اقتصادی 13:54 - 10 اردیبهشت 1404
نایب‌رئیس اتاق ایران با حضور در ایران‌اکسپو تصریح کرد: برای توسعه صادرات باید گشایش اعتبارات اسنادی تسهیل و قانون پیمان‌سپاری ارزی اصلاح شود.

بخش خصوصی تسهیل گشایش اعتبارات اسنادی را دنبال می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان - حسین پیرموذن، نایب‌رئیس اتاق ایران در حاشیه بازدید از نمایشگاه ایران‌اکسپو ۲۰۲۵ گفت: با توجه به شروع و استمرار مذاکرات ایران و آمریکا این امید در سطح جامعه به وجود آمده است که زمینه توسعه صادرات و سرمایه‌گذاری تسهیل شود.

او در جمع خبرنگاران تاکید کرد: شرایط مذاکرات ایران و آمریکا این امید را در بین فعالان بخش خصوصی به وجود آورده است که شاهد رونق تجارت خارجی کشور باشیم.

نایب‌رئیس اتاق ایران توسعه صادرات غیرنفتی را از وظایف جدی اتاق ایران دانست و تاکید کرد: با توجه به اینکه مسیر صادرات غیرنفتی ایران از منظر بین‌المللی در حال تسهیل است، امیدواریم مذاکرات ایران و آمریکا به نتیجه مثبت برسد و شاهد خیر آن برای اقتقاد ایران باشیم.

پیرموذن همچنین از مقامات دولتی خواست تا درباره روند پیمان‌سپاری ارزی، تسهیل در گشایش اعتبارات اسنادی و سایر قوانین مترتب بر صادرات و واردات، راهکاری پیدا کنند تا شرایط داخلی اقتصاد کشور نیز برای تجارت بهبود پیدا کند.

منبع: اتاق ایران


12185143
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وقتی به نقشه صادرات غیرنفتی نگاه می‌کنیم، یک نام همیشه می‌درخشد. طبق آمار گمرک، فرش ایرانی همچنان یکی از مهم‌ترین سفیران فرهنگ ماست که به بیش از ۵۵ کشور جهان، از آلمان گرفته تا ژاپن، صادر می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا ۱۶ آذر ماه سامانه بارشی جدید وارد کشور شده و بسیاری از نقاط کشور را در برمی‌گیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در دنیای امروز که هر کسب و کاری برای دیده شدن با ده‌ها رقیب کوچک و بزرگ رو به روست، تنها داشتن مهارت یا ارائه یک خدمت خوب کافی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: توسعه اینچه برون، استان گلستان را به دروازه ورودی شرق دریای خزر تبدیل می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: شرکت راه آهن باید با تقویت مبادی مرزی، ظرفیت ترانزیت کشور را به ۱۵ میلیون تن در سال برساند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کل جامعه حسابداران رسمی ایران گفت: ۹۵ درصد بازار سرمایه، ۶۰ درصد از شبکه بانکی کشور و بیش از ۸۰ درصد صنعت بیمه را تحت حسابرسی داریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان اداری استخدامی گفت: سازمان اداری استخدامی برنامه دارد که‌ پرداخت‌های اضافی را مبتنی بر عملکرد کارکنان انجام دهد تا عدالت در نظام پرداخت رعایت شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که بازار دندانپزشکی در ایران با رشد قابل توجهی رو‌به‌رو است، تقاضا برای خدمات ایمپلنت دندان در شهر‌های بزرگ مانند تهران و کرج افزایش چشمگیری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» از ابتدای سال جاری تا ۱۱ آذرماه در مجموع ۴۰ میلیارد و ۱۹۴ میلیون دلار برای نیاز‌های مختلف وارداتی کشور توسط بانک مرکزی تأمین ارز انجام شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است