بین‌الملل 12:12 - 01 اردیبهشت 1403
تارنمای شبکه خبری «سی ان ان» در تحلیلی با اشاره به پاسخ تنبیهی ایران به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در دمشق تاکید کرد: آمریکا کاملا متوجه شد که از این پس، پیش‌بینی اینکه ایران چگونه به تحریکات محسوس طرف مقابل پاسخ می‌دهد، دشوارتر از همیشه شده است.

روایت «سی ان ان» از سردرگمی واشنگتن در معادلات جدید میان ایران و اسرائیل

 به نقل از یک  رسانه آمریکایی، مقامات ایالات متحده نگران هستند که هرگونه حمله متقابل میان ایران و (رژیم) اسرائیل در آینده، باعث تشدید چرخه اقدام مستقیم بین دو کشور شده و اوضاع منطقه خاورمیانه را از کنترل خارج کند.

سی ان ان افزود: مقامات آمریکایی در مورد از بین رفتن سدی که زمانی بین اسرائیل و ایران وجود داشت نگران هستند. امری که منجر به شکل گیری سویه جدیدی از رویارویی مستقیم میان این دو شده و می‌تواند پیش بینی آینده رفتار آن‌ها را دشوارتر کند.

این گزارش با اشاره به سردرگمی نگران کننده ایالات متحده در مورد واکنش‌های ایران و اسرائیل نوشت: در حمله گسترده هفته گذشته ایران به اسرائیل اولین باری بود که ایران از داخل مرز‌های خود مستقیماً به سمت اسرائیل شلیک می‌کرد و این سال‌ها فرضیات ساده انگارانه آمریکا و متحدانش در مورد محدودیت‌های نظامی و سیاسی ایران و تمایل این کشور برای حمله مستقیم به اسرائیل را رد کرد.

این در حالی است که مقامات ایرانی علناً اعلام کرده اند که سیاست تهران در قبال اسرائیل تغییر کرده است.

این گزارش با اشاره به عدم پیش بینی صحیح آمریکا و متحدانش درباره چگونگی پاسخ ایران به حمله نظامی رژیم صهیونیستی به کنسولگری این کشور در سوریه تاکید کرد که واکنش تنبیهی ایران باعث شد تا همه بخش‌های حاکمیتی آمریکا درباره اقدامات احتمالی در برابر ایران تجدید نظر اساسی کنند.

منبع : ایرنا


12048965
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ونزوئلا می‌گوید حمله روز گذشته به این کشور فقط در راستای تصرف منابع آن بوده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کشور‌های آمریکای لاتین در بیانیه‌ای مشترک دخالت آمریکا در ونزوئلا و تصرف منابع این کشور را محکوم کردند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» پس از اینکه معاون رئیس جمهور ونزوئلا بر حفظ استقلال کشور خود تاکید کرد، ترامپ مدعی شد که او ممکن است «بهای سنگینی» بپردازد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع آگاه از ادامه مذاکرات سوریه و رژیم صهیونیستی با محوریت خروج نظامیان اسرائیلی از خاک این کشور خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در پی حمله آمریکا به خاک ونزوئلا، شهر‌های مختلف جهان صحنه تجمعات اعتراضی شد که خواستار احترام به حاکمیت این کشور آمریکای لاتین بودند. 
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع ونزوئلا از آماده‌باش نیرو‌های مسلح این کشور برای مقابله با تحرکات احتمالی آمریکا خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» برخی منابع می‌گویند گذرگاه رفح به‌زودی با مدیریت تشکیلات خودگردان فلسطین و نظارت غیرمستقیم بین‌المللی بازگشایی می‌شود.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کریس مورفی، سناتور دموکرات می‌گوید حمله به ونزوئلا برای ثروتمندتر کردن متحدان ترامپ انجام شد و امنیت شهروندان آمریکایی را به خطر انداخت.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا مواضع ترامپ را درباره اداره ونزوئلا تعدیل کرد و گفت که واشنگتن آماده همکاری با اعضای دولت این کشور است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه آمریکا می‌گوید که تحریم‌های نفتی علیه ونزوئلا تا زمان مشاهده «تغییرات» باقی خواهد ماند و فعلاً لغو نمی‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است