اجتماعی 17:35 - 03 اردیبهشت 1404
رئیس پلیس راهور فراجا در دیدار با همتای عراقی خود، تسهیل تردد و افزایش ایمنی مسیر‌های جاده‌ای در ایام اربعین را به‌عنوان محور اصلی دیپلماسی مرزی پلیس راهور عنوان کرد.

تسهیل تردد و ارتقای ایمنی جاده‌های اربعینی، محور دیپلماسی مرزی پلیس راهور فراجا

باشگاه خبرنگاران جوان - سردار سید تیمور حسینی، رئیس پلیس راهور فراجا امروز -چهارشنبه ۳ اردیبهشت‌ماه- در بازدید از محور‌های مواصلاتی پایانه مرزی مهران و دیدار با همتای عراقی خود سرلشکر عدی- رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور عراق با تأکید بر اینکه تلاش پلیس راهور فراجا بر پایه همکاری با دستگاه‌های داخلی و توسعه دیپلماسی مرزی با کشور عراق است، اظهار کرد: هدف اصلی ما فراهم آوردن سفری ایمن، روان و بدون مشکل برای زائران اربعین حسینی است.

وی افزود: مصمم هستیم با افزایش جلسات مشترک با پلیس راهنمایی و رانندگی عراق، آمادگی لازم را از هم‌اکنون برای میزبانی از این کنگره عظیم و جهانی فراهم کنیم.

سردار حسینی همچنین اعزام تیم‌هایی از پلیس ایران برای بازدید و ارزیابی وضعیت ایمنی و بهسازی جاده‌ها در کشور عراق را از محور‌های اصلی این نشست عنوان کرد و افزود: در این جلسه هماهنگی‌هایی برای اعزام تیم‌های آموزشی از پلیس جمهوری اسلامی ایران جهت آموزش نحوه استفاده از تجهیزات هوشمند به کارکنان پلیس راهنمایی و رانندگی عراق انجام شد.

در ادامه این نشست، سرلشکر عدی، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی کشور عراق، ضمن قدردانی از تلاش‌های پلیس ایران، از آن به‌عنوان یکی از موفق‌ترین پلیس‌های منطقه یاد کرد و گفت: بهره‌گیری از تجربه و دانش پلیس جمهوری اسلامی ایران می‌تواند راهگشای بسیاری از مسائل باشد. او همچنین ابراز امیدواری کرد که با همکاری دو جانبه، گام‌های مؤثری در زمینه روان‌سازی و تسهیل تردد در مسیر‌های اربعینی برداشته شود.

در پایان این جلسه مقرر شد جلسات کارشناسی بیشتری با محوریت اجرای برنامه‌های مشترک پلیس راهنمایی و رانندگی در دیگر مرز‌های اربعینی برگزار گردد و بر لزوم تعامل و همکاری گسترده‌تر بین دو کشور در این حوزه تأکید شد.

محور اصلی این جلسه، هماهنگی‌های بیشتر برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین، ارتقای ایمنی مسیر‌های ارتباطی، تأمین امنیت زائران و آموزش نحوه استفاده از تجهیزات نوین نظارتی و کنترلی نظیر دوربین‌های کنترل سرعت و سامانه‌های هوشمند بود. همچنین، آموزش نیروی انسانی در جهت بهره‌برداری صحیح از این تجهیزات مورد تأکید قرار گرفت.

منبع: فراجا


12182670
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار پایتخت عصر امروز در حاشیه اجلاس مجمع گفتگوی تهران با وزیر امور خارجه کشورمان دیدار کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران بر ضرورت استفاده از داده‌های دقیق و به‌روز در سیاست‌گذاری‌های حوزه زمین و ساخت‌وساز تاکید کرد و نقش سازمان جغرافیایی کشور را در این مسیر موثر و راهبردی دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه در تشریح جنبه‌های شخصیت شهید رئیسی گفت: شهید رئیسی در مسیر رسیدن به اهداف، خستگی‌ناپذیر و نستوه بود و این ویژگی با ارتقای مناصب یا افزوده شدن بر سن او، نه تنها کاسته نمی‌شد که افزایش نیز پیدا می‌کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس قوه قضاییه گفت: «پیوست رسانه‌ای» به مثابه پدافند غیرعامل است که هم تهدید و آسیب‌ها را دفع می‌کند و هم از وقوع آنها جلوگیری به عمل می‌آورد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» حجت الاسلام محسنی اژه‌ای در ایام شهادت رئیس دولت سیزدهم با حضور در سیمای جمهوری اسلامی ایران به تشریح ویژگی‌های شخصیتی وی پرداخت.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت با اشاره به وجود مجموعه‌ای از دارو‌های مورد نیاز زائران در مراکز درمانی ایران گفت: محموله تکمیلی هم وارد عربستان شده و در حال ترخیص است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اصول تربیت فرزندان خانواده دو بخش طلایی دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا گفت: مقامات قضایی باید نسبت به اهمیت کار شما فعالان رسانه‌ای در دستگاه قضا، توجیه باشند و بدانند که کار شما، تبیین‌کننده اقدامات آنها است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر تدوام روند جمع آوری معتادان متجاهر گفت: شناسایی و طرد اتباع خارجی غیر مجاز همچنان باید ادامه یابد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بهتر است افراد برنامه‌های خود را بر روی کاغذ پیاده‌سازی کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است