اجتماعی 11:38 - 26 اردیبهشت 1403
معاون اقتصادی دادستان کل کشور گفت: وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که ثبت نامی از این بابت تا به حال نداشته اند می توانند از طریق آدرس csdiran.ir (شرکت سپرده گذاری مرکزی) از نحوه ثبت نام مطلع شوند.

تصمیم دادستانی برای وراث متوفیان دارنده سهام عدالت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، پیمان نوری؛ معاون اقتصادی دادستان کل کشور در خصوص آخرین وضعیت وراث متوفیان دارنده سهام عدالت گفت: به دنبال پیگیری و دستور دادستان کل کشور در خصوص تعیین تکلیف وضعیت وراث متوفیان دارای سهام عدالت از جمله سود تخصیصی به این گروه و نیز تعیین تکلیف بدره (سبد) سهام ایشان، با همکاری مرکز فناوری قوه قضاییه، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی و با نظارت معاونت حقوقی سازمان بورس اوراق بهادار، موضوعی که مدت‌ها مغفول و معوق باقیمانده بود به نتیجه لازم رسید.

وی اظهار کرد: به نحوی که طی مدت کوتاهی وضعیت وراث بیش از یک میلیون متوفی دارنده سهام عدالت تعیین تکلیف شده و الباقی که مطابق مصوبات سال 1399 شورای‌عالی بورس می‌بایست وضعیت مالیاتی سهام آن‌ها روشن شود و نیز گروهی از وراث دارنده سهام عدالت که به سامانه‌های مربوطه برای ثبت‌نام مراجعه نداشته‌اند با هماهنگی‌های صورت گرفته، در صورت رفع مشکل این عزیزان از سوی آنها و نیز مراجعه و ثبت‌نام سیستمی آن دسته از وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که تاکنون اقدامی برای ثبت‌نام در سامانه‌های مربوطه در این خصوص نداشته‌اند، إن‌شاءالله به سرانجام خواهد رسید.

معاون اقتصادی دادستان کل کشور ادامه داد: وراث متوفیان دارنده سهام عدالت که ثبت‌نامی از این بابت تا به‌حال نداشته‌اند می‌توانند از طریق آدرس csdiran.ir (شرکت سپرده‌گذاری مرکزی) از نحوه ثبت‌نام مطلع شوند.

انتهای پیام/


12055761
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اختتامیه سومین دوره جشنواره بین المللی هنرجویان عاماج در ساختمان بلدیه برگزار شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر، از آماده‌باش کامل نیرو‌های عملیاتی این جمعیت در استان‌های درگیر سامانه بارشی جدید از روز شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرار عاملان نزاع مرگبار در غرب تهران با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی پایان یافت و متهم اصلی پس از دستگیری به ارتکاب قتل با سلاح سرد اعتراف کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی پایتخت، از کشف یک پرونده اخاذی و گروگان‌گیری ساختگی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس فتا فراجا اعلام کرد: این اپلیکیشن‌ها با جمع‌آوری اطلاعات مخاطبان، می‌توانند به ابزار جاسوسی و کلاهبرداری تبدیل شوند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امدادونجات جمعیت هلال‌احمر، از اجرای طرح تجهیز سگ‌های زنده‌یاب به سیستم‌های هوشمند موقعیت‌یاب خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کانون بازنشستگان استان تهران، درباره زمان اعمال انصراف بازنشستگان از بیمه تکمیلی و بازگشت سهم پرداختی آنها به حقوق توضیح داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه تأکید کرد: وکیل سوگندخورده نمی‌تواند در صف قانون‌شکنان بایستد و برخورد با «وکیل‌نماها» ضروری است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» احداث خط ۹ و ۱۰ مترو تهران به همت نخبگان ایرانی آغاز شده و قرار است بزرگترین شبکه ریلی خاورمیانه تکمیل و دسترسی شهروندان به نقاط مختلف پایتخت هر چه بیشتر تسهیل شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه فراجا از آغاز طرح سراسری ترافیک نوروز ۱۴۰۵ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است