بین‌الملل 06:18 - 13 آذر 1403
کاخ الیزه بامداد سه‌شنبه اعلام کرد که امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه و محمد بن سلمان ولیعهد سعودی خواستار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در لبنان شدند.

الیزه: مکرون و بن سلمان خواستار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در لبنان شدند

به نقل از خبرگزاری فرانسه، الیزه پس از دیدار مکرون و بن سلمان در بیانیه‌ای گفت که طرفین «خواستار برگزاری انتخابات ریاست جمهوری با هدف همگرایی میان مردم لبنان شدند.»

کاخ ریاست جمهوری فرانسه افزود که مکرون و بن سلمان همچنین خواهان «انجام اصلاحات ضروری در لبنان به منظور ایجاد ثبات و امنیت در کشور» شدند.

مکرون دوشنبه سفر سه روزه خود به عربستان سعودی را آغاز کرد. آخرین باری که یک رئیس جمهور فرانسوی به عربستان سفر کرد ژاک شیراک بود که در سال ۲۰۰۶ به این کشور رفت.

هدف از این سفر تقویت مناسبات دیپلماتیک و اقتصادی اعلام شده است. کاخ الیزه گفته بود که مکرون و بن سلمان در دیدار خود در مورد «ارتقای سطح مناسبات دوجانبه به مشارکت راهبردی» گفت‌وگو و توافق خواهند کرد و طرفین در مورد نحوه «همکاری با یکدیگر» در قبال تحولات خاورمیانه رایزنی می‌کنند که لبنان در کانون این مذاکرات قرار خواهد داشت.

«جو بایدن» رئیس جمهوری آمریکا شامگاه سه‌شنبه (ششم آذر) از دستیابی به توافق آتش‌بس میان حزب‌الله لبنان و رژیم صهیونیستی خبر داد. آتش‌بس بین رژیم صهیونیستی و لبنان با میانجیگری بین المللی، بامداد روز چهارشنبه (هفتم آذر) اجرایی شد.

ارتش آمریکا اعلام کرده که این بیانیه افزود که اجرای روند توقف خصومت‌ها و سازوکار نظارت تحت ریاست آمریکا خواهد بود و این سازوکار شامل نیروهای مسلح لبنان، ارتش اسرائیل، نیروهای حافظ صلح سازمان ملل در لبنان (یونیفل) و فرانسه است.

از زمان اجرایی شدن این توافق، ارتش رژیم صهیونیستی چندین بار آن را نقض و از بازگشت آوارگان لبنانی به برخی شهرک ها و روستاها در جنوب این کشور ممانعت کرده است.

نبیه بری رئیس پارلمان لبنان دوشنبه در گفت‌وگو با روزنامه «الجمهوریه» اعلام کرد: تعداد موارد نقض توافق آتش‌بس توسط اسرائیل از ۵۲ مورد فراتر رفته است.

در همین حال، حزب‌الله لبنان دوشنبه از هدف قرار دادن یک پایگاه ارتش رژیم صهیونیستی در نخستین پاسخ خود به نقض مکرر توافق آتش‌بس توسط این رژیم خبر داد.

منبع: ایرنا


12122947
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منطقه ساحلی دریای سیاه روسیه شبانه مورد حمله شدید پهپاد‌ها قرار گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس امنیتی مونیخ ادعا کرد که بزرگترین تهدید پیش روی اروپا، دستاورد احتمالی مسکو بر سر میز مذاکره است، نه در میدان نبرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس ستاد مشترک ارتش روسیه از آزادسازی ۱۲ شهرک در مساحتی به وسعت ۲۰۰ کیلومتر مربع در استان‌های سوم، خارکوف، دونتسک، زاپروژیا و دنیپروپتروفسک خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک مقام اروپایی به پولیتیکو گفت که پیام ضمنی آمریکا در کنفرانس امنیتی مونیخ این بوده که ایالات متحده «به متحدان ضعیف نیاز ندارد و نباید از نظم قدیمی دفاع کرد.»
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه عربستان سعودی با همتای سوری خود و هیئت سوری شامل رئیس نیرو‌های دموکراتیک سوریه در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مذاکره‌ای که به رفع تحریم‌ها منجر نشود، به هیچ عنوان ارزش راهبردی ندارد. این اصل نه از سر لجاجت، بلکه بر پایه محاسبه‌ای عقلانی است. تحریم‌ها ابزار اصلی فشار آمریکا هستند و تا زمانی که این ابزار به‌طور مؤثر کنار گذاشته نشود، تهدید نیز به اشک...
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه نیویورک تایمز گزارش داد دولت ترامپ ۹ مهاجر را که تابعیت کامرون را نداشتند، به این کشور اخراج کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی ریاست جمهوری روسیه گفت که کودتای خونین در اوکراین توسط غرب سازماندهی شد و مهم است که این را فراموش نکنیم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رقابت اقتصادی و ژئوپلیتیک میان عربستان و امارات از یمن تا سودان و شاخ آفریقا گسترش یافته و مدل‌های توسعه و ائتلاف‌های منطقه ای این دو کشور را در مسیر‌هایی واگرا قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سوئیس اعلام کرد که عمان هفته آینده میزبان مذاکرات آمریکا و ایران در ژنو خواهد بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است