سیاسی 10:12 - 26 شهریور 1403
مشاور فرماندهی معظم کل قوا گفت: در دفاع مقدس فهمیدیم صلح موضوع مهمی است و این صلح نیازمند قدرت است و امروز با اقتدار از امنیت و صلح کشور دفاع می‌کنیم.

امیر حاتمی: با اقتدار از امنیت و صلح کشور دفاع کنیم

امیر حاتمی مشاور فرماندهی معظم کل قوا در افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع اظهار کرد: صلح، آرزوی دیرینه بشر است و مورد توجه همه اندیشمندان و رهبران بوده و خواهد بود.

وی با بیان اینکه تاریخ بشر پر از درگیری است ادامه داد: در تاریخ بشر فقط حدود ۲۰۰ روز بوده است که جنگی نداشته‌ایم و بیش از ۸۰۰۰ هزار جنگ در تاریخ ثبت شده است. با این وجود جنگ‌ها اکنون گسترش پیدا کرده به حدی که ادبیات صلح تغییر کرده است و نبود جنگ را صلح می‌دانیم که این اتفاق صلح نیست.

وی توضیح داد: در صلح سازش وجود دارد، اما در نبود جنگ اینگونه نیست.  برای صلح واقعی الگو داریم. سیره نبی مکرم اسلام و حضرت علی (ع) گویای این پیام واقعی است و نمونه‌های متعددی را از تاریخ اسلام داریم، اما یک نمونه کافی است که ثابت شود که دین اسلام و پیامبر، پیام‌آور صلح هستند. 

امیر حاتمی تاکید کرد: اگر به جای ستاندن حق ستمدیده از ستمگر او را راضی کنیم از حقش بگذرد موجب صلح نمی‌شود و صلح غیر عادلانه سوزش جانکاه است. در تاریخ انبیا هم ظلم ستیزی به عنوان مولفه مهمی قابل اشاره است.

وی اظهار کرد: به تاریخ آغاز جنگ تحمیلی در ایران که با حمایت همه جانبه قدرت‌های شرق و غرب توسط رژیم بعث اجرایی شد نزدیک می‌شویم. جنگی که  هر دو ملت ایران و عراق را با ظلم و ستم همراه کرد. آن‌ها بر دو ملت جنگی پر هزینه را تحمیل کردند و زیست بر مبنای رفاقت را از دو ملت گرفتند صد‌ها هزار نفر جان خود را از دست دادند و مجروح شدند.

ملت ایران و عراق همراهی و در هم تنیدگی مهمی با هم دارند، اما ظلم باعث شد سختی‌های زیادی را مردم متحمل شوند. در دفاع مقدس فهمیدیم صلح موضوع مهمی است و این صلح نیازمند قدرت است و امروز با اقتدار از امنیت، صلح و نظم ملت و کشور خودمان دفاع می‌کنیم.

وی با اشاره به اینکه نمونه بعدی جنگ میان ملت فلسطین و صهیونیست‌ها است تصریح کرد: پیام طوفان الاقصی آن است که کشتار مردم فلسطین و تحمیل صلح بدون صلح عادلانه امکان‌پذیر نیست. اکنون امنیت منطقه هم به خطر افتاده است چرا که صهیونیست‌ها بیش از ۴۰ هزار انسان را به شهادت رساندند و مراکز عمومی را بمباران کردند. برای صلح باید راهکاری عادلانه داشته باشیم و این راهکار پایان دادن به جنایات صهیونیست‌ها است.

امیر حاتمی گفت: الگو‌های توسعه صلح تاکنون مناسب نبوده است و باید دلایل این عدم موفقیت را آسیب شناسی کنیم و الگوی مورد تاکید ادیان الهی را به طور جدی دنبال کنیم. ملت ما صلح طلب است و بر مبنای همین الگو، سیاست اصلی ما صلح طلبی است و با مرور تاریخ انقلاب اسلامی می‌بینید که نظام ما همیشه بر صلح و دوستی تاکید داشته و از اصول عدالت خارج نشده است.

امیر حاتمی با بیان اینکه در همین دوره ۵۰ ساله مشاهده کردیم آمریکا و صهیونیست‌ها در منطقه جنگ راه انداخته‌اند؛ خاطرنشان کرد: معتقدیم کشتار مردم در تمامی جهان خصوصا غزه و اشغال کشور‌ها و تحریم‌ها علیه ملت‌ها بزرگ‌ترین مانع صلح است و اکنون باید قاطعانه با این اعمال مخالفت کنیم.


12093141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد کل نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با صدور بیانیه‌ای در واکنش به تروریستی اعلام شدن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اتحادیه اروپا، تاکید کرد: تبعات این اقدام مستقیما متوجه سیاستمداران اروپایی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در پی اظهارات مداخله‌جویانه و سخیف صدر اعظم آلمان علیه ایران و مواضع تحریک‌آمیز مقامات این کشور در رابطه با نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران، سفیر این کشور امروز به وزارت امور خارجه احضار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه کشورمان در تماس‌های تلفنی جداگانه با همتایان خود در قطر، مصر، امارات، پاکستان، عمان و ترکیه، آخرین تحولات منطقه‌ای را مورد بررسی قرار داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست وزیری پاکستان امروز (پنجشنبه) با انتشار بیانیه‌ای از رایزنی تلفنی سران جمهوری اسلامی ایران و پاکستان پیرامون تحولات منطقه‌ای خبر داد و اعلام کرد: نخست وزیر پاکستان بر اهمیت دیپلماسی برای صلح و امنیت در منطقه تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور گفت: تمام تلاش ما این است که صنعتگران و تولیدکنندگان در تصمیم‌گیری‌ها سهیم باشند تا به این شیوه روند تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری‌ها تسهیل یابد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه از سفر وزیر امور خارجه به ترکیه در راستای تقویت مستمر روابط با همسایگان خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزارت امور خارجه پاکستان امروز (پنجشنبه) اعلام کرد که رئیس دستگاه دیپلماسی این کشور طی گفت‌وگوی تلفنی با همتای ایرانی خود، نسبت به اوضاع فعلی منطقه ابراز نگرانی و بر اولویت دیپلماسی برای برون رفت از بحران تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور می‌گوید به‌عنوان یک عضو از دولت بابت قطعی اینترنت از مردم، پژوهشگران و شرکت‌ها عذرخواهی می‌کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل و رئیس شورای امنیت، با اشاره به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور ایالات متحده، این مواضع را نقض فاحش منشور ملل متحد دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: ما اصل گفت‌و‌گو و دیپلماسی را رد نمی‌کنیم، اما دیپلماسی باید واقعی و با احترام متقابل و همراه با تضمین باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است