اجتماعی 08:57 - 23 تیر 1403
رئیس سازمان ثبت احوال از ایجاد سامانه تعاملی نام با هدف ارائه خدمت انتخاب نام نوزادان برای والدین خبر داد.

خدمات مشاوره برای نام‌گذاری نوزادان با نام‌های اصیل

 هاشم کارگر معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: انتخاب نام نوزادان در بدو تولد یکی از دغدغه‌های اصلی والدین است که همواره قبل یا بعد از تولد نوزاد مورد توجه خانواده قرار می‌گیرد و در دهه‌های اخیر با توجه به اقتضائات فرهنگی با پدیده‌ی افزایش فراوانی نام‌های نوپدید مواجه بوده‌ایم.

وی بیان داشت: سازمان ثبت احوال کشور در راستای ارائه خدمات بهتر و کمک به خانواده‌ها برای انتخاب نام مناسب و مشاوره تخصصی در این خصوص، سامانه جامع هوشمند با عنوان "سامانه تعاملی نام" را طراحی و در بستر سامانه متمرکز ارائه خدمات ثبت احوال (سهیم) در دسترس عموم قرار داده است.

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال افزود: این سامانه مرجع خدمات مشاوره برای نام گذاری نوزادان در زمینه‌های مختلف و همچنین ارائه خدمات ویژه برای انتخاب نام‌های اصیل ایرانی و اسلامی با توجه به اقتضائات ملی، قومی و محلی است و باعث خواهد شد ترویج نام‌های جدید جذاب، زیبا و نوآورانه متناسب با فرهنگ اسلامی، ایرانی صورت گیرد.

هاشم کارگر تصریح کرد: والدین می‌توانند در بستر اینترنت و همچنین با تلفن همراه خود با مراجعه به نشانی sahim.sabteahval.ir و بخش سامانه تعاملی نام از خدمات آن بهره‌مند گردند.


12072616
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در ابتکاری از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی پلیس، مجموعه آموزشی «آقای پلیس» با هدف ترویج فرهنگ قانون‌مداری و آگاهی‌بخشی به جامعه تولید شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهور تهران بزرگ وضعیت ترافیک و تردد معابر و بزرگراه‌های پایتخت را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در حالی که مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س) از تکمیل قریب‌الوقوع ظرفیت دفن در قطعات روز دفن خبر می‌دهد، سخنگوی شهرداری تهران این موضوع را رد کرده و تأکید دارد که ظرفیت این آرامستان همچنان قابل توجه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: در حال حاضر کیفیت هوای تهران با شاخص ۱۰۰ در وضعیت زرد و قابل قبول، اما در مرز آلودگی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک روانشناس گفت: استفاده ناآگاهانه از فضای مجازی می‌تواند سلامت روان نوجوانان را تهدید کند، در حالی که استفاده صحیح آن فرصتی برای رشد و ارتباطات سالم فراهم می‌کند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان بهزیستی گفت: اعتیاد با چالش‌های روانی، اجتماعی و اقتصادی همراه است و برنامه‌های بازتوانی و پیشگیری در حال اجراست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ساخت تابلوی چوبی زیارت عاشورا به دست مرد زندانی و خوابی که مادر مقتول ۲۴ ساعت قبل از اجرای حکم قصاص دید، باعث شد که پس از ۵ سال قاتل پسرش را ببخشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با تاکید بر ضرورت هوشمندسازی، گفت: پایتخت نباید به صورت سنتی اداره شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پس از آنکه عباس پالیزدار ادعا‌هایی را در مورد افراد مختلف مطرح کرد، با شکایت شاکیان خصوصی مواجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت اعلام کرد که جاماندگان حج تمتع سال ۱۳۹۹ ـ که به دلیل همه‌گیری کرونا امکان تشرف پیدا نکردند ـ می‌توانند در حج تمتع ۱۴۰۵ ثبت‌نام کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است