بین‌الملل 11:03 - 02 اسفند 1402
دادگاه عالی انگلیس پرونده‌ای را که خواهان لغو ارسال تسلیحات از این کشور به اراضی اشغالی شده بود، رد کرد.

مخالفت دادگاه عالی انگلیس با لغو مجوز‌های ارسال اسلحه به رژیم صهیونیستی

دادگاه عالی انگلیس اعلام کرد با درخواست گروه‌های حقوق بشری مستقر در این کشور که می‌گویند فروش اسلحه به رژیم صهیونیستی سبب نقض قوانین بین‌المللی بشردوستانه می‌شود و بنابراین مجوز‌های مربوط به آن باید لغو شود، موافقت نخواهد کرد. 

به گزارش گاردین، دادگاه عالی انگلیس مدعی شده برای لغو مجوز فروش تسلیحات، باید به صورت واضح مشخص شود که از این تسلیحات در «نقض جدی» قوانین بین‌المللی استفاده شده است. 

این تصمیم در حالی اعلام می‌شود که شمار شهدای فلسطینی از ۲۹ هزار نفر عبور کرده و بیش از ۶۰ درصد ساختمان‌ها در غزه بر اثر بمباران ویران شده است.

سازمان حقوق بشر فلسطینی «الحق» و شبکه جهانی اقدام حقوقی که این چالش حقوقی را علیه وزارت تجارت انگلیس آغاز کرده بودند می‌گویند چنین تصمیمی با اجماع فزاینده بین‌المللی علیه رژیم صهیونیستی مطابقت ندارد.

این سازمان‌ها در ماه دسامبر درخواست کردند مجوز‌های مربوط به صادرات سلاح مجددا مورد بررسی قضایی قرار گیرد. طبق قانون انگلیس برای صادرات اسلحه، اگر «خطر واضحی» وجود داشته باشد که از یک سلاح برای «نقض جدی قوانین بین‌المللی بشردوستانه» استفاده می شود مجوز صادرات باید لغو گردد. 

گفته می‌شود در سال‌های اخیر انگلیس طیف گسترده‌ای از تسلیحات از جمله قطعات رادار‌های نظامی، تجهیزات هدف‌گیری، قطعات پشتیبانی نظامی، هواپیماو کشتی‌های جنگی را به تل‌آویو ارسال کرده است. 

پیش از این و در هفته گذشته، دادگاهی در هلند به دولت این کشور دستور داد به مدت ۷ روز تحویل قطعات جنگنده F۳۵ به رژیم صهیونیستی را متوقف کند.


12032566
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» افشاگری‌های جدید از به‌کارگیری گسترده هوش مصنوعی توسط ارتش اسرائیل در غزه پرده برداشته است
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست «هیئت صلح» به‌ریاست دونالد ترامپ برای تثبیت و بازسازی غزه در واشنگتن برگزار شد و حدود ۳۵ کشور از جمله ترکیه، عربستان و اندونزی به آن پیوستند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نروژ در پی افزایش نگرانی‌های امنیتی در منطقه خاورمیانه، برخی از نیرو‌های خود را از این منطقه خارج یا جابه‌جا کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزرای خارجه روسیه و ایران در تماسی تلفنی، آخرین تحولات برنامه هسته‌ای تهران و دور جدید مذاکرات با آمریکا در ژنو را بررسی کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به افزایش حضور نظامی همزمان با دور تازه مذاکرات ایران و آمریکا، خواستار حل دیپلماتیک تنش‌ها شد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه انگلیسی فایننشال تایمز به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که حضور دریایی آمریکا در خاورمیانه رو به افزایش است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا درباره احتمال اقدام نظامی در صورت عدم حصول توافق با ایران، تنش‌ها را در خاورمیانه تشدید کرد و موجی از نگرانی را به بازار‌های آسیا فرستاد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» خبرگزاری تاس به نقل از یک منبع آگاه گزارش داد که مذاکرات سه‌جانبه روسیه، اوکراین و آمریکا ممکن است هفته آینده در ژنو از سر گرفته شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در واکنش به نخستین نشست «هیئت صلح» ترامپ در واشنگتن، تأکید کرد که هرگونه بحث درباره آینده غزه مستلزم توقف کامل حملات و رفع محاصره است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت فاش کرد که آمریکا و اسرائیل در صورت شکست مذاکرات ژنو، طرح‌های عملیاتی مشترکی برای حملات گسترده به ایران آماده کرده‌اند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است