اجتماعی 11:38 - 26 اردیبهشت 1403
معاون اقتصادی دادستان کل کشور گفت: وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که ثبت نامی از این بابت تا به حال نداشته اند می توانند از طریق آدرس csdiran.ir (شرکت سپرده گذاری مرکزی) از نحوه ثبت نام مطلع شوند.

تصمیم دادستانی برای وراث متوفیان دارنده سهام عدالت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیمان نوری؛ معاون اقتصادی دادستان کل کشور در خصوص آخرین وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت گفت: به دنبال پیگیری و دستور دادستان کل کشور در خصوص تعیین تکلیف وضعیت وراث متوفیان دارای سهام عدالت از جمله سود تخصیصی به این گروه و نیز تعیین تکلیف بدره (سبد) سهام ایشان، با همکاری مرکز فناوری قوه قضاییه، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و با نظارت معاونت حقوقی سازمان بورس اوراق بهادار، موضوعی که مدت‌ها مغفول و معوق باقیمانده بود به نتیجه لازم رسید.

وی اظهار کرد: به نحوی که طی مدت کوتاهی وضعیت وراث بیش از یک میلیون متوفی دارنده سهام عدالت تعیین تکلیف شده و الباقی که مطابق مصوبات سال 1399 شورای‌عالی بورس می‌بایست وضعیت مالیاتی سهام آن‌ها روشن شود و نیز گروهی از وراث دارنده سهام عدالت که به سامانه‌های مربوطه برای ثبت‌نام مراجعه نداشته‌اند با هماهنگی‌های صورت گرفته، در صورت رفع مشکل این عزیزان از سوی آنها و نیز مراجعه و ثبت‌نام سیستمی آن دسته از وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که تاکنون اقدامی برای ثبت‌نام در سامانه‌های مربوطه در این خصوص نداشته‌اند، إن‌شاءالله به سرانجام خواهد رسید.

معاون اقتصادی دادستان کل کشور ادامه داد: وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که ثبت‌نامی از این بابت تا به‌حال نداشته‌اند می‌توانند از طریق آدرس csdiran.ir (شرکت سپرده‌گذاری مرکزی) از نحوه ثبت‌نام مطلع شوند.

انتهای پیام/


12055761
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سمیه گل‌پور، رئیس کانون‌عالی انجمن‌های صنفی کارگران ایران، بر لزوم توجه به حقوق کارگران و رفع مشکلات آن‌ها برای تقویت تولید ملی تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس روابط‌عمومی سازمان امدادونجات با اشاره به ورود سامانه بارشی به شمال‌غرب و غرب کشور اعلام کرد: تیم‌های امدادی در تمام مناطق تحت تأثیر در وضعیت آماده باش قرار گرفتند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بهزیستی، در آستانه روز جهانی معلولان بر لزوم مناسب‌سازی محیط‌ها برای حضور فعال افراد دارای معلولیت و برنامه‌های هفته معلولیت تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد جوان که به اتهام سرقت مسلحانه گوشی تلفن همراه پای میز محاکمه ایستاده بود، در حالی منکر اتهامش شد که مدعی است شاکی در حال فیلمبرداری پنهانی از همسر وی بوده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه خواستار مستندسازی آسیب‌ها و خسارات وارده در جنگ تحمیلی و طرح شکایت از رژیم صهیونیستی و آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول قوه قضاییه خواستار مستندسازی آسیب‌ها و خسارات وارده در جنگ تحمیلی و طرح شکایت از رژیم صهیونیستی و آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سرنخ‌های پلیسی در پرونده قتل وکیل جوان، اختلافات شغلی در یک پرونده مشترک را آشکار کرد؛ سرنخ‌هایی که دستگیری قاتل متواری را در عملیات تهرانسر رقم زد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، علت ممنوعیت تردد خودرو‌های برقی در روز‌های محدودیت تردد را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس آگاهی فاتب موفق شد اعضای باندی را شناسایی و بازداشت کند که با فریب یکی از فرزندان یک خانواده، اقدام به سرقت طلا و ارز از منزل آنان کرده بودند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز امداد و فوریت‌های پلیس فتا، به تشریح مشکلات ناشی از فعالیت سایت‌های فروشگاهی و صفحات اینستاگرامی فاقد مجوز پرداخت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است