بین‌الملل 12:12 - 01 اردیبهشت 1403
تارنمای شبکه خبری «سی ان ان» در تحلیلی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق تاکید کرد: آمریکا کاملا متوجه شد که از این پس، پیش‌بینی اینکه ایران چگونه به تحریکات محسوس طرف مقابل پاسخ می‌دهد، دشوارتر از همیشه شده است.

روایت «سی ان ان» از سردرگمی واشنگتن در معادلات جدید میان ایران و اسرائیل

 به نقل از یک  رسانه آمریکایی، مقامات ایالات متحده نگران هستند که هرگونه حمله متقابل میان ایران و (رژیم) اسرائیل در آینده، باعث تشدید چرخه اقدام مستقیم بین دو کشور شده و اوضاع منطقه خاورمیانه را از کنترل خارج کند.

سی ان ان افزود: مقامات آمریکایی در مورد از بین رفتن سدی که زمانی بین اسرائیل و ایران وجود داشت نگران هستند. امری که منجر به شکل گیری سویه جدیدی از رویارویی مستقیم میان این دو شده و می‌تواند پیش بینی آینده رفتار آن‌ها را دشوارتر کند.

این گزارش با اشاره به سردرگمی نگران کننده ایالات متحده در مورد واکنش‌های ایران و اسرائیل نوشت: در حمله گسترده هفته گذشته ایران به اسرائیل اولین باری بود که ایران از داخل مرز‌های خود مستقیماً به سمت اسرائیل شلیک می‌کرد و این سال‌ها فرضیات ساده انگارانه آمریکا و متحدانش در مورد محدودیت‌های نظامی و سیاسی ایران و تمایل این کشور برای حمله مستقیم به اسرائیل را رد کرد.

این در حالی است که مقامات ایرانی علناً اعلام کرده اند که سیاست تهران در قبال اسرائیل تغییر کرده است.

این گزارش با اشاره به عدم پیش بینی صحیح آمریکا و متحدانش درباره چگونگی پاسخ ایران به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کنسولگری این کشور در سوریه تاکید کرد که واکنش تنبیهی ایران باعث شد تا همه بخش‌های حاکمیتی آمریکا درباره اقدامات احتمالی در برابر ایران تجدید نظر اساسی کنند.

منبع : ایرنا


12048965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امنیت ملی عراق تاکید کرد که بغداد با تروریست‌های داعشی که به زندان‌های این کشور منتقل شدند با رویکرد امنیتی و بشردوستانه برخورد خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک نظرسنجی جدید نشان داد که درصد قابل توجهی از شهروندان کشور‌های اروپایی و کانادا به آمریکا بی اعتماد شدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پاکستان در بحبوحه احتیاط‌های بین‌المللی در مورد نقش بالقوه آن بر کار سازمان ملل، گفت که نخست وزیر آن در اولین جلسه شورای صلح برای غزه شرکت می‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان ملل گزارش داد که داعش طی سال گذشته چندین تلاش برای ترور الجولانی و اعضای دولت موقت سوریه انجام داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترامپ گزارش رسانه‌ای از احتمال ارسال دومین ناو هواپیمابر آمریکایی به غرب آسیا را بازنشر کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق از انتقال موفقیت‌آمیز بیش از ۴۵۰۰ عنصر تروریستی داعش از خاک سوریه به زندان‌های فوق‌امنیتی عراق خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» با شدت گرفتن طوفانی در جنوب غربی فرانسه یک نفر کشته و برق ۹۰۰ هزار خانه قطع شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از تخلیه کامل پایگاه نظامی التنف توسط نیرو‌های آمریکایی، ارتش سوریه کنترل آن را به دست گرفت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» فیدان فاش کرد که به دلیل کنترل درآمد نفتی عراق توسط آمریکا، واشنگتن اگر از تحولات بغداد راضی نباشد از آن به عنوان اهرم فشار استفاده خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های روسیه و کانادا و سوئد به دلیل بحرانی که آمریکا در کوبا ایجاد کرده است، به شهروندان خود توصیه کردند به این کشور سفر نکرده یا آن را ترک کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است