اجتماعی 13:22 - 10 مهر 1401

هشتمین کارگروه ویژه کودکان کار و خیابان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هشتمین کارگروه ویژه کودکان کار و خیابان صبح یکشنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۱ به ریاست شهردار تهران و با حضور اعضای مختلف این کارگروه از نهادهای مرتبط در محل ساختمان شهرداری تهران برگزار شد.

در ابتدای این جلسه احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در تشریح طرح مربوط به کودکان کار و خیابان؛ بررسی هزینه‌ها، چالش‌ها و چگونگی اجرای طرح را مطرح کرد.

در ادامه این جلسه محمدامین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران با توضیح شباهت‌ها و تفاوت‌های اقدام در دو موضوع کودکان کار و معتادان متجاهر، توجه ویژه به خانواده کودکان کار و اتباع را ضروری دانست.

بر اساس این گزارش سمانه زمانی مدیر کل بهزیستی استان تهران نیز بر لزوم تأمین زیرساخت‌های لازم برای اجرای طرح تاکید و بررسی سطوح مختلف در اجرای طرح مربوط به کودکان کار و خیابان را تشریح کرد و از آمادگی برای اجرای این طرح خبر داد.

علیرضا زاکانی در پایان جلسه کارگروه ویژه کودکان کار و خیابان ضمن تاکید بر لزوم تهیه طرح جامع و شناسایی موضوع، تنظیم قاعده برخورد با سر شبکه‌ها، توجه ویژه به خانواده‌های کودکان و تذکر به خانواده‌ها، ضرورت آموزش کودکان، تهیه بسته تبلیغی، آماده سازی فضای عمومی برای اجرای طرح و تکمیل طرح ارائه شده در جلسه را از نکات حائز اهمیت در این موضوع برشمرد.


11700720
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اعتبار مرحله دوم از اجرای طرح یسنا به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک ۴ و ۵ به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان به ازای هر خانوار واریز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران، ماجرای تخریب خانه تاریخی امین لشکر را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۲ تهران از احیای ۶۰ عمارت و مغازه که طی چهار دهه در خیابان فردوسی تهران متروکه بودند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امور اجتماعی وزارت کشور، خلاء یک نظام جامع در رصد موضوعات و آسیب‌های اجتماعی را مهمترین مسئله این حوزه دانست.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» موسوی در مراسم تودیع و معارفه رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اولین برنامه بنیاد آسیب شناسی ریشه‌ای مسائل جامعه ایثارگری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ درصد پرونده‌ها در کلانتری به سازش ختم می‌شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران با اشاره به روند تأمین واگن‌ها و توسعه زیرساخت‌های ریلی در استان گفت: بخشی از اقدامات در حوزه قطار‌های حومه‌ای در حال پیگیری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران در ادامه سفر به تاجیکستان، از آکادمی پلیس این کشور بازدید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سند راهبردی ۱۰ ساله سازمان ثبت احوال به عنوان نقشه راه تحول دیجیتال، توسعه خدمات هوشمند و استقرار حکمرانی داده در حوزه هویت و جمعیت کشور ترسیم شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا تاکید کرد: اربعین، انقلابی انسان‌ساز و زمینه‌ساز تمدن نوین اسلامی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است