرژی و فناوری رایزنی و گفت‌وگو کرد.

وزیر نفت همچنین در جریان این سفر به نمایندگی از دولت جمهوری اسلامی ایران در آیین یادبود شینزو آبه، رئیس جمهور فقید ژاپن حضور پیدا کرد و در حاشیه این آیین در گفت‌وگو با شبکه دولتی کشور ژاپن (NHK) بیان کرد: ایران بدون انتظار برای بازگرداندن توافق، برای جذب سرمایه‌گذاری خارجی تلاش می‌کند و صددرصد آمادگی پذیرش سرمایه‌گذاری شرکت‌های ژاپنی را دارد.

اوجی (دوشنبه، چهارم مهرماه) در نشست وزارتی شراکت سبز آسیا (AGGPM) هم اظهار کرد: تحریم‌های یکجانبه و ظالمانه وضع‌شده علیه جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان دارنده رتبه نخست مجموع ذخایر نفت و گاز و تولیدکننده مهم انرژی جهان، امنیت انرژی جهان و منطقه را به خطر انداخته است.


11697767
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: حذف اراضی ماده ۵۰ و عدم اجرای آن زمینه ساز افزایش قیمت زمین و حبس اراضی مسکونی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی گفت: تسهیلات بانکی با نرخ ۱۲ درصد برای رانندگان و کامیون‌داران در نظر گرفته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد از توزیع گسترده روغن بصورت انبوه از روز شنبه در کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی توزیع نهاده مدت دار یا تولید قراردادی را راهکار پایداری تولید و تنظیم بازار اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از نهایی شدن قرارداد‌های مهم سرمایه‌گذاری با برخی کشور‌های علاقه‌مند برای توسعه زیرساخت‌های بنادر ایران خبرداد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: صندوق‌های با درآمد ثابت مبتنی بر ارز، از جمله ابزار‌های سرمایه‌گذاری جدید ارزی بازار سرمایه محسوب می‌شوند که منابع آنها صرف طرح‌های تولیدی خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شریعتمداری گفت:طی این مدت بالغ بر ۷۰ تا ۸۰ هزار میلیارد تومان منابع تازه از طریق بانک‌ها در اختیار پروژه‌ها و فعالیت‌های نفتی قرار گرفته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۱۸ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس حوزه انرژی گفت: بخش عمده‌ای از ناترازی انرژی از طریق اسقاط بخاری‌های فرسوده و کم‌بازده جبران می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران اعلام کرد: وضعیت پرواز‌ها و فرودگاه‌ها از مراجع رسمی، ملاک عمل قرار گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است