اجتماعی 13:00 - 08 آذر 1399

مسابقه مقابله با کرونا در شهر آماده

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر کلهری با اشاره به برگزاری مسابقه اینستاگرامی شهر آماده عنوان کرد: هر هفته ۳ مسابقه در صفحه اینستاگرام شهر آماده به آدرس shahr.amadeh@ با هدف ارائه آموزش‌های صحیح در خصوص ویروس کرونا برگزار می‌شود.

او افزود: به برندگان این مسابقات یک کیف خودرویی کمک‌های اولیه هدیه داده می‌شود.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت بحران شهر تهران در ادامه همچنین به برگزاری یک مسابقه در انتهای هر ماه با حضور شرکت کنندگان فعال اشاره کرد و گفت: به شخص برنده در این مسابقه نیز یک کیف حرفه‌ای کمک‌های اولیه ارائه می‌شود.

کلهر با تاکید بر لزوم ارائه اطلاعات موثق و صحیح به عموم مردم در خصوص ویروس کرونا جهت مقابله با این بیماری خاطرنشان کرد: سازمان مدیریت بحران شهر تهران به عنوان یک سازمان ستادی خود را موظف می‌داند ضمن ارائه آموزش‌های تخصصی و صحیح به شهروندان تهرانی برای مواجه با انواع بحران‌ها، افراد علاقه مند به فعالیت در گروه داوطلب واکنش اضطراری محلات موسوم به دوام را با پایش های مستمر، پویا ترکند. بدون شک برگزاری چنین مسابقاتی یکی از روش‌های صحیح جذب علاقه مندان به اقدامات داوطلبانه حین بحران است.

گفتنی است تاکنون ۶ مسابقه توسط معاونت آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان مدیریت بحران شهر تهران برگزار شده و تا پایان سال جاری ادامه دارد.


10830557
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران گفت: با اجرای طرح رفع سد معبر در محدوده پاساژ علاءالدین و بازار موبایل، معابر خیابان حافظ و سه‌راه جمهوری پاکسازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با اشاره به شفاف بودن تجربیات جهانی در حوزه ایمنی ترافیک گفت: ارتقای کیفیت و استحکام خودرو‌ها نقش مهمی در کاهش تلفات جاده‌ای دارد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده پایگاه یازدهم پلیس آگاهی تهران بزرگ از انهدام باند شش‌نفره سارقان به عنف که با استفاده از سه دستگاه موتورسیکلت اقدام به زورگیری و قاپ‌زنی از شهروندان در مناطق مختلف پایتخت می‌کردند، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بازرس کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در نامه‌ای به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار تعیین تکلیف فوری قرارداد بیمه تکمیلی بازنشستگان تامین اجتماعی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی تهران بزرگ، از دستگیری قاتل فراری جوان افغانستانی که پس از ارتکاب جنایت از پایتخت گریخته بود، خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره افکار عمومی پلیس تهران بزرگ، نکاتی درباره پیشگیری از سرقت وسایل نقلیه تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک راهور تهران از اعمال قانون حدود ۱۹۰۰ فقره خودرو‌های دودزا  ودر پی آن کاهش ۳۰ درصدی ترافیک تهران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» درگیری سرنشینان دو خودرو پس از تصادف خیابانی منجر به دخالت پلیس و افشای راز باند سرقت مسلحانه از خانه‌ها شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلا گفت: تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار پرونده در سامانه مسیر ثبت شده است که از این میان، بیش از ۲۸ درصد پرونده‌ها به صلح و سازش منتهی شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با بیان اینکه معابر متعلق به مردم است، گفت: با هرگونه اجاره معابر شهری با پیگیری قضایی و نظارت شهرداری برخورد می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است