علمی فناوری 14:52 - 03 خرداد 1404
دولت چهاردهم با افزایش اعتبار استعلام‌های خدمات زمین‌محور به یک سال، گامی بلند در راستای حذف موانع اداری و تسریع در صدور مجوز‌ها برداشته است.

اعتبار استعلام‌های خدمات زمین محور یک‌ساله شد

باشگاه خبرنگاران جوان - مازیار مباشری، مدیرکل توسعه زیرساخت خدمات دولت هوشمند سازمان فناوری اطلاعات، درباره استعلام‌های سامانه زمین، گفت: تا پیش از این، انقضای زودهنگام استعلام‌ها یکی از چالش‌های اصلی متقاضیان بود. اعتبار کوتاه‌مدت استعلام‌ها، که گاهی پیش از رسیدن به دستگاه بعدی باطل می‌شد، فرآیندهای اداری را طولانی و متقاضیان را سردرگم می‌کرد و این موضوع نه‌تنها زمان و هزینه زیادی هدر می‌داد، بلکه اثربخشی خدمات دولت هوشمند را کاهش داده بود.

وی افزود: بر همین اساس با همکاری سازمان فناوری اطلاعات ایران، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری، ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و سازمان اداری و استخدامی کشور، این مشکل برطرف شده است و اعتبار استعلام‌های خدمات زمین‌محور از این پس حداقل یک سال خواهد بود و در مواردی مانند موافقت اصولی، این اعتبار تا پایان دوره موافقت، یعنی حداقل دو سال، تعیین شده است.

مباشری توضیح داد: چنانچه استعلامی پیش از صدور مجوز نهایی منقضی شود، دستگاه‌های میانی نیازی به بررسی اعتبار آن ندارند و وظیفه تمدید یا دریافت استعلام جدید بر عهده سامانه پنجره واحد زمین است. همچنین، اگر پرونده‌ای با استعلام منقضی به مرجع صدور مجوز نهایی برسد، مسوولیت تمدید بر عهده آن مرجع خواهد بود.

مدیرکل توسعه زیرساخت خدمات دولت هوشمند تصریح کرد: این طرح مشکلات بیش از ۱۵ هزار پرونده با اعتبار منقضی‌شده را برطرف کرده و از بروز مشکل برای بیش از پنج هزار پرونده در شرف انقضا جلوگیری می‌کند.

وی دادمه داد: این اقدام که بر اساس بازخوردهای دریافتی از طریق سامانه ۱۶۴۹ سازمان فناوری اطلاعات ایران طراحی شده، با هدف کاهش خطاهای انسانی، حذف تأخیر در فرآیندها و افزایش سهولت خدمات‌رسانی اجرا شده است.

سامانه پنجره واحد زمین، یکی از ۲۰ پروژه کلیدی دولت هوشمند، با هدف صدور مجوزهای زمین‌محور و پایش ماهواره‌ای اراضی طراحی شده و از طریق نشانی zamin.gov.ir در دسترس عموم قرار دارد.

منبع: وزارت ارتباطات


12193158
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش در پیامی، درگذشت ناصر قفلی، خیر مدرسه‌ساز را تسلیت گفت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش و پرورش با تأکید بر چهره‌نگاری شایسته از معلم، گفت: ضرورت دارد فرمایشات رهبر معظم انقلاب، نقشه راه وزارت آموزش و پرورش شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دانشمندان یک کهکشان غول‌پیکر را شناسایی کرده‌اند که به طرز چشمگیری شبیه کهکشان راه شیری، اما بزرگتر و قدیمی‌تر است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اعلام اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت و مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ جزئیات مصاحبه پذیرفته شدگان اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نحوه راه رفتن فرد در جوانی، می‌تواند باعث عدم تعادل و سقوط در حین راه رفتن در دوره پیری شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی با اشاره به نزدیک شدن فصل امتحانات و مصرف خودسرانه «ریتالین» توسط برخی دانشجویان به بهانه افزایش تمرکز و بهره‌وری تحصیلی، هشدار داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از اعلام اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت و مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه آزمون ورودی مقطع دکتری «Ph.D» نیمه‌متمرکز سال ۱۴۰۴ خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست ستاد فناوری‌های نرم و توسعه صنایع خلاق از انتشار شاخص‌های فنی ارزیابی محصولات صنایع خلاق خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به عدم ثبت قانونی در اداره ثبت شرکت‌ها و موسسات غیر تجاری، مجوز فعالیت ۳۴ متقاضی جذب دانشجوی بین‌الملل ابطال شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» عمل مفصل زانو در برخی از بیماران موفقیت آمیز نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است