اجتماعی 17:57 - 19 آذر 1403
عبدلیان‌پور از برگزاری آیین اعطای پروانه‌های وکالت تخصصی خبر داد و گفت: این مرکز در هفت بخش و ۳۷ زیرمجموعه در حوزه وکالت تخصصی فعالیت‌های خود را دنبال می‌کند.

پروانه وکالت در ۳۷ رشته تخصصی اعطا می‌شود

حسن عبدلیان‌پور روز دوشنبه در نخستین همایش بزرگداشت دوره وکالت تخصصی با بیان اینکه تخصصی عمل کردن از موارد مورد تاکید ریاست قوه قضاییه، هم در حوزه وکالت و هم در حوزه قضاوت است، گفت: مرکز وکلا فعالیت خود را به صورت ویژه به‌خصوص برای پرداختن به دعاوی نوظهور و ارائه خدمات تخصصی آغاز کرده است.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه همچنین از برگزاری آیین اعطای پروانه‌های وکالت تخصصی خبر داد و با بیان اینکه این مرکز در هفت بخش و ۳۷ زیرمجموعه در حوزه وکالت تخصصی فعالیت‌های خود را دنبال می‌کند، تصریح کرد: حوزه‌های تخصصی وکالت بیشتر برای حل مشکلات مبتلابه جامعه به صورت تخصصی از جمله در حوزه‌های پزشکی، ورزشی و رمزارز‌ها است.

وی با اشاره به حضور حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این همایش اظهار داشت: حضور وزیر علوم و تحقیقات کشور در چنین برنامه‌هایی، نشانگر وفاق و همدلی است، همچنان که این وفاق در دیگر بخش‌های دولت هم ایجاد شده است.

عبدلیان‌پور اضافه کرد: می‌توانیم با کمک هم و اتکا به تخصص یکدیگر گره‌های بسیاری را از مشکلات کشور باز کنیم و از ظرفیت‌های موجود برای حل مسائل استفاده کنیم.

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه اظهار امیدواری کرد که برگزاری این همایش سرآغاز روز بزرگی برای همه در دفاع از حق و اجرای عدالت باشد.

تخصصی شدن وکالت، سبب اعتماد جامعه به وکلا می‌شود

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این همایش گفت: فناوری امروزه به مانند رمزارز‌ها و هوش مصنوعی، مسائل وسیعی در حوزه حقوق به وجود آورده است و مسئله نوظهور دعاوی حتی در حوزه‌های قدیمی به مانند تجارت بین‌الملل و مالکیت فکری نیز مشاهده می‌شود.

حسین سیمایی صراف اظهار کرد: یک وکیل نمی‌تواند به تنهایی در تمام این حوزه‌ها اشراف داشته باشد؛ بنابراین وکالت تخصصی می‌تواند خدمات حقوقی با کیفیت ارائه دهد و سبب افزایش اعتماد جامعه به وکیل باشد.

منبع: قوه قضاییه


12125592
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» آمار‌ها نشان می‌دهد تصادفات فوتی موتورسیکلت‌سواران در پایتخت طی هشت ماه گذشته سال جاری نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل حمل‌ونقل شهرداری تهران با اشاره به اینکه حدود ۷ میلیون موتورسیکلت عامل مهم تشدید ترافیک پایتخت است، گفت: سهم حمل‌ونقل عمومی از سفر‌های شهری به حدود ۳۰ تا ۳۵ درصد کاهش‌یافته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازرس کل امور وزارت کشور، بر مدیریت تأمین اقلام و کالا‌های ضروری مورد نیاز شهروندان و حمایت از تولیدکنندگان داخلی و حذف واسطه‌گری و دلالی تاکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان وظیفه عمومی فراجا کلیه مشمولان دارای برگ آماده به خدمت برای دی ماه سال ۱۴۰۴ را فراخواند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان با استخدام مجرمان سابقه‌دار و آموزش آنها، سناریوی سرقت از خانه‌ها و گوشی را رقم می‌زد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل ثبت شرکت‌ها و مؤسسات غیرتجاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از آغاز ثبت کارگزاری‌های فنی، مهندسی و حقوقی از ابتدای دی‌ماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت کنترل کیفیت هوای تهران اعلام کرد: میانگین کیفیت هوا هم اکنون بر روی شاخص ۸۷ قرار گرفته و وضعیت هوا زرد و قابل قبول است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کاهش محسوس دمای هوا به‌ویژه در ساعات شب و صبح در شهر مدینه منوره، به زائران عمره مفرده توصیه می‌شود لباس گرم و مناسب فصل همراه داشته باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی، جوی و محور‌های مسدود کشور را تشریح کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است