بین‌الملل 22:39 - 23 بهمن 1403
شورای وزیران عربستان سعودی ضمن اعلام مخالفت با کوچاندن اجباری ملت فلسطین، تأکید کرد که مسئله فلسطین برای عربستان یک مسئله مرکزی است.

عربستان: با کوچاندن اجباری ملت فلسطین قاطعانه مخالفیم

شورای وزیران عربستان سعودی شامگاه امروز سه‌شنبه تأکید کرد که با اظهارات مسئولان رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن ملت فلسطین از خاک این کشور، به صورت قاطعانه مخالف است.

این نهاد سعودی گفت که مسئله فلسطین برای عربستان یک مسئله مرکزی است و «صلح دائمی فقط با پذیرش اصل همزیستی مسالمت‌آمیز میسر است که از طریق راهکار دودولتی محقق خواهد شد».

وزارت خارجه عربستان هم بیستم بهمن ماه اعلام کرد: ما اقدام کشور‌های برادر در محکوم کردن، تقبیح کردن و مخالفت کامل با اظهارات بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در مورد کوچاندن مردم فلسطین از خاک خود را ارج می‌نهیم. 

وزارت خارجه عربستان تصریح کرد: ما مواضع کشور‌های عربی و اسلامی که بر مرکزیت داشتن مسئله فلسطین تاکید کردند، ارج می‌نهیم. ما بر مخالفت قاطع خود با سخنانی که هدفش منحرف کردن توجهات از جنایت‌های پی در پی رژیم اشغالگر اسرائیل در قبال برادران فلسطینی در غزه است، تاکید می‌کنیم. 

وزارت خارجه عربستان عنوان داشت: ما تاکید می‌کنیم که مردم برادر فلسطین صاحب حق در خاک خود هستند و افرادی وارد شده یا مهاجر به فلسطین نیستند که رژیم اشغالگر ظالم هر زمان که بخواهد بتواند آنها را اخراج کند. این حق مردم برادر فلسطین، پابرجا باقی خواهد ماند و هر چقدر که زمان بگذرد، هیچکس نمی‌تواند این حق را از مردم فلسطین سلب کند.

بنیامین نتانیاهو پیشتر شرط عربستان برای تشکیل کشور فلسطین در ازای عادی سازی روابط با این رژیم را رد و به عربستان پیشنهاد کرد که در خاک خودش کشور فلسطین را برپا کند. 

وی مدعی شد که سعودی‌ها زمین خالی بسیاری در اختیار دارند و می‌توانند کشور فلسطین را آنجا بنا کنند. نتانیاهو ادعا کرد که پس از حوادث ۷ اکتبر اسرائیل نمی‌تواند اجازه دهد که کشور فلسطین در اراضی خودشان تشکیل شود.

منبع: فارس


12154705
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه آمریکا چندین نهاد و کشتی مرتبط با صنعت نفت ایران را تحت تحریم‌های جدید قرار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه آمریکایی ادعا می‌کند که مقامات ایرانی و آمریکایی در مواضع امروز خود، نسبت به مذاکرات پیشین در اوایل امسال تغییر چندانی ایجاد نکرده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نماینده پارلمان الجزایر با اشاره به برگزاری مذاکرات گفت که آمریکا هنوز درباره اینکه وارد یک درگیری منطقه شود و هزینه‌های زیادی بپردازد مردد است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کمیسیون اروپا می‌گوید برنامه تیک‌تاک به گونه‌ای اعتیادآور طراحی شده و بنابراین قوانین این اتحادیه را نقض کرده و باید تغییراتی در خود ایجاد کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده اسبق سپاه پاسداران در مصاحبه با ریانووستی هشدار داد که در صورت حمله آمریکا به ایران، درگیری منطقه‌ای پیش خواهد آمد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» راهپیمایی میلیونی مردم یمن در شهر‌های مختلف این کشور امروز در حمایت از ایران، لبنان و فلسطین برگزار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس شورای امنیت روسیه به کشور‌های اروپایی هشدار داد که در درون تله‌ی آمریکا افتاده‌اند و ماجرای گرینلند تنها شروع ماجراست.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو‌های امروز را «بسیار جدی» و «مفید» توصیف کرد و گفت هدف آن است که مقامات مجددا تشکیل جلسه دهند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مدعی شد که موضع این نهاد در رابطه با ایران، بازگشت به میز مذاکرات و دسترسی کامل به سایت‌های هسته‌ای است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با پایان دور اول مذاکرات هسته‌ای، منابعی گزارش دادند که ایران قاطعانه با گسترش موضوعات مورد بحث مخالفت کرده و خواستار رفع تحریم‌ها شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است