بین‌الملل 23:35 - 19 اردیبهشت 1404
در پی گزارش‌هایی مبنی بر حذف شرط عادی‌سازی روابط با عربستان از مذاکرات هسته‌ای آمریکا و ریاض، تل‌آویو خواستار تضمین‌های مشخص شد.

تل‌آویو خواستار تضمین درباره برنامه هسته‌ای عربستان شد

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - خبرگزاری‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند که تل‌آویو در بحبوحه گزارش‌هایی مبنی بر اینکه همکاری هسته‌ای آمریکا و عربستان دیگر به عادی‌سازی روابط با این رژیم مرتبط نیست، خواستار تضمین‌های مشخصی در مورد غنی‌سازی اورانیوم در عربستان سعودی شده است.

این رسانه‌ها توضیح دادند که رژیم تروریستی اسرائیل در چارچوب مذاکرات مربوط به پروژه انرژی هسته‌ای عربستان، خواستار تضمین‌های مشخصی در مورد موضوع غنی‌سازی اورانیوم در خاک عربستان شده است.

یک روزنامه صهیونیستی نیز به نقل از منابع اسرائیلی که نامشان فاش نشده، اعلام کرد: «آینده روند عادی‌سازی روابط بین اسرائیل و عربستان سعودی همچنان به موضع ریاض بستگی دارد، اما این امر همچنین نشان دهنده میزان تمایل بنیامین نتانیاهو برای برداشتن گام‌های سیاسی در این مسیر است.»

این خبر پس از آن منتشر شد که رسانه‌های آمریکایی چند روز پیش از سفر دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا به عربستان سعودی در چارچوب یک سفر منطقه‌ای، فاش کردند که آمریکا دیگر عادی‌سازی روابط عربستان سعودی با رژیم تروریستی اسرائیل را به عنوان شرط پیشرفت در مذاکرات همکاری هسته‌ای غیرنظامی خواستار نیست.

قرار است ترامپ سفر خود به خلیج فارس را از ۱۳ مه آغاز کند و در این سفر از عربستان سعودی، قطر و امارات متحده عربی دیدن خواهد کرد و تا ۱۶ مه ادامه خواهد داشت. طبق آنچه وب‌سایت صهیونیستی والا روز جمعه فاش کرد، ترامپ احتمالاً در این سفر از اراضی اشغالی دیدن نخواهد کرد.

منبع: النشره


12187746
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیتی از زخمی شدن یک زن در پی انفجار ناشناخته در منطقه المزه دمشق خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» گزارش‌ها حاکی از آن است که انفجاری در یک ایستگاه پلیس در کشمیر رخ داده که منجر به آتش‌سوزی گسترده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسناد نشان می‌دهد که مجرم جنسی مشهور آمریکایی با بسیاری از سران سیاسی آمریکا و حتی نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در ارتباط بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عربستان یورش صهیونیست‌ها به مسجدالاقصی و تجاوزات مداوم علیه فلسطینیان را محکوم کرده و نسبت به سکوت بین‌المللی هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در حادثه‌ای جدی در مرکز استکهلم، برخورد یک اتوبوس با ایستگاه اتوبوس موجب کشته و زخمی شدن چندین نفر شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» استیو ویتکاف، فرستاده ویژه کاخ سفید قصد دارد به زودی با خلیل الحیه، مذاکره‌کننده ارشد حماس دیداری داشته باشد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روسیه با ارائه پیش‌نویس جایگزین درباره غزه، طرح صلح آمریکا را به چالش کشید، درحالیکه آتش‌بس غزه متزلزل‌تر از همیشه است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اسنادی که این هفته توسط اعضای دموکرات کنگره فاش شد، ابعاد جدیدی درباره رابطه ترامپ و مجرم جنسی مشهور فاش می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای حقوق بشر سازمان ملل در قطعنامه‌ای به شدت خشونت‌ها و فجایع در الفاشر سودان را محکوم کرد و خواستار تحقیق فوری شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ریاست‌جمهوری سوریه اعلام کرد اخبار همکاری الجولانی با ائتلاف بین‌المللی صحت ندارد و همه تصمیمات به‌صورت مستقل اتخاذ شده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است